hajaha 11.09.08, 23:08 W jaki sposob mozna sie skontaktowac z Ruinairem droga mailowa? chodzi mi o informacje kiedy otrzymam zwrot kosztow za odwolany lot. a nie zamierzam placic tym zlodziejom dodatkowych 4 zlotych za kazda minute polaczenia... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: b3lf3r Re: ryanair - adres email? IP: *.252.196-77.rev.gaoland.net 12.09.08, 09:05 nie musisz zaraz płacić 4 złotych za minutę, włącz blokadę prezentacji numeru i zadzwoń na: "Reszta świata +353 1 249 7791" połączenie ze zwykłym numerem stacjonarnym w Irlandii jest na pewno tańszy (o ile w ogóle twój operator taryfikuje takie połączenia) warunek jest taki że mówisz po angielsku, i twierdzisz że aktualnie przebywasz np w Tunezji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: ryanair - adres email? IP: *.upc-c.chello.nl 15.09.08, 22:23 Wyślij im fax - zawsze to potwierdzone na piśmie będzie (lepiej niż rozmowa telefoniczna), a na infolinii i tak każą Ci wysyłać faxy. Odpowiedź powinna przyjść w ciągu 7 dni od daty wysłania faxu na maila podanego przy rezerwacji biletów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WASZA ZMORA Re: ryanair - adres email? IP: *.18-2.cable.virginmedia.com 26.06.13, 21:40 te sku...syny nie podały nigdzie emaila bo się boją sam szukam by im kutasa w dupsko zasadzić tym pie...nym niedorobom... jak to czyta jakiś sku...el który pracuje w tej pojebanej firmie to słuchaj uważnie "SAJ MI KUTASA SKU...SYNIE!!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
szambo.nurek Bardzo tanie loty - only for Poles 26.06.13, 21:54 Mozesz skoczyc mi na pukiel naiwny buraku. W przyszlosci gniec sie w busie za 1 PLN. Odpowiedz Link Zgłoś
jot.be Re: ryanair - adres email? 27.06.13, 08:36 Nie da się mailem. Trzeba faxem. Nigdy nie miałem z nimi takich problemów, kasa wracała na kartę po ok 14 dniach od wysłania faxu bez jakichkolwiek dyskusji... Można sobie sciąnąć jakąś darmową aplikację e-faksu (np. 14 dniową wersję i załadować 1 pln na przykład) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kustomer Re: ryanair - adres email? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.13, 18:59 maila schowali pod irlandzkim językiem w dziale "contact us"> "email us" i jest to taki adres mailowy>>> customerqueries/małpa\ryanair/kropka\com . Sprytna i cwana firma, ale warto próbować reklamować ich "usługi" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiak Re: ryanair - adres email? IP: *.toya.net.pl 19.10.13, 18:03 tez szukam tego adresu e-mail i nigdzie nie ma a w zasadzie mam taki problem że wątpie iż obejdzie się bez kontaktu korespondencyjnego. Może wy orientujecie się dlaczego po dokonaniu rezerwacji i zapłaceniu kartą kredytową na potw wysłanym na meila wyskoczyło mi w podsumowaniu płatności kurs wymiany euro, i przeliczyło mi normalnie bilet ze złotówek na euro i w efekcie ściągnęło więcej z karty kredytowej :/ czy jest ktoś kto wytłumaczy mi dllaczego tak i co mam z tym zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Re: ryanair - adres email? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.13, 18:17 Temat był wałkowany w prasie jakiś miesiąc temu. Na tym forum też. Infolinia i reklamacja. Maile sobie możesz wysyłać do skutku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasażer Re: ryanair - adres email? IP: *.play-internet.pl 07.11.13, 12:42 jest też tańszy numer tel. 2,09zł za miutę 703303033 Odpowiedz Link Zgłoś