Gość: gosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.09, 15:27 Cy latał ktoś tymi liniami? Czeka mnie lot z Niemiec do Bangkoku z przesiadką w Dubaju i nie wiem czego się spodziewać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosia Re: Emirates Arilines IP: *.olsztyn.vectranet.pl 28.10.09, 18:39 emirates sa w piatce najlepszych linii na swiecie :) milej podrozy :) Odpowiedz Link Zgłoś
iwwo2 Re: Emirates Arilines 29.10.09, 09:47 Nie wiem, jak długo czekasz w Dubaju na samolot do Bangkoku, ale jeśli powyżej 4 godzin, to przysługuje Ci darmowy posiłek w formie bufetu w jednej z knajp na lotnisku Odpowiedz Link Zgłoś
a380 Re: Emirates Arilines 29.10.09, 15:28 Niestety trochę się zmieniło i najtańsze klasy rezerwacyjne nie są tym objęte. Czekałem w Dubaju 8 godzin na przesiadkę licząc na sympatyczny transfer a po podejściu do stanowiska informacji okazało się, że ani hotelu, ani innych świadczeń nie będzie. Dodam jeszcze, że to najdroższe lotnisko, na jakim byłem. Co do samych Emirates - serwis bardzo fajny, ale fotele w Boeingu 777 wyraźnie węższe od tych, których używa konkurencja w Etihad i Qatar Airways. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Emirates Arilines IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.09, 12:59 Dzięki za odpowiedzi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
no_masz Re: Emirates Arilines 03.11.09, 16:08 Emirates jadą na opinii, która wypracowały sobie 3 lata temu. Są dobre ale... No właśnie są ale, np: zagubiony bagaż, mało miejsca na nogi pomiędzy fotelami, jak pasażer przed tobą rozłoży fotel to koniec przyjemności. Posiłki normalne nic nadzwyczajnego, na szczęście rewelacyjny ICE system rozrywki pokładowej. Pozdrawiam i miłego lotu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frequentflyer Re: Emirates Arilines IP: 80.241.133.* 03.11.09, 16:35 A co w tym samolocie robi InterCity Express? Odpowiedz Link Zgłoś
szaranaggajama Re: Emirates Arilines 07.11.09, 21:34 to pewnie taka super-hiper technologia rozrywki pokładowej wykorzystywana w naszych pociągach ICE i teraz zakupiona od Polaków przez Emirates ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walker Re: Emirates Arilines IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.09, 19:52 Linie, jak linie bez rewelacji. Za to lotnisko w Dubaju (terminal 3) warte zobaczenia. Podobno wchodzą do Okęcia (?). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walker Re: Emirates Arilines IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.10, 13:17 Wybrali Pragę. Kij im w oko ! Odpowiedz Link Zgłoś
amused.to.death Re: Emirates Arilines 07.11.09, 22:51 chyba najbardziej podobało mi się to, że w klasie ekonomicznej były normalne sztućce - ja nie znoszę jeść plastikowymi więc to akurat świetnie pamiętam. Jedzenie pozytywnie się wyróżniało na moich lotach i mieli niezły wybór filmów do obejrzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
ago-ya Re: Emirates Arilines 08.11.09, 15:08 Linie jak linie. Jedzenie faktycznie dobre i jakos oni karmia chyba co pol godziny. Sztucce normalne co jest faktycznie mile. System rozrywki zalezy - jak trafisz na dobry samolot 777, lub co lepsze a380 to jest spoko ale mozesz tez leciec starym a330 ze skrzypiacymi fotelami z czarnobialym wyswietlaczem i analogowym radiem/filmami. Ale ogolnie nie jest ale z ta pierwsza piatka to przesada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Emirates Arilines IP: *.zone2.bethere.co.uk 09.02.10, 21:53 Widze, ze kolega znawca - wiec z pewnoscia wie, ze w A380 EK jest 481 miejsc a nie 855 :) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bruner Re: Emirates Arilines IP: *.cable.mindspring.com 10.02.10, 15:03 ICE - Information, Communication, Entertainment - tak wlasnie nazywa sie system rozrywki na pokladzie samolotow Emirates. pzdr bruner Odpowiedz Link Zgłoś