Dodaj do ulubionych

Chłodnik hiszpański "Gazpacho"

IP: *.red-82-158-0.user.auna.net 10.06.06, 23:34
Ciekawy jestem ,czy Pan Tadeusz byl chociaz raz w Hiszpanii i jadl gazpacho?
Bo ten przepis wzial chyba z kosmosu... z powazaniem polak zamieszkaly w
Hiszpanii od 14 lat.
Obserwuj wątek
    • Gość: leeloo Re: Chłodnik hiszpański "Gazpacho" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 16:52
      łatwo krytykowac, ale krytyka powinna do czegos prowadzic: w takim razie
      prosimy o Pana przepis na gazpacho.
    • Gość: Ula Chłodnik hiszpański "Gazpacho" IP: *.Red-88-16-6.dynamicIP.rima-tde.net 22.09.06, 22:54
      Wybiez sie do hiszpani i sprobuj prawdziwego Gazpacho ! Bo takiego wymyslu nikt
      by tutaj nie wypil.
    • Gość: Smakosz Re: Chłodnik hiszpański "Gazpacho" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 08:53
      Niech Pan Polak z Hiszpani spróbuje prawdziwe gazpacho w jakiejkolowiek knajpce
      wiejskiej w Andaluzji a nie w McDonaldsie (przepis Pana Tadeusza jest prawie
      klasyczny )
    • matya Re: Chłodnik hiszpański "Gazpacho" 09.11.06, 10:33
      Gość portalu: miro60 napisał(a):
      z powazaniem polak zamieszkaly w
      > Hiszpanii od 14 lat.

widac za krotko Pan mieszkasz w tej Hiszpani albo nie ruszasz sie Pan z miejsca
      zamieszkania w inne regiony:) ja mam przepis od Hiszpana mieszkajacego w
      Hiszapanii od 32 lat i jest ten przepis prawie identyczny z przpisem Pana Tadeusza:)
      z powazaniem Polka mieszkajaca w Szwecji od dwoch lat:)
    • Gość: kanadyjka Chłodnik hiszpański "Gazpacho" IP: *.dsl.bell.ca 02.02.07, 07:05
      Nie ma jednego przepisu na Gazpacho.Jadlam gazpacho w Kordobie, Granadzie i
      Toledo i nie powiem zeby smakowal identycznie.Nie tylko Hiszpanie potrafia
      przyzadzic gazpacho, ja najsmaczniejsze jadlam przygotowane przez Kubanczyka,
      gdzie On dodawal nie sok z cytryny tylko lime i swieza miete!
    • Gość: ifff Re: Chłodnik hiszpański "Gazpacho" IP: *.lubin.dialog.net.pl 28.06.07, 21:05
      No to gdzie jest przepis na gazpachio - pana mieszkającego 14 lat w
      Hiszpanii.?????Mógłby zdradzic rąbek tajemnicy!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Magen Chłodnik hiszpański "Gazpacho" IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.03.10, 17:28
      Moja siostra również mieszka w Hiszpanii od blisko 20 lat i przepis wg którego
      przyrządza gazpacho jest prawie taki sam jak Pana Tadeusza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka