Gość: Elka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 14:19 Kto leciał do Rzymu i czy było opóźnienie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: Centralwings-Rzym IP: 195.42.249.* 30.06.06, 15:25 Wprawdzie nie teraz tylko we wrześniu ub.roku. W drodze powrotnej 11,5 godz. opóźnienia. Ale w ostatnim tygodniu wpadł mi w ręce jakiś artykuł, że loty CW do/z Rzymu maja w dalszym ciągu nagminne opóźnienia.... Życzę punktualnych lotów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Centralwings-Rzym IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.06.06, 15:51 Witam. Ja też niestety miałem opóźnienie 8 godzinne. KOSZMAR!!! To skandal, żeby tak długo czekać na samolot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk Re: Centralwings-Rzym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 16:39 wiadomosci.onet.pl/1344884,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
aani Re: Centralwings-Rzym 01.07.06, 10:39 Tu www.adr.it/voli_search.asp?L=1&idMen=337 mozna sprawdzic godziny rzeczywistych przylotow i odlotow na lotniskach w Rzymie, w dany dzien i w dzien poprzedni. Jak widze, wczoraj spoznienia z Krakowa i Warszawy byly niewielkie - do godziny. 28-go lecial znajomy z Warszawy - 2,5 h spoznienia. Tak samo oczywiscie odlot z Rzymu. Mnie bardzo interesuje Bologna - a tam mozna sprawdzic tylko przyloty i odloty w czasie rzeczywistym. Mam nadzieje, ze Ilecka sie odezwie i powie, jak bylo w czwartek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exxx Re: Centralwings-Rzym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.06, 15:32 Bologna - średnio 2 godziny mają opoznienia do/z Bologni Odpowiedz Link Zgłoś
smaja Re: Centralwings-Rzym 02.07.06, 14:18 Zmienili mi wylot z Warszawy do Rzymu z 12 na 17, kurcze jak będzie jakies dodatkowe opóźnienie w wylocie to jak z lotniska w nocy mozna dostać się do Rzymu, trzeba czekać do rana czy brać taksówkę (jaki koszt) Pozdrawiam, Asia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E. Re: Centralwings-Rzym IP: *.szwajcarska.pl 02.07.06, 19:50 Nie, na razie mi nic nie zmienili. A Tobie ile wcześniej powiedzieli? Odpowiedz Link Zgłoś
smaja Re: Centralwings-Rzym 02.07.06, 20:14 Lecę dopiero w sierpniu więc w sumie wczesnie poinformowali mailem. Mam też zmieniony wylot z Rzymu ale tego dowiedziałam się już sama z siebie (zadzwoniłam na infolinię). Z Rzymu zamiast o 15,20 wylot juz o 9,55. Na infolinii powiedzieli mi, że mogę przebukować w ramach już dokonanej opłaty na inny termin. Ale mam już zarezerwowany hotel i zaplanowane wakacje. Jak lecisz wczesniej daj znać po powrocie jak dostać się z lotniska na stację Terminii środkami komunikacji miejskiej (autobus, metro ewentualnie jakis pociąg) Taksówką mogę dojechać w każdej chwili. Pozdrawiam, Asia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilecka. Re: Centralwings-Rzym IP: *.41-151.net24.it 02.07.06, 20:24 Taksówka nocna 50 € - sprawdzone! niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E. Re: Centralwings-Rzym IP: *.szwajcarska.pl 02.07.06, 22:32 Z tego co wiem to na Termini można się dostać autobusem Cotral za 1 euro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E. Re: Centralwings-Rzym IP: *.szwajcarska.pl 02.07.06, 22:34 Albo mi się pomyliło z dojazdem do metra ale jak dojedziesz autobusem do metra to stamtąd pewnie dostaniesz się na Termini. Niedługo będę wiedzieć :) Lecę 20 lipca ale żadnej godziny mi nie zmienili. Odpowiedz Link Zgłoś
smaja Re: Centralwings-Rzym 02.07.06, 22:40 To daj znać jak wrócisz. Zmienili chyba tylko loty akurat w te dni tygodnia w które ja lecę:((((( 50Euro za taksówkę trochę drogo, lecę z córką więc nie mam nawet jak rozłozyć kosztów:((( Pozdrawiam, Asia Odpowiedz Link Zgłoś
smaja Re: Centralwings-Rzym 06.08.06, 12:34 E wróciłaś już? Mogłabyś podać info na temat dojazdu z lotniska na Terminii. Jak to wygląda czasowo? Gdzie na lotnisku przystanek autobusów Cotral? Wszystkie zapamietane praktyczne informacje tak żeby nie tracić cennego czasu. Ja mam znowu zmieniony lot tym razem godzinę wcześniej:) ale i tak przylatujemy o 18,20, Czy na około 20 będziemy juz w Rzymie? Pozdrawiam, Asia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilecka. Re: Centralwings-Rzym IP: *.41-151.net24.it 03.07.06, 00:22 COTRAL 1€ do kocowej stacji metra ANAGNINA linia "A" linia "A" do stacji TERMINI tez 1€ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Akna Re: Centralwings-Rzym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 11:18 Ale jak się jedzie nie dłuże jniż 75 minut to wystarczy 1 bilet za 1 euro bo bilet za 1 euro jest ważny 75 minut. Odpowiedz Link Zgłoś