Gość: M@RTYN@ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 15:10 Smaczniutkie,polecam wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: <Ewcia> Muffinki z gruszkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 15:12 Zrobiłam i wyszły Polecam na imprezy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: too Muffinki z gruszkami IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 12.11.06, 16:06 A jak sie ubija jajka z mlekiem? Mikserem? Czym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muffinka Re: Muffinki z gruszkami IP: *.dyn.optonline.net 13.11.06, 01:42 Jajka z mlekiem ubiłam mikserem. Mialam tylko brązowy cukier, dlatego muffinki miały śliczny "opalony" kolor. Dodałam jeszcze sparzone i grubo posiekane orzechy włoskie. Piękna konsystencja i niebo w gębie! Polecam! Szkoda, że już wszystkie zjedzone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: Muffinki z gruszkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 00:00 Ja zrobiłam mufinki czekoladowe z przepisu Sniadania wyd. Le Cordon Bleu - kapitalnie proste w wykonaniu a smak czekolady czuję do dzisiaj :D Przymierzam się do zrobienia mufinek kukurydzianych z bekonem i serem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Muffinki z gruszkami IP: *.4.udn.pl 03.08.07, 14:57 zrobiłam przed chwilą :) są przepyszne :) Odpowiedz Link Zgłoś