Gość: asia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.08, 08:20 prosze o pomoc, nie bardzo wiem co przygotowac na komunię. chcialabym zeby było elegancko i smacznie, jakos flaki i schabowy mi nie pasuja. moze ktos cos podpowie pozdrawiam i dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: natasza Re: komunia - menu IP: *.xdsl.centertel.pl 12.04.08, 11:04 może zamiast flaków strogonowa.pyszne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gocha Re: komunia - menu IP: *.rev.km-net.pl 15.04.08, 16:34 ja mam ten sam problem,choc pomyslow sporo.Proponuje zrazy z roznym nadzieniem ,rolady miesne i ostatni hit udka faszerowane Odpowiedz Link Zgłoś
malwina1024 Re: komunia - menu 15.04.08, 17:17 Można tradycyjnie, ale nie koniecznie standardowo, jakaś dobra pieczeń np. zrobiłaby wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
lato2 Re: komunia - menu 17.04.08, 20:21 można zrobić galantyne z kurczaka,lub kurczaka faszerowanego,piers indyczą z jabłkami kwaśnymi w środku i sosik do tego wg uznania,jakas ryba,łosoś, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: komunia - menu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 15:17 roladki dobry pomysł, a moze jakies przepisy by ktoś podrzucił? Odpowiedz Link Zgłoś