Dodaj do ulubionych

tesco w angli

IP: .1.* / 194.73.99.* 07.06.05, 18:30
tania sia robocza przyjezdza do angli pracowac w nocy w tesco za mieszkanie
firma pobiera wiecej niz dwa razy tyle co normalnie po oplaceniu mieszkania
zostaja grosze!!!!!!!!!!!!! UWAGA TESCO!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: d Re: tesco w angli IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 07.06.05, 18:38
      ta "tania siła robocza" doskonale zna warunki zanim zdecyduje się wyjechać -
      więc nie rozumiem o co Tobie chodzi?
      • Gość: tesco Re: tesco w angli IP: .1.* / 194.73.99.* 09.06.05, 11:43
        wy chyba zartujecie ??????????????????????????????????????????????????????????
        • Gość: Raf Re: tesco w angli IP: 62.233.234.* 09.06.05, 11:46
          o co ci chodzi? moze cię nie przyjeli do Tesco i teraz wylewasz tutaj swoja
          frustrację? speak up!
    • Gość: Raf Re: tesco w angli IP: 62.233.234.* 07.06.05, 18:52
      hmm, nie wiem o co Ci chodzi? Wszystko napisali nam w kontrakcie, nie nastawiam
      się na to, że na początku będę mógł oszczędzić 1000Ł miesięcznie - może Ty
      miałeś takie nastawienie. A co do opłat za mieszkanie - zasięgnąłem informacji
      wśród angielskich znajomych, i jeśli chodzi o region w który ja się udaję -
      Oxfordshire, to te opłaty są raczej normalne. Może Ty się nastawiałeś na mega
      furę funciaków co miesiąc, wtedy rozumiem Twoje rozczarowanie.
      • luter1 Re: tesco w angli 09.06.05, 12:29
        Ale Raf poźnij też nie odłożysz 1000 GBP (ty chyba żartujesz)

I LUDZIE NIE PISZCIE "Ł" CO TO JEST EŁ ??? NIE ZNAM TAKIWJ WALUTY ALBO GBP ALBO
        £ .....
        • Gość: Raf Re: tesco w angli IP: 62.233.234.* 09.06.05, 12:32
          dlaczego nie? za jakiś czas, na jakimś lepszym stanowisku? myślę, że to nie jest
          tak bardzo nierealne, na pewno nie na początku.
          A co do Ł - to tak mi jest wygodniej pisać :-)
          • luter1 Re: tesco w angli 09.06.05, 12:51
            No to kur** zadzwoń!!!
            To masz troche funtów i se skopiuj:
            £££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££
            Hej gg jakie masz gg ??? :P

Raf: No po awansie może :P obaczy sie, a jak na rozmowie cie pytała po jakim
            czssie spodziewasz sie awansu to ile powiedziałeś???
            • Gość: Raf Re: tesco w angli IP: 62.233.234.* 09.06.05, 12:54
              > Raf: No po awansie może :P obaczy sie, a jak na rozmowie cie pytała po jakim
              > czssie spodziewasz sie awansu to ile powiedziałeś???

po dwóch godzinach :-)))))
        • Gość: gg Re: tesco w angli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 12:38
          pojeb...ło cie juz kompletnie z tego zachwytu ?!
          cieszysz sie to ciesz ale czy Ł czy to wlasciwe to kazdy zaczai ale nie kazdy
          ma 'font'a' wiec wyluzuj bo straszny 'anglik'sie z ciebie zrobil a jeszcze
          jestes w kraju........................................heh
          • Gość: Raf Re: tesco w angli IP: 62.233.234.* 09.06.05, 12:45
            drogi analfabeto gg
            skoro już zdecydowałeś się zaszczycić czyjś post (w tym wypadku lutera) ripostą
            - przyznam, błyskotliwą i niezmiernie ciętą, to postaraj się chociaż na drugi
            raz nie bluzgać, i zanim coś napiszesz, to wypij szklankę zimnej wody, i
            przeczytaj kilkakrotnie swoje "dzieło", bo z jego treści niewiele wynika, poza
            tym, jakże typowym, polaczkowato-zawistnym podejściem do życia. Cheers
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka