broni666 01.07.08, 09:33 Niestety to nic nowego w tej mało profesjonalnej firmie, w ciągu miesiąca mam kilka przerw w dostawie internetu. Nigdy nie udało się mi dodzwonić do pomocy technicznej. Czas zmienić operatora. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pasazernr1 Awaria prądu przerwała finał Euro 2008 01.07.08, 11:14 Tak tylko aby był ten inny operator bo do tej pory to multimedia są panami większości osiedli, także bardzo bym chciał aby był ten drugi operator i możliwość zmiany, może ceny by spadły?? Odpowiedz Link Zgłoś
jaca_skarpa Awaria prądu przerwała finał Euro 2008 01.07.08, 11:44 Faktycznie Multimedia jak na tak dużego operatora mam gdzieś potrzeby i obsługę klienta. Widocznie mają tyle klientów ze nie muszą myśleć o ich potrzebach. Obsługę mają fatalna..co do samej awarii, zdarzyć się może zawsze i każdemu...ale nie z taką częstotliwością jak u nich. Porażka! Niestety jako zwykli szarzy abonenci nic nie możemy zrobić, i tak jesteśmy skazani na jedną kablówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
pakeroso Awaria prądu przerwała finał Euro 2008 01.07.08, 13:51 Multimedia jako monopolista może sobie pozwolić na windowanie cen. To jedyna firma jaką znam, która przy podpisywaniu aneksu do umowy podnosi cenę internetu w górę, nie dając nic w zamian. No chyba, że... te ciągłe awarie ;) Odpowiedz Link Zgłoś