Gość: goja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.05, 16:45 zupka pyszna dla całej rodzinki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nikita_007 Re: Zupa gulaszowa IP: 80.51.99.* 04.01.06, 16:52 Zupka super!!!Mój synek też ją polubił.Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
2006karinao Re: Zupa gulaszowa 04.04.06, 14:09 super!!! polcam cała rodzinka je ze smakiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Zupa gulaszowa IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.01.07, 19:36 ja dodaję jeszcze ogórek konserwowy i kluseczki kładzione, ale to już wedle uznania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roko Re: Zupa gulaszowa IP: *.softlab.gda.pl 08.04.07, 08:46 Ziemniaki radzę ugotować osobno najlepiej w łupinach i podawać oddzielnie (ja kroję w grube talarki i każdy dodaje sobie do miseczki z zupą), trzeba dodać dużo papryki słodkiej mielonej (najlepsza węgierska, he, he) a raczej nieznaczną ilość koncentratu pomidorowego (kolor winien byc bardziej od papryki niźli pomidorów), dobrze jest dodać czuszkę ale ponieważ jest trudno dostępna jedna papryczka np. piri-piri w zupełności wystarczy. To co jest w przepisie oczywiście jest bazą do eksperymentów, dodanie ogórka kiszonego pokrojonego w wąziutkie paski da jeszcze większe bogactwo smaku jeden,m dwa ząbki czosnku też nie będą przeszkadzać a kilka kjawałeczków wędzonej wieprzowiny doda dodatkowego aromatu. Po prostu pole do popisu otwarte. Polecam i smacznego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roko Re: Zupa gulaszowa IP: *.softlab.gda.pl 11.04.07, 21:22 Oczywiście przepraszam za zamieszczenie niewłaściwych uwag. Zawarte powyżej i wypisane przeze mnie dodatki są oczywiście używane gdy przygotowuję zupę gulaszową w wydaniu DOROSŁYM a nie dla dzieci. Za zamieszanie przepraszam ale jeśli ktoś skorzysta z powyższych rad nie powinien się zawieść. Smacznego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewy Zupa gulaszowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.07, 15:58 trochę lipne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewy Zupa gulaszowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.07, 15:59 trochę lipna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buja Zupa gulaszowa IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.12.07, 15:06 "Danie wegetariańskie:" "ćwierć kilo mięsa wołowego" no rzeczywiście wegetariańskie ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Zupa gulaszowa IP: *.olsztyn.mm.pl 19.01.08, 10:04 danie wegetarjańskie składniki mięso wołowe hahahahahahaha!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wdarius Zupa gulaszowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.08, 16:18 NA górze jest napisane danie wegetariańskie, a zawiera przecież mieso wołowe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monka Zupa gulaszowa IP: *.flashnet.pl 25.02.08, 19:43 proponuje doadć jeszcze podsmażone pieczarki no i oczywiście ktoś zapomnial o marczewce.Ale takto pycha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaV Zupa gulaszowa IP: *.lanet.net.pl 01.03.08, 12:42 Danie wegetariańskie? A te ćwierć kilo mięsa wołowego, to co? ;D Odpowiedz Link Zgłoś