Dodaj do ulubionych

Babeczki brownie

IP: *.gl.digi.pl / *.jota.digi.pl 12.04.06, 16:16
bardzo fajny i "dobry" przepis
Obserwuj wątek
    • Gość: Anka Babeczki brownie IP: *.sotn.cable.ntl.com 21.03.08, 10:55
      A po co 50 gram maki, nie ma o niej mowy w przepisie....?
    • Gość: ala Babeczki brownie IP: *.punkt.pl 23.04.08, 20:21
      trzeba czytać uważnie: - "Do masy jajecznej wmiksować przestudzoną czekoladę i
      mąkę" !!!!
    • Gość: Kalina Babeczki brownie IP: *.olsztyn.mm.pl 19.10.08, 12:35
      ZDECYDOWANIE za dużo cukru! Babeczki przy czekoladzie 99% kakao były za
      słodkie, polecam zrobić z 1/2 szklanki cukru! Mimo wszystko przepis bardzo
      dobry, polecam.
    • Gość: Beata Babeczki brownie IP: 194.126.165.* 11.11.09, 18:54
      Nie polecam !!! Wcale nie sa takie rewelacyjne :/ to juz wole zrobic zebre te
      babeczki zrobilam dzisiaj wyszly mi ale w smaku nie dobre mimo ze wszystko
      dalam tak jak w przepisie jest szkoda tylko czsu i składników ;/ !!!
    • Gość: zapetytem Babeczki brownie IP: *.217-10-115.netatonce.net 06.03.10, 20:48
      Oto moje brownie
      przepis i zdjecie
      .
    • Gość: Maggie Babeczki brownie IP: *.chello.nl 08.08.11, 13:47
      Moge zamiast czekolady dodac puder kakao?
    • Gość: Justyna Babeczki brownie IP: 194.165.48.* 12.03.12, 11:22
      Wspaniałe !!! Zamiast gorzkiej dałam mleczną czekoladę -wyszły pyszne - najlepsze babeczki jakie jadłam w życiu. Pachnące, wilgotne, dobre i na ciepło i na zimno. Rzeczywiście słodkie ( ale to pewnie przez to, że zamiast gorzkiej dałam mleczną czekoladę). Zrobiłam je po raz drugi też z mleczną zmniejszając cukier o połowę i też wyszły dobre (ale trochę gorzej - myślę że to przez zmniejszenie cukru i użycie czekolady milki zamiast wedlowskiej jak ostatnio) Teraz zrobię z gorzką wg oryginalnego przepisu. Myślę, że upiekę je jeszcze wiele, wiele razy:)
    • Gość: Anonimowa Babeczki brownie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.12, 16:20
      Czy mogą to byc foremki plastikowe?
      A przepis bardzo fajny:)
    • Gość: Sherlock Re: Babeczki brownie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.12, 16:07
      Witam

Jestem twórcą nowego bloga o gotowaniu - wymieszaj.blogspot.com - i poszukuję osób chętnych do nadsyłania przepisów na email: wymieszaj@onet.pl . Zapraszam serdecznie wszystkich chętnych.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka