Dodaj do ulubionych

Szukam pracy w tesco Uk

IP: *.205.54.128.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.02.12, 16:20
czesc, pracowalem kiedys w tesco w Northampton i na jakis czas musialem wrocic do Polski. chcialbym znowu pracowac w tesco Uk, obojetnie gdzie, najchetniej na nocnej zmianie. Dzwonilem do Krakowa ale oni juz nie pomagaja w wysylaniu do Uk, moglby mi ktos pomoc i podpowiedziec jak sie postarac o prace? serdecznie dziekuje za pomoc :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: Piotr Re: Szukam pracy w tesco Uk IP: *.zone13.bethere.co.uk 17.02.12, 23:54
      z tego co wiem to Tesco nie rekrutuje na ten moment zadnych nowych pracownikow, moze powinienes przyjechac na miejsce i zapytac w swoim starym sklepie gdzie poprzednio pracowales? Moim zdaniem marne szanse, no chyba ze dobrze zyles z managementem i znaja cie z dobrej strony.Powodzenia
      • Gość: Yaro Re: Szukam pracy w tesco Uk IP: *.zone12.bethere.co.uk 18.02.12, 13:24
        Hehe zapomnij o pracy w Tesco nikogo nie przyjmuja prawie od 2 lat. Z praca jest tragedia po prostu jej nie ma. Moja rada zalatw sobie prace a potem przyjezdzaj, na miejscu jak biegle mowisz po ang /nie mylic komunikatywnie/ i cos potafisz to prace znajdziesz - powodzenia
    • Gość: bungalow bill Re: Szukam pracy w tesco Uk IP: *.197.102.63.threembb.co.uk 23.02.12, 10:31
      Zanim odchodzisz z Tesco możesz skorzystać z programu "przerwa w karierze" od 3 miesięcy do 5 lat jeśli przepracowałeś minimum 1 rok. Przed końcem terminu który się ustala u menagiera nocnego możesz zadzwonić i powiadomić że chcesz wrócić do pracy ale Tesco nie gwarantuje że będzie to ten sam sklep w którym pracowałeś i czas na znalezienie dla Ciebie miejsca przez Tesco też nie jest określone. Czyli gdzie i kiedy to zagadka jednakże możliwość ponownego przyjęcia jest większa a raczej 100%. Niestety Ciebie to nie objęło a wiadomość tą pozostawiam dla innych. Ja z tego skorzystałem i przyznają bez problemu.
    • Gość: gosc Re: Szukam pracy w tesco Uk IP: *.newt.cable.virginmedia.com 04.03.12, 22:15
      Sluchaj w Newquay otwieraj teraz Tesco Extra jak chcesz to mozesz tam sprobowac.Przykro ale nie mam tam zadnych namiarow.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka