Dodaj do ulubionych

SZUKAM UCZCIWYCH FIRM

24.02.05, 08:17
Szukam uczciwych firm przez które można załatwić prace i nie pobierają opłat
CZY KTOŚ ZNA KOGOŚ TAKIEGO TO PROSZĘ O ODPISANIE DZIĘKI
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: SZUKAM UCZCIWYCH FIRM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 11:04
      ja w te wakacje jade do hoteli w Anglii z biurem ATAS. Wczesniej jeździłam z
      nimi na kursy językowe i było OK, więc teraz chcę trochę popracować. Zapisałam
      się na program nauka i praca (w ich katalogu str. 4, kod KAP-01), płacę 600GBP,
      za to mam tydzień kursu (20 lekcji) w szkole w londynie z zakwaterowaniem i
      dwoma posiłkami. potem przenosze sie do pracy gdzies w Anglii na 11 tygodni,
      więc wracam równo z końcem wakacji.
      policzyłam ze zarabiając 190GBP tygodniowo (+ może jakieś napiwki:-)?) jak
      odejmę taxy i opłaty za noclegi to zarobie około 120gbp tyg. Zakładam że to
      będzie ok 1300GBP przez wakacje. zwróci sie kurs i jeszcze chce przywieść z
      500GBP bo nie jestem specjalnie "rozrywkową" osobą, nie planuję zakupów. Mam
      zamiar brać wszystkie możliwe nadgodziny i licze ze to sie opłaci.
    • xiv Re: SZUKAM UCZCIWYCH FIRM 24.02.05, 11:14

Ania's Poland
      MCkenzie Consulting

probowale stworzyc taka liste na FAQu, ale gdzie ugrzazlem po drodze :/
    • Gość: krzysiek Re: SZUKAM UCZCIWYCH FIRM IP: *.staffordshire.gov.uk 28.02.05, 14:42
      czesc!
      ja jestem w anglii dzieki firmie ITC z krakowa. Oplata to 900zl za bilet i
      ubezpieczenie. Mam prace i mieszkanie. warunek to umiec w miare angielski zeby
      sie porozumiec i przejsc rozmowe w krakowie:) rozmowa jest latwa:) zycze
      powodzenia.
      • Gość: 196AGA Re: SZUKAM UCZCIWYCH FIRM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.05, 15:37
        SŁYSZAŁAM BARDZO ZŁE OPINIE NA TEMAT ITC Z KRAKOWA ŻE BARDZO KANTUJĄ MOŻNA DUŻO
        DOWIEDZIEĆ SIE NA FORUM GRATULUJ ŻE TOBIE SIE UDAŁO

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka