08.12.10, 01:54
witam, czy ktoś mógłby mi poradzic dobrego logopedę dla 5latka, słyszałam że taka poradnia mieści się w liceum ogólnokształcącym nr VII na nfz,czy ktoś słyszał?
Obserwuj wątek
    • yoka1 Re: logopeda 08.12.10, 08:31
      w Promyku Słońca też jest logopeda, na Krakowskiej w Poradni Ped-Psych, itp placówkach, ale ciężko o terminy
      • anita258 Re: logopeda 08.12.10, 08:54
        ja polecam Logopedę w przychodni na ul.Horbaczewskiego.Bardzo pomogła mojemu synkowi.Musze tylko przypomnieć sobie jej nazwisko ,bo w tej przychodni są dwie panie Logopedy.Napisze jak sobie przypomnę.
    • anita258 Logopeda nazywa się pani Ostromęcka 08.12.10, 09:06

• jjj-27 Re: Logopeda nazywa się pani Ostromęcka 08.12.10, 12:57
        wielkie dzieki za odp
    • igajos Re: logopeda 09.12.10, 09:11
      Polecam panią logopedę z poradni pedagogicznej na Jemiołowej (róg Kruczej). To nie jest na NFZ, ale też bezpłatnie. Tylko nie wiem, jak z terminami :-( Chodzimy tam od roku. Widać postępy w mowie. Na stronie poradni znajdziesz szczegóły www.ppp4.wroc.pl/n/index.htm
      • jjj-27 Re: logopeda 09.12.10, 18:05
        dzieki :) właśnie tam się udam:)
        • monalisia Re: logopeda 10.12.10, 06:13
          Witam
          Bardzo polecam przychodnie na ul. Dobrzyńskiej
          Moja Balbina jak miała 4 latka strasznie sepleniła,i ogólnie miała wade wymowy , chodziła do logopedy w przedszkolu , pani stwierdziła że dziecko ma tak straszna wade wymowy , że wątpi , aby dało rade coś z tym zrobić. Balbina miała dodatkowo troszke spraw zwiazanych z neurologiem, psychiatra itd.. .
          Znajoma poradziła mi ta przychodnie , bo był program dla dzieci, niepamietam jak on sie dosłownie nazywał, to było wczesne wykrywanie niepełnosprawnosci u dzieci.
          Zapisałysmy sie na ten program , spotkałysmy sie z psychiatra , psychologiem , dziecko chodziło na gimnastyke korekcyjna , basen i przy okazji do logopedy . Po około pół roku balbinka przestała seplenić a ta straszna wada wymowy okazała się tylko dziecka lenistwem.
          W tej chwili moja córa ma 10 lat , ostatni raz bylismy jak miała 7 , moze logopedzi sie zmienili ale ta przychodnia działa właśnie pod tym kierunkiem i nie trzeba uczestniczyc w tych wszystkich zajęciach wystarczy iść tylko do logopedy.
          Naprawde polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka