IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 17:44
Wracałam wczoraj z Bangkoku Lauda Air, klasą biznes z przesiadką w Wiedniu. I
już jak leciałam do BKK byłąm mile zaskoczona. Leciałam Boeing 737-3Z9. Na
pokładzie w klasie biznes jest kucharz. Zamiawiasz co chcesz i Ci robią.
Siedzenia o wiele większę i szersze niż w LOT czy innej linii. Stewardesy
miłe, uczynne, chociaż nie równają się do FA LOT.
Obserwuj wątek
    • sv-hits Re: Lauda Air 09.12.04, 21:31
      cos mie sie wydaje ze 737 raczej do BKK nie lecialas - nie ten zasig na
      Wieden-Bangkok. Moze to byl 777 albo 767.
      • Gość: pax Re: Lauda Air IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 11:30
        Pomyłka. 767 leciałam.
        • kwaczusia1 Re: Lauda Air 12.12.04, 19:03
          Kucharza maja, to fakt. Fajnie to wyglada. Biznes maja faktycznie wiekszy ale
          wcale nie jest taki rewelacyjny. Fotele maja nowsze, ale mniejsze. Choc u nas
          brakuje indywidualnych monitorow. A moze to dobrze ze nie ma. Inni pasazerowie.
          Choc tamci tez nie wszyscy potarfia uzywac odpowiednio toalet.
          Natpmiast okonomia jest 1000 razy gorsza. Po trzech godzinach lotunie bardzo
          wiesz co masz zrobic z nogami. Rzedy maja tak mocno scisniete ze ja przy moich
          165 cm mialam problemy z siedzeniem!!!
          Najlepsze w Lauda jest starti ladowanie. Pod warunkiem ze kamera na dziobie
          jest wlaczona i ze trafi sie na odpowiedzni egzemplarz 767 bo nie wszystkie sa
          takie same.
          A buty stew to lekkie przegiecie. Jakby prosto z konnej przejazdzki wsiadly do
          samolotu.
          Ale generalnie mniej wiecej to samo co LO tylko kierunki troche fajniehsze.
          ;-)
          Ale ponoc mamy teraz troche za nich na chartery latac. Kompletne zalogi 767 w
          cieple kraje, nie wiem na jak dlugo niestety i kontrakt chyba do konca marca.
          Pierwsza zaloga ma leciec juz przed swietami. To troche odsunie widmo zwolnien
          w czasie. Zeby tylko polecieli tez Ci co z robota beda musieli sie pozegnac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka