Dodaj do ulubionych

tanie rozmowy z PL

13.09.13, 09:49
witam, czy ktoś zna sposoby na tanie rozmowy z PL?? chodzi mi tutaj o rozmowy bez użycia internetu bo tego nie mam na codzień, więc może jakieś tanie abonamenty? albo karty? z góry dziękuję za wszystkie podpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: fons4u Re: tanie rozmowy z PL IP: *.know.cable.virginmedia.com 13.09.13, 13:19
      Kup sobie telefon ze skypem. Pewnie 3 będzie najtańsze, ale sprawdź tesco czy co tam.
    • Gość: lp Re: tanie rozmowy z PL IP: *.barn.cable.virginmedia.com 13.09.13, 23:44
      Karta sim z O2 tzw international, jest za darmo w kazdym salonie czy Carphone Warenhouse, plascisz za doladowanie, koszt polaczen: 5p na komorke i 1p na stacjonarne do PL. Do tego czasowe promocje.Ja jestem zadowolony.
      • Gość: AuThor Re: tanie rozmowy z PL IP: *.15-1.cable.virginmedia.com 14.09.13, 19:49
        Vectone - 1p na stacjonarny i na kom.
    • Gość: papaja Re: tanie rozmowy z PL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.13, 20:55
      sluchaj, ja od jakiegos czasu uzywam polaczen za pomoca kodu. w sumie cale info wyczytalam na alenumer.pl zobacz sobie, bardzo fajna opcja jak dla mnie.
      • Gość: ksena Re: tanie rozmowy z PL IP: *.range81-151.btcentralplus.com 02.10.13, 20:50
        Download viber application. Jedyny klopot w tym, ze drugi rozmowca tez musi miec viber. Ale rozmowy i smsy sa za darmo nawet zagraniczne.
    • sirthe Re: tanie rozmowy z PL 27.10.13, 01:23
      Bez użycia internetu - dzwonisz z halopolska.co.uk z dostepem wdzwanianym dial-up. Polega to na tym, że wdzwaniasz się do halopolska przez numer dostępowy - z Polski na warszawski numer stacjonarny, z Anglii na numer z Londynu. Jeśli masz bezpłatne połaczenia na numery stacjonarne to nie zapłacisz żadnej dodatkowej opłaty za połączenia z tymi numerami.
      • Gość: anna Re: tanie rozmowy z PL IP: *.rzeszow.mm.pl 09.11.13, 21:43
        layca mobile tylko gdy osoba w polsce ma tą samą sieć .
    • tomek854 Re: tanie rozmowy z PL 10.11.13, 15:29
      Ze stacjonarnego 0844 200 2525 do Polski na stacjonarne, 0.5 p za minutę plus koszt rozpoczęcia połączenia wg taryfy Twojego operatora.

Na komorkę 0844 861 27 27 1p za minute + blablabla, z tego drugiego dzwonię też do Włoch na komórki. Nie wiem, co to jest za firma, ale korzystam od lat i działa.
      • Gość: Megann Re: tanie rozmowy z PL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.14, 12:28
        hmm.... to cos jak alenumer? a nic nie placisz? u mnie ta usługa AleNumer sprawdza sie rewelacyjnie. co jakis czas co prrawda zajete, ale nie ma sie co dziwic jak mozna dzwonic wszedzie za darmo albo za małe pieniazki to i ludzie korzystaja.
        • Gość: xxx Re: tanie rozmowy z PL IP: *.1-4.cable.virginm.net 22.01.14, 13:14
          a ta lacramobile czy jest jakiś pakiet do wykupienia na tanie rozmowy w pl wczyczytałem na ich stronie że tak ale nie wiem ile kosztuje i jakim kodem uruchamia się ten pakiet minuta do pl 9p wie może ktoś?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka