jakuza85 17.07.12, 20:46 Witajcie, mieszkam w Bradford od kilku miesiecy, ale wciaz nie moge do konca odnalezc Polakow. Nie mieszkam w centrum. Gdzie sie spotykacie? z jakich portali korzystacie? bradford24? dajcie znac, gdzie jestescie:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: qwerty Re: Bradford - praca IP: *.home.aster.pl 11.08.12, 00:05 - Uwaga lepiej być ostrożnym przed zatrudnienie przy budowie Marcina Mazurka z Lublina lat ok.35 -pochodzi z Lublina ale obecnie ukrywa się w Dublinie i tam też pracuje jako budowlaniec + remonty i wykończenia wnętrz. W Polsce poszukiwała go też policja i liczni oszukani iwestorzy i hurtownie. To słaby niesolidny wykonawca budowlany- nie wywiązuje się z prac i zostają liczne usterki a na koniec pożuca budowę. Pracowałem z nim i ostrzegam bo nadużywa alkohol i nierozlicza się z kolegami. Obecnie nie odbiera telefonów, bo się ukrywa. Odpowiedz Link Zgłoś
madzialena1982 Re: Bradford - praca 26.08.12, 19:19 sprobuj na tym portalu: www.leeds-manchester.pl/ znajdziesz tu ogloszenia m.in. z praca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agataa Re: Bradford - praca IP: *.barn.cable.virginmedia.com 27.12.12, 15:27 Witam, ja jestem tu od 2 miesiecy i nadal nie moge znalezc pracy .. masz moze jakies namiary ? :> Odpowiedz Link Zgłoś
uba210188 Re: Bradford - praca 17.03.14, 13:59 Hejka Jak wygląda sytuacja w Bradford na dzień dzisiejszy, chodzi mi o pracę, czy są jakieś fabryki w których na początek z podstawowym angielskim mogą zatrudnić? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Bradford - praca IP: *.17-1.cable.virginm.net 30.04.14, 11:14 Bradford tl Odpowiedz Link Zgłoś