Gość: ewelcia IP: *.top.net.pl 25.03.05, 21:03 co ja mam pisać... komentowac pietruszke :D :D no to pietruszka jest blee ;p ;p nie lubie pietruszki, ale moja mam dodaje ja do zupy :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jagoda Re: Pietruszka IP: *.netpark.pl / *.netpark.pl 14.06.05, 22:28 Czy ja wiem.... pietruszka jako afrodyzjak... może ale nie wierze że ktos zakocha sie w moim rosołku z dodatkiem tej "włoszczyzny".... fajnie by było gdyby na tej sronce znalazły sie jakieś niezbyt skomplikowane przepisy jak przyrządzić nie zbyt skomplikowaną potrawe przy uzyciu tych "wiele mogacych "przypraw Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
siostraheli Re: Pietruszka 14.06.05, 23:21 pamietam z "Anielki" czy "Antka", ze przywiazywano korzen do przyrodzenia, bo dzialal moczopednie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Pietruszka IP: 62.233.153.* 14.09.05, 18:39 cóż tu pisać proponuje wszyskim facetom :PANOWIE ZAMIAST VIAGRY ZJADAJCIE KILOGRAMY PIETRUSZKI PODOBNO JEST LEPSZA I ZDROWSZA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Pietruszka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.05, 18:44 Pietruszka jest moczopędna, zaś dla panów seler, seler panowie. Odpowiedz Link Zgłoś