Gość: Danka 57 IP: *.acn.waw.pl 01.06.05, 14:59 Wszysko jest O.K. Tylko jeden problem:mam kombiwar/małe mieszkanie/, więc co to znaczy "dobrze nagrzany piekarnik"? Ile stopni oraz czasu? Emerytka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mysza Re: Ciasto z truskawkami IP: *.kom / *.kom-net.pl 05.06.05, 17:48 Albo ja się nie znam, albo są tu dwa przepisy;> Na oba ślinka leci;p Odpowiedz Link Zgłoś
urszula62 Re: Ciasto z truskawkami 11.06.05, 23:56 zrobiłam to na wyczucie czyli ok.180 stopni a czas jest podany ok. 20 min. Warto spróbować bo jest naprawdę dobre i łatwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Ciasto z truskawkami IP: 80.51.178.* 20.06.05, 13:14 Zrobiłam to z biszkoptami, pycha! Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośka Re: Ciasto z truskawkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 13:27 no ja też tu widzę 2 przepisy albo nie doczytałam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elle Re: Ciasto z truskawkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 23:25 no to jak to jest z tymi przepisami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Ciasto z truskawkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 15:29 Ja tu widze tez dwa przepisy, ale mysle, że to ma być tak: Najpierw trzeba położyć te biszkopty, masa sreowa, truskawki w takiej kolejności jak tam jest, obrucić to i dopiero na to to ciasto z tą pianą i miedzy te dwi czesci mozna dać ta bitą śmietane z truskawkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MamiHK Re: Ciasto z truskawkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 11:17 Myślę, że powinno być dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tysiula Re: Ciasto z truskawkami IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.07.06, 09:03 Bardzo smaakowicie się prezentuje to ciasto, ale czy mogę sie dowiedzieć jak sie ma to ciasto pieczone z ubitymi białkami do masy z nasączanymi biszkoptami i serkiem??Nigdzie nie jest napisane, ze one razem gdzieś występują. Czy to sa oddzielne dwa ciasta??? Odpowiedz Link Zgłoś