Gość: kucharz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.08, 18:10 a upiec nie trzeba? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fg pizza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.08, 18:31 mniam to musi być dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marina pizza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.08, 13:28 fajny przepis zrobie taka pizze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zły i GLODNY pizza IP: *.knc.pl 27.05.08, 10:04 NIE POLECAM TA PIZZA TO JEDEN WIELKI NIEWYPAŁ . ZROBIŁAM CIASTO KTÓRE MIAŁO SIE SKŁADAĆ Z <2> SZKL. MĄKI !!!! I PÓŁ SZKLANKI WODY Z DROŻDŻAMI WYSZEDŁ MI ZAKALEC !!!!!!!!!!!!!!!! BLE MOJA OCENA <0> Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: pizza 31.05.08, 21:37 Po co robisz z takiego przepisu? Przeciez od razu widac, ze to trollowanie. Bez ladu i skladu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ebenezum pizza - genialny przepis ... IP: *.adsl.inetia.pl 18.06.10, 19:39 W zależności jak postąpimy dalej otrzymamy .... pizze, ... placek drożdżowy, ... pączki, .... A generalnie i najpewniej zajebisty zakalec ... Super sprawa ;-) Odpowiedz Link Zgłoś