calaviolina 05.05.11, 23:17 Czy jest jeszcze szansa żeby upolować na lipiec lub sierpień tani bilet do Hiszpanii (najchętniej Alicante albo Madryt) ? Słabo sie znam na wyszukiwarkach, może jakiś lot łączony ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
o.kalamata Koszty ignorancji 05.05.11, 23:33 calaviolina napisała: > Słabo sie znam na wyszukiwarkach..." Do lipca jest jeszcze troche czasu i byc moze zdecydujesz sie wlozyc troche wysilku w "obsluge wyszukiwarek". Warto. Inwestycja splaci sie. Odpowiedz Link Zgłoś
tripsta.pl Re: hiszpania 06.05.11, 16:33 Jak najbardziej :-) Nie można jednak za bardzo liczyć na okazję rzędu kilkanaście złotych - to w końcu Alicante, w sezonie wakacyjnym. Przykładowo, na chwilę obecną z Wrocławia do Alicante, 9-19 lipca, bilet w obie strony, Ryanairem, to jakieś 600 zł... Sprawdzaj codziennie ceny biletów, to uda Ci się upolować coś fajnego. Możesz je porównywać na www.skyscanner.pl/ - internetowa porównywarka lotów. Powodzenia, Ola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calaviolina Re: hiszpania IP: *.gdynia.mm.pl 07.05.11, 16:45 dziękuję, spróbuję się potrudzić., ale czy z Waszych doświadczeń wynika, że w sezonie wakacyjnym mam szansę upolować coś poniżej 600 zł ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kika Re: hiszpania IP: *.ups.com 10.05.11, 10:03 Alicante i Malaga w high season na pewno nie potanieje, moze tylko drozec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benek latacz Re: hiszpania IP: *.adsl.inetia.pl 10.05.11, 15:51 Niestety z tanimi lotami w okresie wakacyjnym, szczególnie w popularne i często wybierane miejsca (jak na przykład Hiszpania) jest ciężko. Nie ma dobrego, sprawdzonego sposobu na zakup taniego lotu. Jedyne rozwiązanie to trzymać rękę na pulsie i wyszukiwać okazji. Polecam śledzenie portali zbierających różne promocje (na przykład: tanie-latanie, czy sky4fly) warto zapisać się również na newsletter tanich linii lotniczych, śledzić fora podróżnicze. Powodzenia! P.S. Hiszpania jest piękna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calaviolina Re: hiszpania IP: *.gdynia.mm.pl 10.05.11, 18:34 dzięki za wszelkie sugestie , będę śledzić. W Hiszpanii byłam 2 razy, ale w okolicy Barcelony, a teraz chciałam pozwiedzać inne rejony może się uda , a jeśli nie to poczekam aż nam się rozbuduje terminal w Rębichowie, może wtedy będa tańsze loty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbi Re: hiszpania IP: *.opera-mini.net 20.05.11, 23:11 Wylot z Gdańska 8.lipca powrót 15.07 za 480zł. W miarę tanio jak na pełnię sezonu. Polecam alicante lub Walencję. Super urlop. Spędziłam tak 2 razy wspaniały urlop. Hotele znalazłam na booking.com Odpowiedz Link Zgłoś