Dodaj do ulubionych

robot kuchenny

05.09.10, 14:26
Jakie macie opinie na temat robotów?.
Ostatnio zepsuł mi się mikser i zstanawialm sie nad zakupem robota Clatronic KM3118. Czy jest wam
znany taki model?.Chciałabym,żeby robotem ugnieśc ciasto,wymieszać skladniki,ale tez utrzec
masło...ubic piane z białek??. Mam jednak wartpliwości czy mieszadła maja dostęp do całości masy
czy mieszadła nie zostawiają nieruszonej masy przy samej mkisie.
Bedę wdzięcczna za podpowiedzi:)
Obserwuj wątek
    • adresnieprawidlowy Re: robot kuchenny 15.10.10, 11:09
      Ja mam robot zelmera. Z dobrych marek możesz zwrócić uwagę na boscha, philipsa i zelmera właśnie. Ile jesteś w stanie wydać na taki robot? Jeśli ma być coś funkcjonalnego i niedrogiego, to może [url=http://www.electro.pl/produkt-ZELMER_Robot_ZELMER_Prymus_Mix_878_Symbio_2B_Konkurs_21_wycieczka_na_Kube_dla_2_osob-57808,138.html] ten [/url] Ci się spodoba?
    • iceteam Re: robot kuchenny 16.10.10, 15:48
      Proszę przeczytać opinie www.ceneo.pl/;0151184055-10.htm

Powinny pomoc ;-)
    • gorenje1 Re: robot kuchenny 01.06.11, 11:19
      Akurat tego modelu nie znam, ale generalnie robot kuchenny wydaję mi się w kuchni niezbędny. Ważne, żeby był funkcjonalny, czyli potrafił zdziałać cuda, a nie był jedynie "mieszadałkiem" i "ugniataczką".
    • anabilis90 Re: robot kuchenny 31.08.11, 16:00
      Ja mam robot marki bosch www.promoceny.pl/detail/rtv-euro-agd-bosch-robot-0-mum-4675-61484/ jest niezbędny w każdej kuchni, przynajmniej ja już nie potrafię się bez niego obejść. Spisuje sie świetnie, ma kilka bardzo przydatnych w kuchni funkcji.
    • amy111 Re: robot kuchenny 07.09.11, 18:08
      Ja też mam Boscha "wyższy" model:
      www.neo24.pl/robot-kuchenny-bosch-mum-4756-eu.html?aff_id=101372
      i też uważam, że jest rewelacyjny.
      Jeśli zdecydujesz się na nieco droższy robot, to polecam kupno w sklepach internetowych, kosztują ze 30% taniej niż w EURO AGD czy Media Markt.
      • umm-ma Re: robot kuchenny 30.09.11, 12:04
        U mnie w domu świetnie spisuje się taki model: cokupic.pl/produkt/Sapir-SP-1115-GP Jak na moje skromne potrzeby:), spokojnie wystarcza.
    • henryk3057 Re: robot kuchenny 03.02.13, 17:32
      3233clatronic-najgorsza odmiana chińczyka,ubił pianę z kilku jajek,za jakiś czas sernik,trzecie podejście masa na biszkopt na 2biegu obroty zaczęły wariować i stanął,poczułem smród plastiku po robocie.Miałem robota z marketu 400w i śmigał 2 lata.Opinie które zachwalają ten produkt a jest ich wiele to zapewne chwyt marketingowy sprzedawców którzy je tworzą;gdy je wnikliwie prześledzić to niema nic lepszego na świecie jak w/w robot.Mój gdyby zliczyć i zsumować jego czas pracy to jakieś 10-12min.a przecież praca której był poddany była bardzo lekka.Strach pomyśleć gdym chciał go użyć do ciężkich ciast drożdżowych.Teraz pozostaje go wysłać do gwaranta zapewne na mój koszt i cierpliwie czekać.
    • mon1ka123 Re: robot kuchenny 18.04.13, 11:04
      Używam Zelmera i nie wyobrażam sobie gotowania bez niego.. Zdecydowanie robot kuchenny ułatwia prace w kuchni. Jeśli chodzi o mieszadła to dochodzą zazwyczaj wszędzie i masa jest dobrze wymieszana. Clatronic nie jest mi znany, nie używałam, więc polecić niestety nie mogę..
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka