Dodaj do ulubionych

woda w kolanie

IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 09.02.03, 15:03
cukier w kostkach. dwie kostki. ale ja nie slodze. m.
Obserwuj wątek
    • Gość: aniela Re: woda w kolanie IP: *.acn.waw.pl 09.02.03, 17:25
      gałki oczne (jako jednostka miary np objetosci)
      • Gość: kanuk Re: woda w kolanie IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 09.02.03, 17:30
        Niech kazdy nosi swoje galki tam ,gdzie chce.
        • Gość: aniela Re: woda w kolanie IP: *.acn.waw.pl 09.02.03, 17:33
          tam gdzie oczy (o, nomen omen mi wyszedl) poniosa
          • Gość: kanuk Re: woda w kolanie IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 09.02.03, 18:22
            a gdzie bys chciala ,aby Ciebie poniosly, Anielciu?
            • Gość: aniela Re: woda w kolanie IP: *.acn.waw.pl 09.02.03, 18:26
              to bez znaczenia. i tak nosi je panbog (razem z kulami)
              • Gość: kanuk Re: woda w kolanie IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 09.02.03, 19:04
                a mi jeszcze busola wiruje po wczorajszym.
                • tradycja1 Re: woda w kolanie 09.02.03, 19:07
                  Pilas w terenie?
                  • miltonia Re: woda w kolanie 09.02.03, 19:12
                    I na azymut?
                    • Gość: kanuk Re: woda w kolanie IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 09.02.03, 19:20
                      byc moze znalazlem sie w niebezpiecznym polu magnetycznym. nadmiar wszystkiego,
                      przy barze zacumowalem de luxe. sms-y mnie tak zgubily. to nalog jak chlebek.
                      • miltonia Re: woda w kolanie 09.02.03, 19:44
                        A ja prawie nie piszę sms-ów, bo mi się nie chce. Wolę zadzwonić. Poza tym,
                        przy każdym nowym telefonie, gdy już się na nim nauczę wpisywać sms-y, to
                        przychodzi czas wymiany telefonu. I abarot od nowa.
                        • tradycja1 Re: woda w kolanie 09.02.03, 19:51
                          Ja tez nawet nie znam wszytkich funkcji w mojej komorce.
                          Odbieram i dzwonie i tyle...
                          • miltonia Re: woda w kolanie 09.02.03, 20:17
                            Tradi, powiem Ci w zaufaniu, że ja nawet nie wiem do czego służą niektóre
                            przyciski w moim samochodzie.
                            • tradycja1 Re: woda w kolanie 09.02.03, 20:29
                              Ja nie umiem uruchomic zmywarki.Mam problemy z pobraniem kasy z bankomatu.
                              • miltonia Re: woda w kolanie 09.02.03, 21:28
                                Elektroniczny notes od roku leży odłogiem. Ani razu go nie użyłam, nie
                                wprowadziłam danych. Komputer służy mi właściwie do zabawy (internet), ew. za
                                maszynę do pisania. Nie nauczyłam się jak dotąd żadnego programu przydatnego w
                                mojej pracy.
                                • Gość: kanuk Re: woda w kolanie IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 09.02.03, 22:31
                                  miltonia , Ty jestes ja. to moja nowa teoria. po w/w Twoim liscie
                                  • miltonia Re: woda w kolanie 09.02.03, 22:44
                                    To Ty też tak masz? A myślałam ,że to Tylko ja taka tępa i niechętna do obsługi
                                    coraz to nowych urządzeń.
                                    • tradycja1 Re: woda w kolanie 09.02.03, 23:04
                                      Nowe fakty Miltonia to kanuk.
                                      • miltonia Re: woda w kolanie 09.02.03, 23:16
                                        A jeśli Tradycja okaże się Niechem, to co zrobi Atob? No chyba, że Atob, to
                                        Buggi.
                                        • Gość: kanuk Re: woda w kolanie IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 10.02.03, 22:39
                                          zebys Ty sie tylko nie okazala zarlaczka, to wszystko bedzie w porzadku.
                                          • miltonia Re: woda w kolanie 10.02.03, 22:58
                                            A jak się okażę, to co?
                                          • zarlaczka Re: woda w kolanie 11.02.03, 00:07
                                            Czy naprawdę Zarłaczka jest taka paskudna, że nie chcesz żeby się okazała
                                            Miltonem?
                                        • buggi Re: woda w kolanie 10.02.03, 23:07
                                          miltonia napisała:

> A jeśli Tradycja okaże się Niechem, to co zrobi Atob? No chyba, że Atob, to
                                          > Buggi.

buggi to pan pndzelek
                                        • tradycja1 Re: woda w kolanie 10.02.03, 23:10
                                          miltonia napisała:

> A jeśli Tradycja okaże się Niechem, to co zrobi Atob? No chyba, że Atob, to
                                          > Buggi.
                                          Co zrobi Atob?Nic.A co robi teraz?
                                          • Gość: kanuk Re: woda w kolanie IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 11.02.03, 02:34
                                            alez skad ! zyc bez Was sie nie da. chyba ze YALOWO, to tak. a moja frustracja
                                            to czekanie na smsa od Tradycji i relacje z Chmielnej a potem z Jej pobytu na
                                            Wisla.
                                            • zarlaczka Re: woda w kolanie 11.02.03, 04:46
                                              Nie musisz czekać, zawsze można dostać smsa z obecnej krajowej ręki.
                                              • Gość: kanuk Re: woda w kolanie IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 11.02.03, 10:07
                                                dobry pomysl, zarlaczko. adremowy :)
                                                • zarlaczka Re: woda w kolanie 11.02.03, 11:51
                                                  Wiem :)
                                            • tradycja1 Re: woda w kolanie 11.02.03, 16:14
                                              Kanuk to wyslij mi namiar na siebie:)
                                              • miltonia Re: woda w kolanie 11.02.03, 19:38
                                                I mnie, i mnie!
                                                • Gość: kanuk Re: woda w kolanie IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 11.02.03, 20:59
                                                  kruszy za oknem. ja musze odkruszyc chodnik z tej krupczatki. zanim co, OK?
                                                • zarlaczka Re: woda w kolanie 11.02.03, 21:12
                                                  I mnie, i mnie!
                                                  • Gość: kanuk Re: woda w kolanie IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 11.02.03, 21:37
                                                    po Tobie to koty laza. na calych jeziorach, od kranca do kranca.
                                                  • zarlaczka Re: woda w kolanie 11.02.03, 22:01
                                                    Łażą namolniaki, powiedziałabym nawet, że na całych morzach łażą, od horyzontu
                                                    po horyzont. Ale czy to mnie eliminuje, by dostać namiary na Ciebie? (fajnie to
                                                    zabrzmiało)
                                                  • tradycja1 Re: woda w kolanie 11.02.03, 22:06
                                                    Zarlaczka...to slowa tylko,takie literki..kanuk sie nami bawi..
                                                    Nie wiem jak Ty ale ja sie nawet tego nr nie spodziewam....
                                                  • miltonia Re: woda w kolanie 11.02.03, 22:37
                                                    Kanuk, skoro uważasz, że ja i Żarłaczka to jedna osoba, to po co sie masz
                                                    przemęczac i wysyłac dwa @ ze swoim telefonem. Wyślij tylko pod MÓJ, bo na
                                                    jedno wyjdzie. Pamiętaj MILTONIA, nie ŻARŁACZKA.
                                                  • tradycja1 Re: woda w kolanie 11.02.03, 22:46
                                                    A tak poza tematem to co juz na E nie laska?
                                                  • zarlaczka Re: woda w kolanie 11.02.03, 22:54
                                                    Zgadzam się w zupełności z Miltonem. Tylko nastąpiła jedna pomyłka ślij na
                                                    ZARLACZKE absolutnie nie na MILTONIE.
                                                  • tradycja1 Re: woda w kolanie 11.02.03, 22:56
                                                    Tylko sie nie pobijcie...
                                                    Miltonia Niech Ci nie wystarczy?
                                                  • zarlaczka Re: woda w kolanie 11.02.03, 22:55
                                                    Ja tam wierzę w Kanuka, że będzie miał odwagę i przyśle.
                                                  • miltonia Re: woda w kolanie 11.02.03, 23:01
                                                    Niech, to myśli tylko o Karolu. A Kanuk mam nadzieję TYLKO o mnie.
                                                  • tradycja1 Re: woda w kolanie 11.02.03, 23:04
                                                    miltonia napisała:

> Niech, to myśli tylko o Karolu. A Kanuk mam nadzieję TYLKO o mnie.
                                                    Nie powiesz mi chyba ze gadaliscie o Karolu?Oj Miltonia kamuflarz?
                                                  • zarlaczka Re: woda w kolanie 11.02.03, 23:04
                                                    Nadzieję to sobie możesz mieć.
                                                  • tradycja1 Re: woda w kolanie 11.02.03, 23:02
                                                    A jak przysle to co dalej?
                                                  • zarlaczka Re: woda w kolanie 11.02.03, 23:03
                                                    Jak to co, życie mu umilimy.
                                                  • miltonia Re: woda w kolanie 11.02.03, 23:07
                                                    Już sobie wyobrażam, jak mu życie "umilisz".
                                                  • tradycja1 Re: woda w kolanie 11.02.03, 23:09
                                                    Moze poczekajcie co ma do powiedzenia w tej kwestii Kanuk.
                                                    Glupio chyba zeby sie dowiedzial ostatni.
                                                  • zarlaczka Re: woda w kolanie 11.02.03, 23:11
                                                    tradycja1 napisała:

> Moze poczekajcie co ma do powiedzenia w tej kwestii Kanuk.
                                                    > Glupio chyba zeby sie dowiedzial ostatni.

Jak Miltona wypłoszę, nie będzie miał wyboru.
                                                  • tradycja1 Re: woda w kolanie 11.02.03, 23:19
                                                    Ale przeciez oto chodzi zeby mial wybor..a wybral Ciebie.
                                                    czy to nie jest dowartosciowujace?
                                                  • zarlaczka Re: woda w kolanie 11.02.03, 23:09
                                                    Nie masz takiej wyobraźni, żeby wiedzieć jakiej ja mogę Kanukowi przyjemności
                                                    dostarczyć.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka