sanpja 27.03.10, 18:34 Mam pytanie. Jakie linie lotnicze latają do Dubaju? Może są jakieś tańsze? I jeszcze jaki kod ma Dubaj? Albo coś w pobliżu Dubaju? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ago-ya Re: Dubai 27.03.10, 22:09 Użyj google na drugi raz. Dubaj to DXB a niedaleko jest jeszcze tańsz lotnisko Sharaja/SHJ Na Sharaje lata airarabia jest teoretycznie tania ale do europy o ile pamietam nie dolatywała. Do Dubaju zaś najlepiej emirates, ale widziłem niedawno tanie oferty Aerosvit (średniawe) i Oman Air przez Muscat(ale nie z wawy, nie leciałem nigdy jeszcze ale podejrzewam że są spoko) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frequentflyer Re: Dubai IP: *.chello.pl 27.03.10, 23:01 użyj googla, może znajdziesz Szardżę, albo Sharjah. Sharaja to jakiś kompletny dziwoląg jak dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
sanpja Re: Dubai 30.03.10, 08:06 Jakbym znalazła w googlach to bym tu nie pytała. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia05 Re: Dubai 29.03.10, 21:58 lecieliśmy Aerosvitem, przez kijów, było ok. chyba 3000pln za 2 osoby w 2 strony. Ekonomiczna Odpowiedz Link Zgłoś