kikikaka5 02.06.09, 10:29 Rezerwowalam bilety 14 maja na lot we wrzesniu.Zaplacilam karta podana kwote,dostalam na e-mail z potwierdzeniem oraz sms.Teraz gdy wchodze na rezerwacje jest niepotwierdzono i 127 zl do doplaty.Ale za co? o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
imw Re: Ryanair o co chodzi??? 02.06.09, 11:10 czy pieniądze zostały pobrane z konta? Odpowiedz Link Zgłoś
kikikaka5 Re: Ryanair o co chodzi??? 02.06.09, 11:20 tak pobrane.Juz tam dzwonilam i juz mi wyjasniono.dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
only_mej Re: Ryanair o co chodzi??? 02.06.09, 12:48 To może powie co było nie tak dla potomnych ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kikikaka5 Re: Ryanair o co chodzi??? 04.06.09, 17:19 To nie była doplata tylko nalezna kwota -127 zł.Pani stwierdzila ze byl blad na ich stronie bo mam zaplacone za 3 ubezpieczenia a tylko jedno bylo pokazane i policzone na stronie zarzadzaj rezerwacja.Poprawila to.Ale co z tego jak dzis znow to samo. Calkowita kwota do zaplacenia z opl.manip:934,54 Kwota płatnosci;1061,70 Kwota zaplacona;1061,70 nalezna kwota:-127,16 I o co biega? Odpowiedz Link Zgłoś
kikikaka5 Re: Ryanair o co chodzi??? 04.06.09, 17:22 a i znow jedno ubezpieczenie wyszczegolnione:63,90 zl zamiast trzech po tyle samo zlotych Odpowiedz Link Zgłoś
only_mej Re: Ryanair o co chodzi??? 04.06.09, 17:51 A dlaczego ty wykupiłaś ich ubezpieczenie - ono jest nie obowiązkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
kikikaka5 Re: Ryanair o co chodzi??? 04.06.09, 17:53 Przeliczylam to wszystko na wszystkie mozliwe sposoby i w zarzadzaniu rezerwacja sa bledy w ich obliczeniach.Pojawila sie zla suma po dodaniu poszczegolnych pozycji.Wychodzi na to ze poprostu cos nie tak u nich w systemie.Po co ja wogole wchodzilam na to zarzadzanie rezerwacja.Teraz sie tylko denerwuje.Czy ktos mial podobny problem? Odpowiedz Link Zgłoś
kikikaka5 Re: Ryanair o co chodzi??? 04.06.09, 17:58 teraz juz wiem ale jak rezerwowalam to nie zauwazylam bez ubezpieczenia i tak sie wpakowalam w 200 zł dodatkowo Odpowiedz Link Zgłoś
only_mej Re: Ryanair o co chodzi??? 04.06.09, 18:02 Widzisz ja nie mam ubezpieczenia od nich, bo mam swoje, więc po co drugie. A problemów takich też nie miałam, ale właśnie ja rezerwuję zawsze bez i jak wchodzę na zarządzanie to norma. A co z tym ubezpieczeniem - nie możesz od niego odstąpić? Jak jest w regulaminie z tym? Odpowiedz Link Zgłoś
kikikaka5 Re: Ryanair o co chodzi??? 04.06.09, 18:08 mowisz ze na zarzadzaniu czesto sa bledy?To by mnie uspokoilo bo przeciez cala reszta sie zgadza: potwierdzenie na meila z instrukcja podrozy,numer rezerwacji,pobrana kasa i sms.A z tym ubezpieczeniem to bede wiedziala na przyszlosc, za bledy sie placi. Odpowiedz Link Zgłoś
only_mej Re: Ryanair o co chodzi??? 04.06.09, 18:13 Nieeeeeee haha... że u mnie jest normalnie i nigdy nie było błędów. To przez to ubezpieczenie. A prześlij sobie potwierdzenie na maila znowu i zobacz co będzie napisane w nim. Potem odp. tu. Odpowiedz Link Zgłoś