IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.02, 21:51
Czy wiesz, że duńska muzyka ludowa nie zachowała się tak dobrze, jak kultury
muzyczne innych krajów skandynawskich? Została ona silnie przeobrażona przez
muzykę miejską. Mimo to w pieśniach ludowych przetrwały liczne dawne elementy,
sięgające nawet Średniowiecza. Materiały do badań dostarczają obok zbiorów
terenowych starodruki i rękopisy, tzw. Flugblaetter. W pieśniach ludowych XII
w. widoczne są związki z francuską i angielską muzyką ludową. Z okresów
późniejszych datują się związki z muzyką niemiecką (ujawniające się w pieśni
mieszczańskiej i przejęciu elementów chorału protestanckiego) i polskiej (w
zakresie muzyki tanecznej, o czym świadczy taniec zwany polska z XVIII).
Ciąg dalszy jutro....
Obserwuj wątek
    • Gość: Beavis Re: Do Isis IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.03.02, 01:02
      No, to jest zdecydowanie ciekawsze od tego pisania w kółko o jedzeniu. W mordę
      kopany, już nie moge patrzeć na jedzenie bo mi się cofa.
      • Gość: Jajaccek Re: Do Kasi IP: *.chicago-13-14rs.il.dial-access.att.net 16.03.02, 01:12
        Kasiu, co masz zrobic jutro zrob teraz.Wiesz jak teraz niebezpiecznie na
        swiecie.A to jest ciekawy watek a ja jutro na urodziny musze.
    • Gość: Meloman Re: Do Isis IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.03.02, 14:58
      Gość portalu: Kasia napisał(a):

> Czy wiesz, że duńska muzyka ludowa nie zachowała się tak dobrze, jak kultury
      > muzyczne innych krajów skandynawskich? Została ona silnie przeobrażona przez
      > muzykę miejską. Mimo to w pieśniach ludowych przetrwały liczne dawne elementy,
      > sięgające nawet Średniowiecza. Materiały do badań dostarczają obok zbiorów
      > terenowych starodruki i rękopisy, tzw. Flugblaetter. W pieśniach ludowych XII
      > w. widoczne są związki z francuską i angielską muzyką ludową. Z okresów
      > późniejszych datują się związki z muzyką niemiecką (ujawniające się w pieśni
      > mieszczańskiej i przejęciu elementów chorału protestanckiego) i polskiej (w
      > zakresie muzyki tanecznej, o czym świadczy taniec zwany polska z XVIII).
      > Ciąg dalszy jutro....

To bardzo ciekawe, kiedy ciąg dalszy?
      pzdr

• Gość: Janek Re: Do Isis IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.03.02, 18:50
        Palancie. Wsadź dwa palce w d... i odgwizdaj most Most na rzece Quaj. Nie
        pozdrawiam , bo s... idę.
        • wyrwikutas Re: Do Isis 16.03.02, 23:52
          Gość portalu: Janek napisał(a):

> Palancie. Wsadź dwa palce w d... i odgwizdaj most Most na rzece Quaj. Nie
          > pozdrawiam , bo s... idę.

Co za wulgaryzmy, fe.

• Gość: isis! Re: Do Isis IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.03.02, 00:16

> Palancie. Wsadź dwa palce w d... i odgwizdaj most Most na rzece Quaj. Nie
          > pozdrawiam , bo s... idę.

IGNORE
          • isis! Re: Do Isis - to nie ja 17.03.02, 00:56
            Gość portalu: isis! napisał(a):

> Gość portalu: Janek napisał(a):
            >
            > > Palancie. Wsadź dwa palce w d... i odgwizdaj most Most na rzece Quaj. Nie
            > > pozdrawiam , bo s... idę.
            >
            > IGNORE

Powyższy tekst nie jest mój. Widzę, że zabawiacie się już w klonowanie. Nie
            jestem w Dialogu i proszę wziąć pod uwagę, że zawsze się loguję.
            • cotojest? Re: Do Isis - to nie ja 18.03.02, 14:50
              TO TY !
              • Gość: Janek Re: Do Isis - to nie ja IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.03.02, 14:53
                G.... prawda. :)))
          • Gość: Janek Re: Do Isis IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.03.02, 15:00
            Widzę, ze z tchórzliwym frajerem mam do czynienia. Pod cudzego nicka sie
            podpiąć to bywalec szamb może tylko zrobić. A przy Isis dupku wyglądasz jak
            g.... na Mount Everest. :)))
            • Gość: Jasiek Re: Do Isis IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.02, 15:15

> Widzę, ze z tchórzliwym frajerem mam do czynienia. Pod cudzego nicka sie
              > podpiąć to bywalec szamb może tylko zrobić. A przy Isis dupku wyglądasz jak
              > g.... na Mount Everest. :)))

Czy nie za dużo tej skatologii? A może jesteś ekstrementofilem? Idź się przebadać!
              • roberto.65 Re: Jasiek 18.03.02, 17:39
                Gość portalu: Jasiek napisał(a):

>
                > > Widzę, ze z tchórzliwym frajerem mam do czynienia. Pod cudzego nicka sie
                > > podpiąć to bywalec szamb może tylko zrobić. A przy Isis dupku wyglądasz ja
                > k
                > > g.... na Mount Everest. :)))
                >
                A może jesteś ekstrementofilem?

Jasiek , suczy chwoście. Robisz bokami . Nie ma czegoś takiego.
                • Gość: Janek Re: Jasiek to Olo i to cieszy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.03.02, 17:46
                  Nie widzisz, że to mój ukochany Olo wrócił w pełnej krasie na forum. I w porę
                  bo Warszawa nas goni pustymi postami. To my im "intelektualnie." :)))
                  • Gość: Beavis Re: Jasiek to Olo i to cieszy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.03.02, 17:55

> Nie widzisz, że to mój ukochany Olo wrócił w pełnej krasie na forum. I w porę
                    > bo Warszawa nas goni pustymi postami. To my im "intelektualnie." :)))

Sam jesteś olo. Jasiek to roberto.

• roberto.65 Re: Jasiek to Olo i to cieszy 18.03.02, 17:58
                      Gość portalu: Beavis napisał(a):

>
                      > > Nie widzisz, że to mój ukochany Olo wrócił w pełnej krasie na forum. I w
                      > porę
                      > > bo Warszawa nas goni pustymi postami. To my im "intelektualnie." :)))
                      >
                      > Sam jesteś olo. Jasiek to roberto.
                      >

Akurat.:)))
                  • roberto.65 Re: Jasiek to Olo i to cieszy 18.03.02, 17:57

> Nie widzisz, że to mój ukochany Olo wrócił w pełnej krasie na forum. I w porę
                    > bo Warszawa nas goni pustymi postami. To my im "intelektualnie." :)))

Widzę.Spoko!!!:)))Pozdr.
            • Gość: fred Re: Do Isis IP: 168.143.113.* 16.09.02, 21:15

> A przy Isis dupku wyglądasz jak
              > g.... na Mount Everest. :)))

A to ciekawe!?
              Jako żyję i kilka górek zdobylem, /np. Slęża/ nie znam
              nikogo kto by się zesrał na Czomolungmie ???

Więc skąd te ekstrementy, tam na szczycie???
    • Gość: tyrysek Re: Do Isis IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 16:42
      Jasiu, zapsraszam na "Terapie Grupowa"
      tam mozesz sie wyzalic i przestan wreszcie rozsypywac swe odchody po wszystkich
      watkach
      poki ladna pogoda, moze sie przejdz do parku
      milego popoludnia
      • Gość: Jasiek Re: Do Isis IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.02, 01:20
        Gość portalu: tyrysek napisał(a):

> Jasiu, zapsraszam na "Terapie Grupowa"
        > tam mozesz sie wyzalic i przestan wreszcie rozsypywac swe odchody po wszystkich
        >
        > watkach
        > poki ladna pogoda, moze sie przejdz do parku
        > milego popoludnia

Słoneczko Najcudniejsze, Roso Poranna, Kociku Milutki, Mruczku Co Mruczysz
        Murmurando- Tyrysku Futrzany! Toż Janek wiecznie o latrynach, dupie i gównie (że
        niby ja). Może ma problemy z zaparciami- cholera, może on z tą Isis! żre te
        tłuste boczki, balerony i kotlety z naszych przyjaciół- owieczek niewinnych?

A do zboka Roberto.65 (złodzieja nicków)! Otóż, mój drogi kretynie, mimo iż
        wątpisz w istnienie dewiacji na jaką cierpi Twój przyjaciel Janek przeczytaj
        poniższe (przytaczam za Starowiczem):

-Oglądactwo (mikriskopia, woyeryzm, skoptofilia)
        Mężczyźni (oglądactwo jest prawie niespotykane u kobiet) wykorzystuje tłok w
        zbiorowiskach ludzi by niepostrzeżenie zbliżyć się do kobiety. Przyciskają się do
        niej i dotykają członkiem niczego nie przeczuwających kobiet. Osiągają
        zaspokojenie przez ten anonimowy i nie zobowiązujący kontakt. Osobnicy ci mają z
        reguły bardzo ubogie kontakty oraz wykazują lęk przed głębszymi kontaktami z
        ludźmi .

-pigmalionizm ( zaspokojenie seksualne podczas oglądania dzieł sztuki, rzeźb)
        spotykany najczęściej u młodych mężczyzn i młodzieńców, którzy przy oglądaniu
        zdjęć ulubionych aktorek, piosenkarek, etc. masturbują się

-Eksaudyryzm (przez podsłuchiwanie)
        -Koprolalia (przez używanie obscenicznych słów)
        -Frotteryzm (ocieractwo),(np. w autobusie)`
        -Pollucjonizm (przez brudzenie spermą ubrania)
        -Sadyzm (przez psychiczne bądź fizyczne znęcanie się nad inną osobą)

-Sadomasochizm, współistnienie potrzeb, fantazji i pragnień sadystycznych i
        masochistycznych, np. masochista prowokuje poczucie winy u swego dręczyciela, a
        sadysta uzyskuje przyjemność z dręczenia swej ofiary i utożsamiania się z nią lub
        z prowokowania kary za swoje zachowania. W zachowaniach seksualnych sadomasochizm
        najczęściej polega na wymienianiu się rolami przez partnerów.

-Masochizm
        Masochizm, dewiacja seksualna, w której istotną cechą jest czerpanie rozkoszy
        seksualnej w związku z niezwykle silną uległością i podporządkowaniem się drugiej
        osobie (partnerowi, partnerce), czego wyrazem jest upodobanie do doznawania bólu
        fizycznego i upokorzeń. Poddanie się władzy drugiej osoby, która dysponuje ciałem
        i duchem masochisty (masochistki).

-tanatofilia (wyobrażanie sobie własnej śmierci)
        -ekstrementofilia (kontakty z wydalinami swojego ciała) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        -Transwestytyzm (eonizm),(przez przebieranie w stroje typowe dla płci przeciwnej)
        ciswestyzm (przebieranie w ubiór osoby tej samej płci lecz o innym statusie
        społecznym lub w innym wieku)
        -homeowestyzm ( w ciuchy kogoś znajomego)

Pa!
        • roberto.65 Re: Seksuolog forumowy-Jasiek 20.03.02, 02:35
          Starowicz Lew, jest uczniem Kazimierza Imielińskiego , z którego dorobku
          korzysta.A Ty wykonujesz dobrą pracę , przybliżając zagadnienia zboczeń na
          Forum. W końcu nie każdy ma dostęp do dobrzch materiałów. Parę lat temu KEN
          wydał zakaz używania, wydrukowanego w kilku tys. egzemplarzy "Wychowania
          seksualnego" aut. W. Sokoluka. Za mało było w niej o motylkach. Książka moim
          zdaniem była dobra i rodzice kupowli ją, żeby móc odpowiadać pociechom na "
          trudne pytania".
          • Gość: Janek Re: Seksuolog forumowy-Jasiek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.03.02, 06:57
            Jasiek, tzn. Olo i osobnik o kilku jeszcze niezby ciekawych nickach od czasu
            podjęcia terapii w dziennym szpitalu na ulicy Gdańskiej ma dostęp do ciekawych
            artykułów medycznych. Niestety wiosenne przesilenie, które ma wyraźny wpływ na
            jego samopoczucie nie zawsze pozwala mu na ich właściwe wykorzystanie. Trzeba
            jednak stwierdzić, że w stosunku do okresu jesiennego nastąpił wyrażny postęp w
            leczeniu objawów paranoji. Dlatego proszę forumowiczów o jeszcze trochę
            wyrozumiałości i współczucia dla Ola. Leczenie jest trudne. Całe szczęście, że
            jest nadzieja.
            • waldek.s Re: Seksuolog forumowy-Jasiek 20.03.02, 14:49
              Dla Ciebie nie ma ratunku kozojebco! Niestety.
              • Gość: Janek Re: Seksuolog forumowy-Jasiek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.03.02, 15:47
                Pisałem kolego, że dla Ciebie jest nadzieja. :)))
                • morfea.s Re: Seksuolog forumowy-Jasiek 16.09.02, 00:49

> Pisałem kolego, że dla Ciebie jest nadzieja. :)))

Nadzieja na co?
                  • Gość: Janek Re:Temat ciągle aktualny IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.09.02, 00:59
                    Na wyleczenie. Teraz chyba jakieś dni otwarte czy coś podobnego dla paranoików
                    w telewizji propagują. Najlepiej takiego wziąć do domu i stworzyć miłą
                    atmosferę.
                    • Gość: Beavis Re:Temat ciągle aktualny IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.09.02, 08:06
                      Morfea , weź mnie do domu na chwilkę. Teraz tego potrzebuję (abstrahując od
                      okurwieliny na forum).
                      • morfea Re:Temat ciągle aktualny 16.09.02, 18:22
                        Ciekawe czy morfea s to następny waldek? ;-))))) ja jestem bez s i dlaczego ma
                        Cię brać do domu? powody, powody proszę! a s może weźmie ;-))))
                        • waldek.s Re:Temat ciągle aktualny 17.09.02, 05:24
                          Morfea to nie waldek a wszystkie waldki to fajne chłopaki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka