rozczarowana-torunianka Re: strasznie pada 08.01.11, 18:37 a właściwie nie tyle pada co topi się, jakby strasznie padało przez cały dzień Odpowiedz Link Zgłoś
najlepszytucik Re: strasznie pada 20.01.11, 14:54 Mogło by popadać, nic nie pada, susza...to co wymyślać że pada. Możemy sobie o deszczu tylko pomarzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: strasznie pada 20.01.11, 23:49 ale, ale, jak nie pada? Dzisiaj rano lub w nocy padało. Dachy mokre były. A teraz! teraz śniegu mi napadało na balkon co nieco. I wcale o tym nie marzyłam;) Odpowiedz Link Zgłoś
najlepszytucik Re: strasznie pada 21.01.11, 11:59 ale ja chciałam deszcz, taki wiosenny, a tu śnieg znowu :) zapomniałam, że to przecież styczeń... Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: strasznie pada 26.01.11, 17:51 no proszę bardzo jest i deszcz. Rano był jeszcze ze śniegiem, ale teraz już białego puchu nie widać, tylko kapie sobie woda z nieba, którego w ogóle nie widać;) Odpowiedz Link Zgłoś
najlepszytucik Re: strasznie pada 26.01.11, 18:56 Taki czas ale jeszcze się rozjaśni. Słońce wyjdzie zza chmur. Możliwe że nawet pojawi się tęcza na niebie. Przyjdzie wiosna. To pewne :) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: strasznie pada 05.02.11, 18:58 słońce nie wychodzi z ukrycia, ale pada, wieje i jest ciemno Odpowiedz Link Zgłoś
najlepszytucik Re: strasznie pada 08.02.11, 14:57 Cóż to się dzisiaj dzieje? Deszcz albo grad... a wiatr - huczy i pogwizduje. Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: strasznie pada 18.02.11, 22:59 a od wczoraj zasypało na biało Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: strasznie to głupie 13.05.11, 00:43 strasznie pada. a głupsze zdecydowanie to są te wpisy różne w innych wątkach Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: strasznie pada 14.05.11, 00:31 rzekła wyrocznia i elita forumowa Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: strasznie pada 07.06.11, 19:59 popadało nieźle - opady nawet w formie gradowej były i wygląda, że to jeszcze nie koniec na forum zleciały się jakieś krwiopijcze insekty Odpowiedz Link Zgłoś
dawid.be Re: strasznie pada 07.06.11, 20:09 rozczarowana-torunianka napisała: > na forum zleciały się jakieś krwiopijcze insekty Yhm :) Burza nasza poszła na Mazowsze.... Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: strasznie pada 09.06.11, 23:11 a u nas wciąż pada i nieco chłodniej się zrobiło Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: strasznie pada 12.06.11, 18:49 witam mój ulubiony wątek, chociaż nie pada. Marzenia szybują, jak ptaki. Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: strasznie pada 15.06.11, 21:19 :) dzisiaj też nie pada, ale wczoraj chyba padało;) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: strasznie pada 01.07.11, 22:49 po wczorajszym trzydziestostopniowym upale miło wrócić do ulubionego deszczowego wątku Odpowiedz Link Zgłoś
poklepywacz Re: strasznie pada 09.07.11, 12:48 dziś nic nie pada...może jedynie mój cień na podłoże Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: strasznie pada 10.07.11, 22:44 dzisiaj też nie padało;) i wczoraj chyba też nie, ale przedwczoraj padało a Twój padający cień, poklepywaczu to miłe i niespodziewane wydarzenie:) Odpowiedz Link Zgłoś
poklepywacz Re: strasznie pada 11.07.11, 23:58 jak już nie zmierzcha za miedzą to chociaż dobrze że popada od czasu do czasu :]. PS. dziś padało, przynajmniej tam gdzie na ziemniaki pyry wołają. Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: strasznie pada 12.07.11, 20:22 a wczoraj to i u nas padało, nawet trochę zmokłam;) Natomiast Zmierzch za miedzą zmierzchł z powodu braku kolaboracji, która dzielnie się sprawuje w tutejszej kulturze, gdzie wciąż jeszcze zmierzcha:) Odpowiedz Link Zgłoś
poklepywacz Re: strasznie pada 06.09.11, 22:36 upadł, nie upadł...czasem się podnosi w myślach... ..a może podupadł z powodu przetworzenia go na nekrolog pewnego tragicznego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
bartosz.de Re: strasznie pada 10.10.11, 16:57 "Dawno nie padało".... Chwile na dworzu byłem, a zmokłem, a zmarzłem.... Jesień idzie czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: strasznie pada 20.01.12, 00:47 no fakt, że dawno nie padało na forum bo za oknem napadało na biało - ale to już historia a teraz "strasznie pada" normalnie Odpowiedz Link Zgłoś
thebioetanol Re: strasznie pada 23.01.12, 08:51 zamknij sie wreszcie, na dupie napisz że pada niektórzy są ograniczeni umysłowo, Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: strasznie pada 24.01.12, 18:51 właśnie znowu pada. tym razem już nie deszcz, tylko grad;) Odpowiedz Link Zgłoś
jacek-jacenty Re: strasznie pada 11.03.12, 00:07 rozczarowana-torunianka napisała: > kapuśniaczek od rana Giewu pisała, że na 90% będzie padać i zgadli :) Jakie szczęście, że to kapuśniaczek, a nie dyszcz :) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: strasznie pada 25.06.12, 18:53 teraz słońce też świeci, a nawet jakaś zamglona tęcza się ukazała po ciężkiej ulewie, która przed chwilą zaskoczyła i poszła sobie dalej innych straszyć Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: strasznie pada 11.07.12, 23:10 trochę znowu popadało i nawet biały groszek leciał z nieba Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: strasznie pada 15.07.12, 19:13 dzisiaj też nieźle popadało z czarnych chmur cosię nad nami kłębiły. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek-jacenty Re: strasznie pada 16.10.12, 19:13 Ojtam, ojtam, pada normalnie. Jak to jesienią. Odpowiedz Link Zgłoś
pereubu Re: strasznie pada 17.10.12, 08:59 LUDZIE! Na kasztany pada! Zbutwieja.... i co wtedy? Kleska. Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: strasznie pada 17.10.12, 22:21 padało niby normalnie, normalnie to by nie przeszkodziło w meczu Polska-Anglia. Ale dziś nie padało, a dach był. A na kasztany już nie pada. Wszystkie wyzbierane. Zostały tylko liście i łupiny. Odpowiedz Link Zgłoś