Gość: Ania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 10:25 Mam pytanie! potrzebuje w miare taniego biletu do Sydney w polowie czerwca.Jesli ktos cos wie prosze o wiadomosc! Pozdrawiam i z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: skylark-a Re: Tani do Sydney IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 16:51 Tani lot do Sydney w czerwcu to tylko z Berlina (Tegel) przez Londyn. Z wszystkimi opłatami zapłacisz trochę ponad 3400 złotych. Sama też wybieram się do Australii, ale na początku lipca-tak więc orientuję się w tych promocjach :) Szczegóły możesz sprawdzić na np. www.lataj.pl lub www.aero.pl Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Tani do Sydney IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 20:11 Dziekuje Ci bardzo!!:) Ja wybieram sie w polowie czerwca lub pod koniec:) Dzieki za stronki napewno zajrze:) Nie mialas problemow z dostaniem wizy??:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skylark-a Re: Tani do Sydney IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 07:52 Z wizą nie było żadnych problemów, dostałam ją bardzo szybko. Pozdawiam i życzę miłej podróży :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Tani do Sydney IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 16:02 Ja czekam na zaproszenie wlasnie:) i zastanawiam sie czy dadza mi wize:) mam taka nadzieje bo pozdroz do Australii to jest moje wielkie marzenie:) Pozdrawiam i rowniez zycze milej podrozy! Odpowiedz Link Zgłoś