membrum_virile 02.08.09, 19:35 Płynąłem dzisiaj Oławką, nieświadom zupełnie, że tak niewiele brakowało, a bym wiosłem dłoń nagarnął, albo macicy fragment. Przerażające. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Konrad Koniecznie trzeba przywrócić Karę Śmierci! IP: *.as.kn.pl 02.08.09, 20:12 Koniecznie trzeba przywrócić Karę Śmierci! Niektórych wariatów odstraszy, niektórych nie, innych wyeliminuje na stałe i więcej społeczeństwu nie zagrożą (ucieczki morderców to żadne SF tylko rzeczywistość). Pewnie zaraz odezwą się obrońcy życia morderców, którzy zresztą nie wiadomo czemu są jednocześnie za mordowaniem nienarodzonych dzieci czy za eutanazją. Bo przecież ogólnie wiadomo, że życie mordercy jest bezcenne. Odpowiedz Link Zgłoś
en111 Re: Koniecznie trzeba przywrócić Karę Śmierci! 03.08.09, 09:32 poTjaaa, wystarczy spojżeć na usa, tam widać dokładnie co ma wspólnego kara śmierci ze spadkiem przestępczości...bezmyślne posty powinny być usuwane przez moderatora. btw, chorych psychicznie i tak karze się zakładem zamkniętym, a nie tak jak zdrowych więzieniem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzeba Tylko w Stanach jest legalna broń a u nas nie. IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.09, 10:23 Trzeba wporwadzic tez kare smierci na polityków co za duzo nakradną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad Re: Koniecznie trzeba przywrócić Karę Śmierci! IP: *.as.kn.pl 03.08.09, 20:20 Ma bardzo dużo wspólnego. Tam, gdzie wprowadzano KS, przestępczość malała. Wystarczy googlnąć po statystyki, są ogólnodostępne. Odpowiedz Link Zgłoś
alex-alexander Zabił i poćwiartował matkę 02.08.09, 20:29 No coz, Polska to religijny kraj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niestety Kara śmierci jestem za totalne bezprawie przez IP: *.adsl.inetia.pl 02.08.09, 21:01 te PO.Ludzie się obrazają są bardziej agresywni to widać nawet w niektórych komentarzach co te pieniądze z ludzi robią.Wyrzekają się religii bluznią na Boga.Już nie pamiętają komunii świętej.Nie chodzi mi tu o jakiś Rydzyków tylko o normalność której w Polsce jest coraz mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
babusz Re: Kara śmierci jestem za totalne bezprawie prze 03.08.09, 07:29 Gość portalu: niestety napisał(a): > te PO.Ludzie się obrazają są bardziej agresywni to widać nawet w > niektórych komentarzach co te pieniądze z ludzi robią.Wyrzekają się > religii bluznią na Boga.Już nie pamiętają komunii świętej. A ty, jak widac, Pierwsza Komunie pamietasz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szalony_ivan Re: Kara śmierci jestem za totalne bezprawie prze IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.08.09, 17:48 Zmartwię Cię, ale to właśnie przez takich ludzi, jak Rydzyk ludzie odchodzą od Kościoła. Niekoniecznie przez pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Zabił i poćwiartował matkę IP: *.91.27.50.static.crowley.pl 03.08.09, 07:13 Nawet ci nie wspolczuje, ze cie rodzice molestowali. Odpowiedz Link Zgłoś
1510doyumy Re: Zabił i poćwiartował matkę 03.08.09, 07:17 Głupstwa pleciesz...religijnych (katolików, bo inni, to wiadomo, heretycy) jest 90%, zostaje około 4 mln. Sporo, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
jck.x Re: Zabił i poćwiartował matkę 03.08.09, 07:37 a co to wspólnego ze sobą ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k_1_0 Re: Zabił i poćwiartował matkę IP: *.kalisz.mm.pl 03.08.09, 12:12 alex-alexandr jeteś IDIOTĄ.Co ten psychiczny gościu ma wspólnego z religią.I jeszcze jedno Polska wcale nie jest religijnym krajem. Odpowiedz Link Zgłoś
oels Re: Zabił i poćwiartował matkę 02.08.09, 21:42 > Płynąłem dzisiaj Oławką, Wpław:)? Nieźle, ja bym się na to nie zdobył:)) Odpowiedz Link Zgłoś
membrum_virile Re: Zabił i poćwiartował matkę 03.08.09, 16:05 Taaak, płynąc wpław machałem sobie wiosłem. Wiosłem, podkreślam, oelsie drogi, wiosłem.... Odpowiedz Link Zgłoś
pasjonatx Zabił i poćwiartował matkę 02.08.09, 22:47 A matka dala jemu wszystko-psychopata.Nigdy nie wiadomo,co siedzi w czlowieku. Odpowiedz Link Zgłoś
slask4 Zabił i poćwiartował matkę 02.08.09, 22:57 ostatni raz widziałem go dwa lata temu, wychowałem się z nim można powiedziec w jednej pisakownicy, jak najbardziej jestem za karą śmierci - niestety w UE to niemożlwe Odpowiedz Link Zgłoś
drojb Re: Najlepiej sam go zabij 03.08.09, 00:39 po zadaniu wymyślnych tortur (łamanie kołem?). A potem rozpuść wodze wyobraźni - kogo nienawidzisz najbardziej - i zabij go/ją. A potem zabij psa sąsiada (bo szczeka), a potem zastrzel kogoś w sklepie, bo krzywo spojrzał. A potem my wszyscy, oczyszceni moralnie ponownym wprowadzeniem kary śmierci - będziemy obserwować z uciechą łamanie ciebie na kole przed spaleniem na stosie. Niech żyje sprawiedliwość! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asga Nie , daj muschludne mieszkanie i playstation w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.09, 07:48 wiezieniu. Chwasty powinno sie wyrywac i tyle 0 nie za kare, tylko by nie szkodzily dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Takim samym chwastem możesz być Ty... IP: *.toya.net.pl 03.08.09, 19:33 Kiedyś. Zabij kogoś nieumyślnie i masz drakę. Potem będziesz się tłumaczył: Bo to było przypadkiem, nie z premedytacją, ludzie zlitujcie się ja nie chcę umierać. Zakładam, że kara śmierci jest jednakowa dla wszystkich. Lud jest za głupi by takie coś wprowadzać, bo każdego by zabijać chcieli. Otylie prawie ukamienowali i co słusznie? NIE. Jak już mówiłem, kara śmierci pozbawia trosk życia doczesnego i dla takiego typa to jedynie zbawienie, że nie musi odsiadywać dożywocia. Uwierz mi w USA oprócz kary śmierci jeszcze wysyłają na ciężkie roboty do kamieniołomów ;) i robi to większe wrażenie na recydywistach niż Ci się może wydawać :). Ciężka praca przez 25 lat sprowadza go na ziemie z hukiem. Uwierz mi, że nie chciałby trafić z powrotem :D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MadMax Re: Zabił i poćwiartował matkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 15:45 Z tego co wiem to jego matka już od wielu miesięcy starała się o jego ubezwłasnowolnienie ale w prokuraturze mieli ja gdzieś, bo była bezrobotna i zbierała surowiec. Ten jej "synalek" to było niezłe ziółko, znosił do domu narkotyki, odkręcał gaz, dodawał matce do jedzenia różne chemikalia. Raz nawet psa na śmierć skatował... Fakt jest taki, że sam lekkiego życia to nie miał-jego ojciec się powiesił gdy ten był małym chłopcem ale jej to naprawdę będzie nam brakowało. Pomimo wieloletniego bezrobocia, kobieta naprawdę starała się zrobić wiele by wyrwać się z tego padołu, w którym tkwiła... Po prostu będzie nam Joli brakowało. Odpowiedz Link Zgłoś
surogat Zabił i poćwiartował matkę 03.08.09, 07:13 uwielbiam jak na podstawie absolutnie żadnych danych forumowa tłuszcza zakłada togi i wyrokuje tłustymi paluszkami. jeśli był chory psychicznie (nie podano na co), to jest to jego wielki dramat. jego historia jest tak przerażająco smutna, że jego życie i tak jest już skończone - może zasługuję na śmierć, ale nie jako karę, a jako ukojenie. nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszek1973 Re: Zabił i poćwiartował matkę 03.08.09, 09:00 surogat zani co s napiszesz to pomysl. cos takiego czy jest chore czy nie nalezy exterminowac. albo pod sciane - albo utworzyc getto z grubym na 2 metry i wysokim na 10 betonowym murem, zeby normalni ludzie nie musieli na to patrzec. a w srodku niech sie sami powyzynaja. polowe trojkata by sie za ten mur nalezalo wyekspediowac i ze 45% innych dzielnic Wrocka to mozeby w koncu byl tu jakis porzadek!!! na szczegolna uwage zasluguja chlyski w wieku 15-25 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kriskros Re: Zabił i poćwiartował matkę IP: *.Boya.korbank.pl 04.08.09, 02:23 a ja mariuszka1973 (i innych jemu podobnych) poprosiłbym może najpierw o zapoznanie się z tym artykułem: www.wspoluzaleznieni.eu/?o-wplywie-dziecinstwa-na-zycie-dorosle,23 może niech się zastanowi i wtedy dopiero napisze opinię... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kriskros Re: Zabił i poćwiartował matkę IP: *.Boya.korbank.pl 04.08.09, 02:32 albo tym: www.wspoluzaleznieni.eu/?skad-wyrasta-przemoc,24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dark Re: Zabił i poćwiartował matkę IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.08.09, 18:50 odezwał się poeta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Zabił i poćwiartował matkę IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.09, 07:53 Ustawa dotycząca chorych psychicznie za barzo jest liberalna wobec chorych psychicznie terroryzujących otoczenie Odpowiedz Link Zgłoś
olias Zabił i poćwiartował matkę 03.08.09, 07:54 to może dożywocie należy się lekarzowi który go leczył? albo co najmniej dożywotni zakaz uprawiania zawodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Zabił i poćwiartował matkę IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.09, 07:57 to fakt - lekarze uważają, że agresywni chorzy psychicznie są ludźmi wolnymi i wolno im robić co chcą Odpowiedz Link Zgłoś
laksmana Leczył to za mocne słowo. 03.08.09, 08:49 Ludzie nie potrafią leczyć chorób psychicznych (no może poza Dr Housem). Środki psychotropowe to zwykłe narkotyki na złagodzenie objawów choroby. Facet przestał je brać i zabił matkę - to niejedyna taka historia. Kto wie, czy to nie matka w głównym stopniu przyczyniła się do jego choroby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: er2 Re: Leczył to za mocne słowo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.09, 11:28 Prawie jak Norman Bates w "Psychozie", tyle ze tamten otrul matkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...... Gdzie jesteście pieprzeni przeciwnicy kary śmierci IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.08.09, 11:51 ???? SZKODA CZŁOWIEKA, TRZEBA CHRONIĆ LUDZKIE ŻYCIE PRAWDA ??? Odpowiedz Link Zgłoś
baxa Zabił i poćwiartował swoją matkę 03.08.09, 12:07 NIE WYPISUJCIE GŁUPOT -NO CHYBA ŻE JESTESCIE JAK TEN CZŁOWIEK CHORZY PSYCHICZNIE I BRAK DOSTĘPU DO LEKARZA PSYCHIATRY LUB JEGO NIEWIELKA ODPOWIEDZIALNOŚĆ ZA PSYCHIKĘ CHOREGO DOPROWADZA DO TRAGEDII. TERAZ LEKARZY NIEWIELE OBCHODZI OPRÓCZ WYPISANIA RECEPTY NO I EWENTUALNIE STWIERDZENIA -NIE ZAGRAŻA INNYM LUDZIOM WYPISAĆ ZE SZPITALA ,ALBO NIE MUSI BYĆ HOSPITALIZOWANY.A DLACZEGO TAK SIE DZIEJE???BO KLEMPA KOPACZOWA NIE BIERZE ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA TAKI STAN SPRAW TYLKO ZWALA NA LEKARZY .A CO ONI MOGĄ JAK PUSTO W KASIE SZPITALNEJ.NO TO NIECH KAŻDY SOBIE SAM ODPOWIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka Re: Zabił i poćwiartował swoją matkę IP: *.pools.arcor-ip.net 03.08.09, 12:46 de.wikipedia.org/wiki/J%C3%BCrgen_Bartsch To znaczy, ze wychowala syna wg ciezko patologicznego wzorca. O tyle dobrze, ze nie targnal sie na niewinna, ofiare zastepcza. Niestety jak wiekszosc waznych tekstow wikipedii, po polsku poprostu wygodnie nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!! Re: Zabił i poćwiartował matkę IP: *.207.c95.petrotel.pl 03.08.09, 15:49 !!!!ty sie lecz co za brak uczuc!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Zabił i poćwiartował matkę IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.08.09, 19:59 Takiego gościa powinni unicestwić poco tracić kasę na takiego zwyrodnialca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: info Do zwolenników kary śmierci... IP: *.toya.net.pl 03.08.09, 19:28 Ok powiedzmy, że zostanie przywrócona i co wtedy? Kogo będziemy karać karą śmierci? Powiedzmy, że kiedyś przytrafi się Wam wypadek samochodowy i zabijecie niewinnych ludzi. I co macie zginąć przez innych zwolenników kary śmierci co będą krzyczeć by Was zabić, bo przecież stracili rodzinę. Puknijcie się czasem w głowę zanim zaczniecie wypisywać farmazony. Kara śmierci to nic innego jak morderstwo z premedytacją drugiego człowieka, obojętnie co zrobił (chociaż czasami aż się pięści zaciskają i chciałoby się człowieka zabić). Jest jeszcze jedna strona medalu, kara śmierci pozbawia go kary jako takiej i nie musi cierpieć w zakładzie karnym. To żadna kara. Lepiej wysłać takiego łacha do kamieniołomów lub kopalni odkrywkowej i niech zapier*ala. Nic tak nie robi na rozum jak BARDZO CIĘŻKA praca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: Do zwolenników kary śmierci... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.09, 21:05 Wypadek to wypadek, a zabójstwo z premedytacją zabójstwem z premedytacją. Jeżeli tego nie rozumiesz, to twoje rozwazania nie są nic warte. Kara śmierci nie służy temu, by skazany cierpiał, jej celem jest eliminacja zbrodniarza. Odpowiedz Link Zgłoś
darr.darek Re: Do zwolenników kary śmierci... 03.08.09, 23:16 Gość portalu: info napisał(a): >Kogo będziemy karać karą śmierci? Powiedzmy,że kiedyś przytrafi się >Wam wypadek samochodowy i zabijecie niewinnych ludzi. I co macie >zginąć przez innych zwolenników kary śmierci Ty chyba nie jesteś aż tak głupi, a tylko rżniesz głupa, dobrze przypuszczam ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hetman Re: Do zwolenników kary śmierci... IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.08.09, 00:30 jak cię ktoś w przyszłości poćwiartuje, już teraz w testamencie daj mu na koszty procesu i dobrych adwokatów ... Odpowiedz Link Zgłoś
lew_konia Witajcie we Wrocławiu - mieście bezprawia 03.08.09, 19:36 miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,6886206,Bachmann__czy_mozemy_sie_czuc_bezpiecznie_.html Najpierw cała seria napadów na banki, a teraz kolejny zwyrodnialec. Śpijcie spokojnie wrocławianie - policja ma pełne ręce roboty. Odpowiedz Link Zgłoś