ufzes 02.02.09, 15:04 Hejka :) Coś znalazłem za 3800PLN do Limy z Wawy na marzec. Może jakieś inne linie byłyby taniej? Jakieś łączone loty przez Paryż/Madryt? Dzieki za pomoc ufżesz ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc [...] IP: *.pools.arcor-ip.net 02.02.09, 15:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ufzes Re: Tanie loty do Peru 02.02.09, 15:39 Boże,.... człowieku nie pytałem się jak komus nabić punkty lojalnościowe wyciąg z regulaminu ad.zanox.com: ------------------------------------ How does it work? With zanox you can earn money by placing ads on your website or in your emails. For this there are various commission models. For instance your receive a commission if a sale is being made via your ad. So, how do you get to take part? 1. Register with zanox 2. Apply for partnership with the partner-program of one or more merchants. The merchant will email you when your application has been accepted 3. After the successful application you place the html-code of an advertising media like a link or banner on your homepage or in your emails and can immediately earn commissions with it. ------------------------------------ Proszę o odpowiedzi ludzi przychylnych mi :) w temacie Ufżesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c# Re: Tanie loty do Peru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.09, 16:03 Znalazłem LAN z Madrytu do Limy i z powrotem za 487€ w marcu (3-22.03). Do Madrytu dolecisz z Wawy nawet LOT-em za 749zł, może i taniej czym innym. Z kwoty wyjściowej zostanie jeszcze trochę na noclegi i dwa dni zwiedzania w Madrycie... Czasem szukając osobno na poszczególne segmenty wychodzi taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfr Re: Tanie loty do Peru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.09, 21:29 Sloneczko Peru gratis w cenie Odpowiedz Link Zgłoś
scandinavian Re: Tanie loty do Peru 02.02.09, 21:41 Właśnie wróciłem z Peru. Płaciłem 2000PLN RT Continentalem z Berlina przez EWR do Limy. Niestety potrzebna jest wiza. Ale jest to najtańszy sposób dotarcia. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ufzes Re: Tanie loty do Peru 04.02.09, 20:43 Witka :) Wizę do USA mamy, ale jakoś nie umiem namierzyć Conitnentala w tych cenach :( Kolega myśli że to przez ten kurs $? Wyskoczyło mi: from 988$ czyli jakieś 3,7 tysiąca ;( Pozdrówka :) ufżesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Tanie loty do Peru IP: 217.153.204.* 03.02.09, 13:36 można dolecieć do MAD (cena od ok.700 PLN np. SWISS, Lufthansa), dalej Air Comet od 490 EUR RT www.aircomet.com Odpowiedz Link Zgłoś
ufzes Re: Tanie loty do Peru 04.02.09, 20:48 Hmm faktycznie wyskoczyło mi 488Eur sprawdzę za ile da się dolecieć... thx! :) ufżesz Odpowiedz Link Zgłoś