Gość: arkusch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 07:32 katastrofa!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Niusia Siemieniotka słodka IP: *.proxy.aol.com 10.12.06, 06:46 Kto to wymysla, siemieniotke gotuje sie calkiem inaczej.Ten przepis jest dla ptakow.Katastrofa!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mama Re: Siemieniotka słodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.07, 13:50 To jest Siemieniotka małopolska i naprawdę jest okropna . Na szczęście teraz młodsze pokolenia ustalają menu Wigilijne i umartwienia postne można ograniczyć do braku mięsa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Siemieniotka słodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.06, 22:44 Profanacja!!! co Wy tu za głupoty wypisujecie! Prawdziwa śląska siemieniotka to pyszna zaupka z migdałami i rodzynkami, kasza manną, laską cynamonu, cukrem, odrobinka masełka i soli! A nie jakies pomyje! Śląskie gospodynie wiedzą co jest najlepsze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mama Siemieniotka słodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.07, 13:44 To nie jest środek spożywczy tylko wychowawczy,jak byłam mała, to babcia straszyła dzieci w domu, że jak bedą niegrzeczne w Wigilię ,to ostaną 3 łyżki siemieniotki .Wystarczy raz spróbować i same Aniołki w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beatka Re: Siemieniotka słodka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.07, 17:01 bardzo smaczna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! próbowałam !!! swietna!!!! mojim dzieciom smakowała robiłam na wigilii Odpowiedz Link Zgłoś