Dodaj do ulubionych

suma na zagospodarowanie

IP: *.hari.cable.virginmedia.com 29.08.11, 14:06
Witam,

Mam pytanie czy jak dostalem kwote na zagospodarowanie musz ja zwracac gdy odchodze:
mam takie okreslenie w umowie when you leave? Czy to okreslenie rowniez dotyczy gdy oni mi podziekuja musze zwrocic? Prosze o porade jezykowo prawna:)

Pzdr,
Marta
Obserwuj wątek
    • jaleo Re: suma na zagospodarowanie 29.08.11, 17:50
      Ale Ty sie NAS pytasz, co jest napisane w TWOJEJ umowie? Skad my to mamy wiedziec?
      • Gość: marta77 Re: suma na zagospodarowanie IP: *.hari.cable.virginmedia.com 29.08.11, 20:16
        Witam,

Mam napisane: when you leave- czy to oznacz ze bede musiala oddac pieniadze jak ja wypowiem umowe czy rowniez jak pracodawca wypowie umowe?Prosze o podpowiedz:)

Pzdr,
        Marta
        • jaleo Re: suma na zagospodarowanie 30.08.11, 08:47

I znowu czekasz na czytacza z fusow, ktory na podstawie trzech slow ("when you leave") wytlumaczy Ci, o co chodzi w TWOIM kontrakcie.

A w pracy pytac sie probowalas? Bo raczej z tym pytaniem to do swojego HR trzebaby sie zglosic, a nie na forum.
        • piesior666 Re: suma na zagospodarowanie 30.08.11, 20:19
          Gość portalu: marta77 napisał(a):

> Mam napisane - Z polskim tez nie bardzo ?
    • Gość: mmm Re: suma na zagospodarowanie IP: *.warszawa.vectranet.pl 30.08.11, 17:23
      IMO, when you leave odnosi sie od sytuacji kiedy to Ty zdecydujesz o odejsciu, a nie firma zechce podziękować Ci za wspólprace.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka