Gość: 02max IP: *.stg.pl 27.04.09, 21:10 Czy ktoś może mi powiedzieć czy na trasie do Barcelony nasz narodowy przewoźnik podaje coś więcej niż tylko dmuchaną kanapkę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Janusz Re: Posiłek na pokładzie LOT-u IP: *.aster.pl 28.04.09, 01:07 Oprócz posiłku na pokładzie serwowana jest miła atmosfera i sympatyczne uśmiechy personelu pokładowego. Czegóż chcieć więcej? Czegóż nam więcej potrzeba? Odpowiedz Link Zgłoś
mojito Lot WAW-BCN. 28.04.09, 01:52 Mam dla Ciebie same dobre wiadomosci. Lecisz poza dmuchana kanapke (short-haul flight) i wlatujesz w strefe goracego dania. Nie podales daty lotu wiec nie moge podac Tobie menu na dzien lotu. Ogolnie wybor Twoj bedzie wahal sie miedzy kurczakiem/wolowina lub wegetarianska opcja (makaron wloski krotki). Popijac swoj goracy posilek bedziesz mogl woda, herbata, kawa, sokami lub napojami puszkowanymi. Gdybys mial ochote na cos mocniejszego to Twoja opcja bedzie bezplatne wino lub piwo. Bedzie Ci milo wiedziec, ze lekcewazona dmuchana kanapka od stycznia tego roku owijana jest juz nie zwyklym papierem ale specjalnym szarym papierem ekologicznym majacym na uwadze Twoje zdrowie i zdrowie naszej planety - Ziemi. Jest to "zielony" wklad LOT-u w ogolnoswiatowy ruch ochrony srodowiska. Masz prawo wiec leciec dumnie. LOT potrafi :). Byc moze rozwazysz moja zyczliwa sugestie zabrania rowniez swojej prywatnej, dobrze zrobionej kanapki ze swoim ulubionym wkladem i jednego Grzeska lub Price Polo. Kanapka na wypadek gdybys chcial sie "dopchac" czyms smacznym a Grzesiek/Prince Polo smakuje wybornie z herbata. Bije kazdy inny samolotowy deser. LOT pozwala rowniez swoim PT pasazerom na gryzienie prywatnego jablka/gruszki. Na ewentualna 100 ml "malpke" tez przymyka oko :). Buen viaje Amigo, m. Odpowiedz Link Zgłoś