berita 09.08.05, 09:38 Czy ktoś wie, jak przelać pieniądze z UK do Polski? Oprócz Western Union oczywiście, które jest strasznie drogie. Słyszałam coś o Chequepoint...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edavenpo Re: Przelewy do Polski 09.08.05, 10:00 Sprawdz Tonio. Sa tani i szybcy. Niezaleznie od kwoty placisz piatke. tonio.co.uk/ Odpowiedz Link Zgłoś
tomziczek Re: Przelewy do Polski 09.08.05, 10:41 Ja mialem taki problem z Chequepointem, ze wprawdzie wzieli 5 funtow ale pieniadze w Polsce wyplacili po takim bandyckim kursie, ze wyszlo na to samo co Western Union. To bylo chyba 3 lata temu, byc moze teraz jest inaczej ale warto na to zwrocic uwage zapoznajac sie z warunkami. Odpowiedz Link Zgłoś
elastr Re: Przelewy do Polski 11.08.05, 11:29 polecam moneybookers. tani ale przelew z Natwestu trwa z 10 dni. ELA moje dziecieczki forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=26663814&a=26663814 Odpowiedz Link Zgłoś
kingaolsz Re: Przelewy do Polski 11.08.05, 13:46 Chequepoint bardzo sobie chwale, coprawda nieco dluzej ida pieniadze ( do 2 tygodni) ale przynajmniej jest tanio. Polecam. Pozdr Kinga Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: Przelewy do Polski 12.08.05, 16:57 Jeszcze raz polece Tonio. Tonio jest naprawde dobry a uzywalam wiekszosc z wymienionych przez forumowiczow do tego ten pradawny sposob wysylania listem ubezpieczonym. Ktos mi ich polecil tez gdzies na forum i od tego czasu uzywam tylko ich bo jest szybko i tanio. Wlasnie wyslalam kase mamie. Na zlotowkowe konto pieniadze ida 2-3 dni gora. A jak docelowe konto w Polsce jest w Pekao to moga byc nawet tego samego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
trelemorele Re: Przelewy do Polski 15.08.05, 11:09 a to ma byc PKO BP czy Pekao SA? Odpowiedz Link Zgłoś