juliaiga 25.08.08, 03:10 jest to program angielski,skonfigurowanie poczty i wystawienie jej na monitor Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: evenement Re: potrzebny informatyk do programu incredimail IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.08.08, 09:41 To stosunkowo mało popularny program w PL, myślę,że trochę bardziej obeznana z kompem osoba poradzi sobie z tym programem na podstawie poniższych opisów. Tutaj forum o programie : incredimail.nethit.pl/forum/ Tutaj strona o programie + m.in.spolszczenia do kolejnych wersji programu : incredimail.republika.pl/index.htm A tutaj jeszcze inne wypowiedzi na ten temat : dobreprogramy.pl/index.php?dz=19&id=96&IncrediMail+5.8.5+Build+3718#komentarz Komentarze do IncrediMail 5.8.5 Build 3718 www.localize.fr.pl/forum/incredimail/266-nowa-wersja-incredimail.html#post438 Odpowiedz Link Zgłoś
juliaiga Re: potrzebny informatyk do programu incredimail 25.08.08, 22:20 Dzięki Evenement za wszystko.Strasznie dopracowałeś ten post.Dzięki,naprawdę dzięki.Tu musi być jakiś drobiazg że to się nie chce skonfigurować a może jest jeszcze problem u mnie z laptopem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evenement Re: potrzebny informatyk do programu incredimail IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.08.08, 00:54 > Tu musi być jakiś drobiazg że to się nie > chce skonfigurować juliaiga napisz,co znaczy,że nie chce się skonfigurować ? Czy program po odpaleniu jest teoretycznie niewidoczny ? Możesz to sprawdzić np.w menedżerze zadań Windows-procesy-incmail- jest coś takiego ? A może nie nie możesz go w ogóle zainstalować ? Odpowiedz Link Zgłoś
juliaiga Re: potrzebny informatyk do programu incredimail 26.08.08, 16:37 Widzisz Evenement,ja nie wiem co znaczy że program może być niewidoczny,bo nie mam porównań,ja na ten program natrafiłam przypadkowo i wgrałam go.Póżniej patrzę a w pasku meni powinny być emotki a u mnie tego nie ma.Ale pokazuje się godzina i data.Mi chodzi o to,że nie można go skonfigurować z kontem.A mam konto na yahoo a to jest program angielski więc powinien działać.Jest też instrukcja w samym programie jak go podłączyć do konta,ale instrukcja ma inne okienka niż mój program i pewne rzeczy robię domyślnie.A powiem Ci jaki teraz jest numer,jak włącze nawet w google incredimail i kliknę na sam ten wyraz,to mi się otwiera konto:) Evenement,a możesz do mnie napisać na skrzynkę?Ja byłabym Ci strasznie wdzięczna za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
sachar87 Re: potrzebny informatyk do programu incredimail 25.08.08, 18:34 sam uzywalem wiec zrobie za browara;] Odpowiedz Link Zgłoś
juliaiga Re: potrzebny informatyk do programu incredimail 25.08.08, 22:34 Cześć Sachar87,napisałam do Ciebie na skrzynkę.Wiesz,tam może być problem też u mnie z laptopem.Bo jest tak że Centrala Śmiechu się uruchomiła a Incredimeil nie,no i co o tym myślisz?Ja już sama nie wiem,tam musi być jakiś drobiazg bo wszystko wydaje mi się jest tak jak powinno.Napisaam do Ciebie na skrzynkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chomik Re: potrzebny informatyk do programu incredimail IP: *.lanet.net.pl 26.08.08, 20:14 Lepiej przygotuj Sacharowi całą kratę browaru, kto wie co jeszcze wyjdzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sachar87 Re: potrzebny informatyk do programu incredimail 26.08.08, 22:36 podaj GG;] Odpowiedz Link Zgłoś
sachar87 Re: potrzebny informatyk do programu incredimail 26.08.08, 22:49 Ja nic nie dostałem od Ciebie. Napisz e-maila na sachar1987@wp.pl i jakoś tak żebym wiedział ze Ty to "Ty". Co do tej kraty to niewykluczone;] jakoś razem ją wychylimy:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pokemon matko swieta czestochowska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.08, 12:13 Czy czlowieku chodzisz do przedszkola albo cierpisz na mongolizm? Mam obawy ze nie. Po cholere wysylac komus maile z ikonkami i innym smieciem? Czy wy sie opanujecie i dorosniecie? Do firmy przychodza maile w html z toną g... doczepionego ala animowane ikonki. Pisma biznesowe! Matko swieta jestes pewnie kobieta, kup sobie ksiazke z kubusiem puchatkiem i walnij sobie najlepsza zabawke dla kobiety jaka moze byc - dzidziusia i nie rozsylaj po ludziach takich smieci. Wstyd po prostu wstyd. Oczywiscie to twoj komputer i twoja poczta ale przemysl to co robisz :( Odpowiedz Link Zgłoś
juliaiga Re: matko swieta czestochowska 27.08.08, 19:54 :))rozkręcam się dopiero.niesamowite są te kolory.w ogóle jest tam bardzo dużo możliwości.a co do tych reklam załączonych na końcu meili,moje miały ostatnio załączonego kota z programem Incredimail i stąd mam ten program.gdybyś zmienił zdanie to wyślę Ci tego kota a Evenement i Sachar pomogą Ci go skonfigurować i co Ty na to?:) Odpowiedz Link Zgłoś
sachar87 Re: matko swieta czestochowska 27.08.08, 20:12 Ja nie pracuje społecznie i nie będę nikomu nic pomagać:P A Ty Juliaaga miałaś napisać e-maila, ale widać już chyba sobie poradziłaś z problemem;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eve. Re: matko swieta czestochowska IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.08.08, 22:36 > Juliaaga nieee Sachar ,Ona ma nick Juliaiga ,może od Juliigi otrzymałeś maila z kotkami ,a szukałeś od Juliiagi ???? :) Juliaiga - pozbędziesz się tych "dolepiaczy" do maili kupując ten program tutaj: www.incredimail.com/english/order/gold-gallery.aspx Jak już pewnie wiesz, sporo gadżetów znajdziesz (jak lubisz ) wychodząc bezpośrednio z programu i pobierając je ze strony www.incredimail.com Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
juliaiga Re: matko swieta czestochowska 28.08.08, 19:23 Dzięki.A znasz jeszcze inne programy tego typu?Oprócz Incredimail. Odpowiedz Link Zgłoś
juliaiga Re: matko swieta czestochowska 27.08.08, 22:44 Nie,nie poradziłam sobie Sachar,i wysłałam Ci dzisiaj drugi list.I jeśli piszesz tak to znaczy że on nie doszedł.I myślę co jest z tymi kontami.Teraz mam tak,że jeśli gdzieś w treści znajdę słowo incredimail to automatycznie po kliknięciu na to slowo otwiera mi się konto na yahoo.A ja z yahoo wysłałam Ci dwa listy. Sachar,chciałeś moje gadu,moje gadu jest takie 471287. Ale listy pozostałe dochodzą.Sachar,a Ty sobie nie robisz jakiś numerów?No bo ja już nie wiem co o tym myśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
juliaiga Re: matko swieta czestochowska 27.08.08, 22:47 Sachar zróbmy tak,wyślij mi na gadu(471287)numer telefonu a ja do Ciebie zadzwonię,ok? Odpowiedz Link Zgłoś
berloo Re: potrzebny informatyk do programu incredimail 28.08.08, 19:43 K*wa, nie widzisz jak zatytułowane jest to forum? Nie dość, że pitolisz o jakimś sofcie dla pokemonów, to jeszcze w niewłaściwym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś