Dodaj do ulubionych

Praca w Tesco

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.12, 18:49
Witam,
mam pytanie czy Tesco zatrudnia jeszcze polaków. Jeśli tak to czy nabór robi jakaś agencja w Polsce? Gdzie tej pracy szukać?
Obserwuj wątek
    • Gość: jaro Re: Praca w Tesco IP: *.bb.sky.com 03.09.12, 22:11
      raczej nie zatrudniają na cały etat tylko dają umowe na 1,5 godziny w tygodniu a póżniej na telefon u mnie takie osoby pracuja średnio 4 do 5 nocek na tydzień ostatnio zatrudnili słowaka litwina i anglika z tego co słowak mówił to podobno u nich w kraju jest agencja która wysyła do pracy ale graniczy to podobno z cudem zeby wyjechac
    • Gość: dan nie bardzo IP: *.as13285.net 12.09.12, 15:35
      z tego co wiem, to czasy wysylania masy Poalkow do UK do tesco skonczyly sie. Jakos rok temu jeszcze wysylano ludzi, ale z wielkim poslizgiem. Moj kuzyn probowal sie umowic na rozmowe ale zbyli go, wiec cos jest nie tak. Tzn mowiono, ze jak beda wakaty to sie odezwą. Teraz nikt juz z PL nie przyjezdza. Raczej zakonczyli ten program. Poza tym na gieldzie Tesco otrzymalo slabe rekomendacje z perspektywą negatywną co do przychodow, wiec generalnie beda likwidowac etaty niz powiekszac. Szkoda zdrowia na prace w tym syfie. Lepiej chyba pobujac sie po agencjach jak robi to pareset tysiecy Polakow w UK, niz dymac jak dzik na nockach.
    • Gość: smint Re: Praca w Tesco IP: *.19-2.cable.virginmedia.com 11.03.13, 23:33
      beda zatrudniac ale glownie w expresach, do extra to tak jak pisza przedmowcy 1,5h/tydz. sam bylem zdziwiony ile pubow zostało zamienionych na expresy czy sainsbury locale.rekrutacja w pl sie chyba skonczyla jakis czas temu, teraz to jedynie na miejscu i chyba sa bardziej wyczuleni na ciapatych po kilku akcjach gdzie border agency pozgarniała sporo osob ze zmian to przewietrzylo sie na sklepach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka