Dodaj do ulubionych

WITRYNA EXPO 2010 ---> STRASZNA KICHA !!!! --> CHETNIE POMOGE !

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.01, 16:39
prawie ZA DARMO (tzn. jesli bedzie Expo to chce wejsciowke dla mnie i swojej
dziewczyny na wszystkie dni)

chetnie zajme sie ta strona !!!
tzn. bardziej ja urozmaice... na dzien dzisiejszy to wyglada strasznie biednie !

wro@poland.com

Obserwuj wątek
    • Gość: wroclawi Re: WITRYNA EXPO 2010 ---> STRASZNA KICHA !!!! --> CHETNIE POMOGE ! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.01, 16:46
      o ile kogos obchodza moje komentarze to brakuje mi na gornej "listwie" grafiki.
      Proponuje w formie gwiazd (tych z flagi UE) dorzucic kilka roznych rozmiarow ze
      zdjeciami z miasta w srodku...
      • Gość: janus Re: WITRYNA EXPO 2010 ---> STRASZNA KICHA !!!! --> CHETNIE POMOGE ! IP: *.candw.ai 15.08.01, 17:32
        Gość portalu: wroclawi napisał(a):

> o ile kogos obchodza moje komentarze to brakuje mi na gornej "listwie" grafiki.
        >
        > Proponuje w formie gwiazd (tych z flagi UE) dorzucic kilka roznych rozmiarow ze
        >
        > zdjeciami z miasta w srodku...

...jezeli obchodzi Cie moj komentarz?
        Cwileczke, nie badz taki szybki. Zadzwon najpierw do Morasa. Przeciez, lepiej
        czy gorzej juz ktos to robi? Mysle, ze wlasnie aktualizuja cala witryne?
        I profil dzialalnosci Biura tez. Napewno, kazdy (...prawie) woluntariusz sie
        przyda.
        A na marginesie, to uwazam, ze grafika strony glownej jest bardzo elegancka
        i adekwatna do rangi imprezy. Zawartosc, po decyzji rzadu, tez zmieni
        sie calkowicie. Z etapu marzen o EXPO wchodzimy w etap realnego ubiegania sie
        o przyznanie organizacji tej imprezy.
        Pozdrawiam,
        Wasz,
        Ulan (z szabelka)

• Gość: janus Re: WITRYNA EXPO 2010 ---> STRASZNA KICHA !!!! --> CHETNIE POMOGE ! IP: *.candw.ai 15.08.01, 16:58

> prawie ZA DARMO (tzn. jesli bedzie Expo to chce wejsciowke dla mnie i swojej
      > dziewczyny na wszystkie dni)
      >
      > chetnie zajme sie ta strona !!!
      > tzn. bardziej ja urozmaice... na dzien dzisiejszy to wyglada strasznie biednie
      > !
      >
      >
      > wro@poland.com
      >

Witryna EXPO 2010-Wroclaw jest rzeczywiscie b.statyczna.
      Ostatnie dane byly wprowadzone 22 maja.
      Jezeli czujesz sie na silach to zglos swoja propozycje
      do dyr. Morasa (tel. 343-99-38).
      Jak wiem, nie dysponuja
      wielkim budzetem i chyba uciesza sie z wolontariusza.
      Pozdrawiam
    • Gość: Roberto Re: WITRYNA EXPO 2010 ---> STRASZNA KICHA !!!! --> CHETNIE POMOGE ! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.01, 18:36

> prawie ZA DARMO (tzn. jesli bedzie Expo to chce wejsciowke dla mnie i swojej
      > dziewczyny na wszystkie dni)
      >
      > chetnie zajme sie ta strona !!!
      > tzn. bardziej ja urozmaice... na dzien dzisiejszy to wyglada strasznie biednie
      > !

Fakt, strona o EXPO we Wrocławiu jest bardzo słaba...
      >
      >
      > wro@poland.com
      >

• Gość: wroclawi Re: WITRYNA EXPO 2010 ---> STRASZNA KICHA !!!! --> CHETNIE POMOGE ! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.01, 23:13
        adres mailowy podalem
        jakby co to czekam na propozycje...
        jak juz mowilem - nic poza wejsciowkami nie chce !

pozdrawiam!!!
        • Gość: Betty Re: WITRYNA EXPO 2010 ---> STRASZNA KICHA !!!! --> CHETNIE POMOGE ! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.01, 00:40
          A jaki jest adres tej strony? Chętnie bym sobie ją obejrzała.
          • Gość: Jarosz Re: WITRYNA EXPO 2010 ---> STRASZNA KICHA !!!! --> CHETNIE POMOGE ! IP: 195.116.104.* 16.08.01, 11:24
            http://www.expo2010.pl/
            • Gość: Betty Re: WITRYNA EXPO 2010 ---> STRASZNA KICHA !!!! --> CHETNIE POMOGE ! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.01, 21:41
              Gość portalu: Jarosz napisał(a):

> http://www.expo2010.pl/

Wielkie dzięki Jarosz. Pozdrowienia!

• Gość: Pafik Redakcjo, moze Wy? IP: 10.101.1.* 12.01.02, 17:46
      Minelo kilka miesiecy, a ostatnia aktualizacja to wciaz maj 2001. Czy ktos z
      redakcji moglby sie zainteresowac tym tematem? Macie chyba jakies dojscia do
      Biura d/s Expo czy Ratusza. To wielki wstyd, ze powazny kandydat nie moze sie
      porzadnie zaprezentowac w internecie. Podobno Gonzales Loscertales nie mial
      wielu uwag do wciaz tajnego programu promocji miasta, ale to, co jest ogolnie
      namacalne juz teraz, zakrawa na kpine.

Pozdrawiam!
      • Gość: geniusz Re: Redakcjo, moze Wy? IP: *.dip.t-dialin.net 13.01.02, 14:33
        bym wolal zadnej strony, niz to
    • Gość: Zsypek Nie badz glupi. Nic za darmo! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.01.02, 17:54
      Toc EXPO ma byc po to, bysmy na tym zarobili, nie? Na drzewo z czynami
      spolecznymi.
      • Gość: Freeman Re: A może by się tak Stasio Huskosio ... IP: *.chello.pl 12.01.02, 18:02
        ... jakiegoś obcego języka porządnie nauczył ? ( Oprócz: "Czyncz manyj")
        No i może by się z ojczystego podciągnął ?
        • Gość: Zsypek Re: A może by się tak Stasio Huskosio ... YES!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.01.02, 18:07
          Gość portalu: Freeman napisał(a):

> ... jakiegoś obcego języka porządnie nauczył ? ( Oprócz: "Czyncz manyj")
          > No i może by się z ojczystego podciągnął ?

• Gość: Janek Re: A może by się tak Stasio Huskosio ... YES!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.01.02, 16:00
            Niech siada z Postmodernem do łaciny. Jak im się to już znudzi greką zająć się
            mogą. Przecież połowa wyrazów obcych - od abberacji do żyroskopu - wywodzi się
            z języków klasycznych.
      • Gość: STrup Re: Nie badz glupi. Nic za darmo! IP: *.chem.uni.wroc.pl 12.03.02, 09:08
        Gość portalu: Zsypek napisał(a):

> Toc EXPO ma byc po to, bysmy na tym zarobili, nie? Na drzewo z czynami
        > spolecznymi.

Zeby zarobic na EXPO. trzeba popracowac.
        Czasem nawet spolecznie.
        Inicjatywa pomocy w prowadzeniu strony EXPO bardzo mi sie podoba, zas ofiarodawce
        propozycji za to bardzo szanuje. Tak wlasnie wyglada dobrze pojety lokalny
        patriotyzm!
    • Gość: Pafik Re: No nareszcie! :) IP: *.kom-net.pl 11.03.02, 23:10
      wyborcza.gazeta.pl/info/artykul.jsp?xx=736477&dzial=wrw010100

"Expo 2010 - pojedynek w internecie

Filip Mecner (11-03-02 21:07)

Strona wrocławskiego Expo w porównaniu z konkurencją jest bardziej niż brzydka.
      Za mało informacji, brak zdjęć, beznadziejna grafika. Ale już niedługo to się
      zmieni.

Od dziś zaczyna się bowiem przebudowa internetowej strony o Expo 2010 Wrocław.
      Sporządzono ją "na szybko" jeszcze trzy lata temu, kiedy wizja Expo dopiero się
      tworzyła.

- Teraz czas na zmiany. Już niedługo będziemy oceniani, czy jesteśmy w stanie
      zrobić Expo. Strona internetowa musi świadczyć o tym, że jesteśmy gotowi do
      zrobienia światowej wystawy - mówi Paweł Panczyj z biura Expo Wrocław 2010.

Koncepcję wizualną i graficzną witryny opracowuje gdańska firma Yellow Factory.
      Wykona ją natomiast Centrum.pl z Wrocławia.

- Oglądaliśmy ich propozycje. Ale na razie nie możemy nic ujawnić - zastrzega
      Panczyj.

Wiadomo jedynie, że na stronie oprócz informacji znajdą się tapety, wygaszacze
      oraz gry o Wrocławiu i Expo. Będzie także logo wystawy. Generalnie - strona ma
      się kojarzyć z Wrocławiem.

Czy graficznie uda się prześcignąć konkurencję?

- Ich strony są zrobione poprawnie. Nasza będzie lepsza - zapowiada Paweł
      Panczyj.

Nowa strona o wrocławskim Expo ma ruszyć przed świętami wielkanocnymi.
      Poprzedzi ją akcja promocyjna w mediach. Urząd Miejski chce wydać też
      naklejkę "Popieram Expo 2010 Wrocław". Ma się ona znaleźć we wszystkich
      dolnośląskich gazetach."

____

Hurrrrraaa! :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka