Gość: Paolcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 21:56 To jest absolutnie wspaniałe. Ślinka leci mi za każdym razem jak ktoś o nich wspimina. Bosko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zuzka Pancakes z syropem klonowym IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 29.08.06, 01:43 w Kanadzie jest specjalna maka na placuszki +syrop klonowy /pychota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: driverd3 Pancakes z syropem klonowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 22:50 To jedna z najlepszych rzeczy na świecie!!!!!!! Pycha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Idif Pancakes z syropem klonowym IP: *.eranet.pl 26.01.08, 12:03 Pychota! Ja dodaję jeszcze cukru waniliowego, a zamiast wody niegazowanej- gazowaną. Leciutkie, pachnące, cudooowne! Tylko na jakiej patelni najlepiej je robić tego nie wiem. Jest jakaś specjalna do tego rodzaju naleśników? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Pancakes z syropem klonowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.08, 12:40 Jak ktoś był w Jndonezji to tam są najlepsze pancakes ponieważ oni to robią bosko . Polecam jedzenie pancakes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma Re: Pancakes z syropem klonowym IP: *.subscribers.sferia.net 02.07.08, 00:05 To jest pyszne, ale jak od tego zadek rośnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felard Pancakes z syropem klonowym IP: *.lodz.mm.pl 25.09.08, 09:30 JAK DLA MNIE WYŚMIENITE WYSZŁO ZA 1-SZYM RAZEM NIC TRUDNEGO. TYLKO NIE SĄDZIŁEM ŻE SĄ TAKIE SYCĄCE. ZAMIAST SYROPU KLONOWEGO SOS CZEKOLADOWY LUB TOFFI I DZIECI W KOŃCU ZJADŁY TYLE ŚNIADANIA ŻE TATO LEDWO SIĘ PRZY KUCHNI OBROBIŁ. DZIĘKUJĘ ZA PRZEPIS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baton Pancakes z syropem klonowym IP: *.e-wro.net.pl 19.01.09, 19:53 Placuszki wyszły za pierwszym razem! Super w smaku! Co prawda nie takie pulchniutkie i puszyste ale i tak super! Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzio Re: Pancakes z syropem klonowym IP: 91.195.42.* 07.03.09, 21:46 Przepyszne;) Ja uformowałam je w formie małych placuszków i podawałam z malinami:) Wyszly takie puszyste:) i mięciutkie :P We wtorek znó zrobię ;) Mojemu facetowi na śniadanko :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Pancakes z syropem klonowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.11, 10:23 Pancakow nigdy nie smay sie na tluszczu !!!! Co za bzdury!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jetlag1 Re: Pancakes z syropem klonowym 01.02.11, 23:43 Gość portalu: ja napisał(a): > Pancakow nigdy nie smay sie na tluszczu !!!! > Co za bzdury!!! a na czym???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Pancakes z syropem klonowym IP: 109.95.200.* 11.02.11, 12:17 pancakes smaży się na suchej patelni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorotkah Re: Pancakes z syropem klonowym IP: *.hsd1.il.comcast.net 18.02.11, 16:36 Patelnie sie tylko bardzo lekko natluszcza,nie smazy sie w tluszczu. Odpowiedz Link Zgłoś
ljiljan Pancakes z syropem klonowym 11.06.11, 17:42 Absolutnie cudowne! Syte po zjedzeniu dwóch człowiek się już męczy ;] Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Pancakes z syropem klonowym 04.04.12, 14:21 prawie w każdym markecie można kupić syrop klonowy :-) Odpowiedz Link Zgłoś