IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.07, 17:40
Jak w miare tanio tam dolecieć samolotem?
Obserwuj wątek
    • iberia.pl Re: Marsylia-skąd?Kiedy? 05.12.07, 17:52
      www.whichbudget.com/en/cheapflights.php?from=MRS
      z Hamburga Ryanair.
      • Gość: N_nataliaa Re: Marsylia-skąd?Kiedy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.07, 19:42
        Nie ma stąd lotów:(
        • iberia.pl Re: Marsylia-skąd?Kiedy? 05.12.07, 19:54
          Gość portalu: N_nataliaa napisał(a):

> Nie ma stąd lotów:(

no niestety widocznie to nie jest popularny kierunek wiec dlatego z
          PL nic taniego tam nie lata.
          • Gość: N_nataliaa Re: Marsylia-skąd?Kiedy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.07, 20:36
            Ale chociaż znaleść coś za 500-700 zł:(
            • iberia.pl Re: Marsylia-skąd?Kiedy? 05.12.07, 21:02
              Gość portalu: N_nataliaa napisał(a):

> Ale chociaż znaleść coś za 500-700 zł:(

obawiam sie, ze to niemozliwe.
              Sprawdz sobie polaczenia Air France, ale bez przesiadek sie nie
              obedzie, a to na ogol oznacza wyzsza cene.Zawsze pozostaje...autokar.
              • Gość: N_nataliaa Re: Marsylia-skąd?Kiedy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.07, 21:07
                Ja licze się z przesiadką, bo już prawdzałam loty i wiem, że bez
                tego się nie obędzie. Tylko szukam najtańszych lotów z przesiadką,
                ale i tak jest drogo. Może znacie tanie loty z Warszawy gdzieś i do
                Marsylii?
                • Gość: frequentflyer Re: Marsylia-skąd?Kiedy? IP: *.acn.waw.pl 05.12.07, 21:16
                  303 USD nie jest tak drogo.
                • iberia.pl Re: Marsylia-skąd?Kiedy? 05.12.07, 22:09
                  moze z WAW do Nicei LOTem a potem pociagiem do MArsylii?

Ewentualnie tanimi liniami dostac sie do Londynu lub Dublina i potem
                  stamtad do Marsylii?
                  • Gość: N_nataliaa Re: Marsylia-skąd?Kiedy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.07, 22:44
                    Spróbuje poszukać lotów do Nicei. Szukałam lotów do kilkunastu
                    miast,a z nich do Marsylii, ale to wychodzi min. 900 zł, troche dużo:
                    (
                  • Gość: frequentflyer Re: Marsylia-skąd?Kiedy? IP: *.acn.waw.pl 05.12.07, 22:49
                    do Dublina. Ryanairem. Angole strasznie podnieśli opłaty.
                    niestety, z większości miast PL Ryanair dolatuje do Dublina między 22 a 2330 i
                    trzeba nocować albo wegetować na lotnisku.
                    tak czy owak, na travelocity są bilety na 7-27.07 poniżej 280 USD return, ale "1
                    Ticket left at this price!"
                    • Gość: N_nataliaa Re: Marsylia-skąd?Kiedy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.07, 11:30
                      W takim razie, Marsylia odpada. Wiecie jak dostać się do Nicei z
                      Warszawy? (oprócz Lotu) Może znacie coś tańszego?
                      • Gość: frequentflyer Re: Marsylia-skąd?Kiedy? IP: 80.241.133.* 06.12.07, 11:33
                        dlaczego odpada skoro chciałaś za 700 a 280 dolarow to właśnie coś koło tego?
                        • Gość: N_nataliaa Re: Marsylia-skąd?Kiedy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.07, 12:15
                          Ponieważ to nie są bezpośrednie loty, trwają zbyt długo. A poza tym
                          bardzo ciężko jest coś dobrze zgrać. Trzeba czasem czekać 6 godzin
                          na lotnisku. A czas we Francji mam również ograniczony. Marsylia
                          interesowała mnie ze względu na to, że jest największa i jest nad
                          morzem. Ale w takim wypadku chyba będzie lepsza Nicea. Lepsze
                          połączenia i taniej wyjdzie bilet.
                          • iberia.pl Re: Marsylia-skąd?Kiedy? 06.12.07, 12:23
                            moja droga takie cuda to tylko w erze, nie oczekuejsz za duzo?
                            Tu masz strony gdzie sobie znajdziesz polaczenia jakie chcesz:
                            www.pasazer.com/
                            www.lotmapa.pl/
                            www.whichbudget.com/
                            • Gość: N_nataliaa Re: Marsylia-skąd?Kiedy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.07, 13:31
                              Już dawno to sprawdziłam i oglądałam te strony, ale pokazje mi się
                              generalnie tylko Lot. Ewentualnie Dublin, Londyn, Bruksela, Berlin -
                              Nicea itp., ale to daje taką samą cene jak Warszawa- Nicea z Lotu, a
                              częściej drożej. A może ktoś wie o jeszcze innych lotach (tanich jak
                              na te połączenia, poniżej 1300zł)?
                              • iberia.pl Re: Marsylia-skąd?Kiedy? 06.12.07, 14:07
                                litosci...nie ma nic wiecej, no chyba, ze sama jakies polaczenie
                                uruchomisz....
                          • Gość: frequentflyer Re: Marsylia-skąd?Kiedy? IP: 80.241.133.* 06.12.07, 13:59
                            Plaża w Nicei spodoba się wszystkim, którzy nie lubią plaż piaszczystych.
                            [z jakiegoś przewodnika]
    • Gość: frequentflyer Re: Marsylia IP: 80.241.133.* 05.12.07, 17:54
      KIEDY? i co już sprawdziłaś?
    • Gość: N_nataliaa Re: Marsylia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.07, 20:38
      Za dwie strony
      • Gość: frequentflyer Re: Marsylia IP: *.acn.waw.pl 05.12.07, 21:10
        odpowiesz wreszcie kiedy chcesz lecieć? przecież do każdej wyszukiwarki trzeba
        wbić jakieś daty, a tu nawet nie wiadomo czy za tydzień czy w sierpniu.
        • Gość: N_nataliaa Re: Marsylia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.07, 21:45
          Nie zrozumiałam, że o to pytasz... Chodzi o wyjazd w lipcu, a powrót
          pod koniec lipca.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka