Gość: ewi IP: *.eranet.pl 07.04.08, 12:53 taki sobie.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cenobite sos pomidorowy dla poczatkujacych 26.04.08, 13:24 kompletnie beznadziejny.. że też chciało ci się logować i pisać ten shit.. Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: sos pomidorowy? 03.05.08, 09:11 Wlasnie osoba poczatkujaca powinna korzystac z prawidlowego przepisu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomidorowa Re: sos pomidorowy? IP: *.toya.net.pl 04.05.08, 17:58 kompletna bzdura. to bedzie czerwona pomidorowa woda. WODA z mozgo robiona przez niby kucharki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka sos pomidorowy dla poczatkujacych IP: *.adsl.alicedsl.de 16.06.08, 17:51 i to juz koniec? jesli tak,to wspolczuje osobie,ktora zdecyduje sie zrobic ten sos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noni sos pomidorowy dla poczatkujacych IP: *.net.azartsat.pl 23.06.08, 13:42 sos pomidorowy z koncentratu ??(sic!) ja rozumiem że wielkie koncerny z nas robią wała ale żeby tak samemu z siebie robić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) sos pomidorowy dla poczatkujacych IP: *.net.fone.pl 06.07.08, 13:33 Nie gadajcie! :) Wlałam 2 szklanki wody i tyle...od razu lepszy niż jakiś z paczki :/ No i czosnek- zdrowe. Nie wszystkich stać, żeby zrobić restauracyjny sos wymagający dużo produktów... Pozdrawiam! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marchwinek konkurs IP: *.wroclaw.mm.pl 23.03.10, 16:42 A ja zapraszam do wzięcia udziału w konkursie: www.okuchnia.paclan.pl/ pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś