Gość: gosc IP: *.adsl.inetia.pl 02.08.09, 18:25 Szczególnie te świeże żółtka są atrakcyjnym dodatkiem. Witaj salonello, ptasia grypo etc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kuchcik Re: Jak zrobić torcik śmietankowy z rozmarynem i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.09, 18:42 Kaloriowy hardcore - mascarpone, smietanka kremowka i maslo...FE!!! Pani Bożena Sikoń chce nam spasc naród !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rawenka Jak zrobić torcik śmietankowy z rozmarynem i ma... IP: 92.251.255.* 03.08.09, 00:07 Wygląda na łatwy i ciekawy w smaku, a że dużo kalorii? Do wszystkiego trzeb auzyc głowy, to przepis na deser a nie na danie główne, mozna sobie mniej nałożyć a najlepiej po deserze wyjśc całą rodzina na godzinny spacer. Zdecydowanie spróbuję. Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Jak zrobić torcik śmietankowy z rozmarynem i ma... 03.08.09, 00:50 Trzy galazki swiezego rozmarnu na taka ilosc masy? Cos sie komus pomerdalo. Przeciez intensywny zapach zdominuje calosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betty Re: Jak zrobić torcik śmietankowy z rozmarynem i IP: 193.164.157.* 26.08.09, 15:16 Rozmaryn nie zdominuje smaku, wystarczy go potem wyjąć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D-K Pychota IP: 82.75.115.* 06.08.09, 18:23 Ten rozmaryn to do mnie nie przemawial. ale zaryzykowalam i przyznac musze ze ciasto w ogole nie ma posmaku rozmarynu. Torcik jest pyszny, latwo sie go robi. Na pewno zagosci czesciej na moim stole. Odpowiedz Link Zgłoś
kliwia-tylko Rozpuścić żelatynę w kąpieli wodnej ... 07.08.09, 23:26 Co to znaczy? Najpierw odlać wodę, a potem rozpuścić ... Odpowiedz Link Zgłoś
zewszad_i_znikad Re: Jak zrobić torcik śmietankowy z rozmarynem i 11.08.09, 15:34 Gdzie można kupić galaretkę bez żelatyny? Sam agar to nie problem, natomiast galaretek bez żelatyny nie widziałam od lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotek Re: Jak zrobić torcik śmietankowy z rozmarynem i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.09, 15:43 Pycha. Zrobiłam ten torcik, ma bardzo subtelny i wyrafinowany smak. Jest lekki. Pomysł z rozmarynem świetny. A przyznam ciekawa byłam tego połaczenia z mascarpone i malinami. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mozza Re: Jak zrobić torcik śmietankowy z rozmarynem i IP: *.chello.pl 12.08.09, 10:13 Zrobiłam i uwazam, ze to swietny przepis. Wyrafinowane połaczenie, naprawde polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betty Re: Jak zrobić torcik śmietankowy z rozmarynem i IP: 193.164.157.* 26.08.09, 15:14 Ciasto jest super!!! Tylko coś mi nie gra ze spodem, czyli pokruszone herbatniki wymieszane z masłem.... W trakcie krojenia to się wszystko rozsypuje, taka ilość masła nie jest w stanie tego "scalić". Następnym razem zamiast pokruszonych herbatników, położę okrągłe biszkopty, zobaczymy jak wyjdzie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
wujek_1 Jak zrobić torcik śmietankowy z rozmarynem i ma... 01.11.10, 18:41 Przepisy super, ale niestety jestem wzrokowcem i jak widzę prowadzącego program kulinarny, który wkłada rękę z obrączką na palcu do miski celem wymieszania masy to... po prostu robi mi niedobrze. Ludzie, gdzie higiena?! Co znajduje się kochani pod taką obrączką? Te programy ogląda cała Polska. Niestety, jak nas widzą, tak o nas piszą. Smacznego. Odpowiedz Link Zgłoś