Gość: Magda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 15:42 dobre. Tylko zamiast 100dag mąki to 100g mąki. Ale ogólnie to bardzo dobry :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paweł Omlet z kakao IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.08, 08:39 bardzo dobre ale ja bym trochę więcej cukru dodał tak ze 2 łyżeczki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kurtuaz Re: Omlet z kakao IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.08, 15:59 Zgadza sie, mniej mąki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żabcia1718 Omlet z kakao IP: *.mia.three.co.uk 21.03.08, 11:14 omlet z kakao jest bardzo łatwy do przygotowania dla dzieci . bardzo mi smakował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Omlet z kakao IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.08, 08:45 ja dalam 4 jajka,bo cos za geste mialam ale ogolnie to calkiem fajny wyszedl.ja bym na wierzch troche bitej smetany rzucila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PazikK Omlet z kakao IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.08, 12:46 Dobry, dobry, ale trochę więcej cukru dosypać, albo posypać cukrem pudrem na wierzch, i mi jakiś taki ciemny jak murzyn wyszedł, a nie jak na zdjęciu :P, ale dobry! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiulekczarnulek Omlet z kakao IP: *.adsl.inetia.pl 01.07.08, 16:15 Dobre szkoda tylko że mi sie rozwaliło :-) i omletu nie przypominało raczej murzyńską jajeczniczkę ;-) w kązdym razie zjadłam z dżemikiem mniam mniam :-)polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Omlet z kakao IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.08, 15:42 Wyszło pyszne. Jednak bardzo ciemne. Nie takie jak na obrazku. Dodałam 100g mąki. Może to na obrazku jest niedosmażone:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adka Omlet z kakao IP: *.multimo.gtsenergis.pl 25.07.08, 10:48 można dać słodkie kakao i już cukru nie trzeba :) mnie tez wyszedł murzyn, ale chyba dlatego że na 2 jajka wystarczy 1,5 łyżki kakao Odpowiedz Link Zgłoś
marta.r.8.5 Re: Omlet z kakao 25.07.08, 11:32 dzisiaj rano robiłam na śniadanie, ale tak poprostu na oko ;-) smaczne :-) i zdrowe, bo kakao ma dużo magnezu, który jest potrzebny zwłaszcza kobietom (duzo magnezu jest jeszcze w kaszy gryczanej i orzechach włoskich) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ollciaq Re: Omlet z kakao IP: *.uznam.net.pl 20.08.09, 13:28 dzisiaj zrobilam ten omlet na czas II śniadania/lunchu i muszę przyznać że jest wyjątkowo sycący, w sam raz jesli ktos ma ochote na cos slodkiego co szybko zaspokoi głód. zjadłam jednego i już nie mogę... xD Odpowiedz Link Zgłoś