Dodaj do ulubionych

tesco juz 2 miechy

IP: *.server.ntli.net 27.08.05, 14:31
kolorowo nie jest.45 minut z buta do pracy- mozna autobusem , ale tylko na
bilety zarobisz.
chata...2 bedroomy, zenujaca cena za tak maly dom.jedna lazienka.ciasno.
samochod - owszem ale nie z pracy w tesco
panie w krakowie nie maja pojecia jak tu jest .
zarcie- beznadzieja
pracuje sie ciezko, zalezy tez od departamentu , ale ...nie ma to jak spacer
po 5 km w jedna i 5 w druga strone po calonocnej pracy.
my juz sie przyzwyczailismy.ale nie ma tak kolorowo, zreszta nikt nie mowil
ze bedzie.kasa jest , i zyjac uczciwie da sie we 2 odlozyc 1200- 1400 funtow.

pozdra dla all
zawsze lep-iej niz w polsce
Obserwuj wątek
    • Gość: mar Re: tesco juz 2 miechy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.05, 14:58
      pracujesz jako sprzedawca czy magazynier?
    • Gość: XX Re: tesco juz 2 miechy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.05, 15:01
      A te 1200 - 1400 F odkłądasz na miesiąc?
      • Gość: A Re: tesco juz 2 miechy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 16:15
        No przeciez nie na rok. Ani na tydzien.

Pozdrawiam
        • Gość: hh Re: tesco juz 2 miechy IP: 213.241.40.* 27.08.05, 18:59
          XX przeciez jest napisane ze WE 2(dwujke) da sie zaoszczedzic 1200-1400.
          Wiec pojedynczo z 600.
          • Gość: mak Re: tesco juz 2 miechy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 20:40
            noto po prostu dramat ;)

ja tez tak chce...
        • Gość: sabna Re: tesco juz 2 miechy IP: *.range86-132.btcentralplus.com 30.08.05, 09:16
          I serio nie stac cie na bilet autobusowy ? Zarty sobie robisz.
          • Gość: Foxy Re: tesco juz 2 miechy IP: *.devs.futuro.pl 12.11.05, 13:49
            Travelcard na 3 zony kosztuje 25GBP- mysle ze Ty niewydasz wiecej a moze mnie,
            czy ta 100 miesiecznie warta jest tego narzekania i 5km spacerow?
    • Gość: aaa Re: tesco juz 2 miechy IP: *.e-wroc.com 27.08.05, 21:28
      ludzie, dajcie nie dajcie sie zwariowac tylko kasa i kasa, przeciez mozna zyc
      troche inaczej wiecej wydawac zeby zyc jak człowiek jak juz tam jestes, wtedy
      bedziecie bardziej zadowoleni z zycia, male przyjemnosci tez sa wazne.
      • Gość: misiek Re: tesco juz 2 miechy IP: 212.2.177.* 27.08.05, 21:31
        szczur zawsze bedzie szczurem.
        Wroci do kraju, kupi to wymarzone m3 i uzywanego opla i dalej bedzie szczurowac.
        • Gość: mak Re: tesco juz 2 miechy IP: w3cache.* / *.2-0.pl 28.08.05, 03:29
          sam nie dam rady to przynajmniej spowyzywam tym ktorzy potrafia...
          • Gość: lucas Re: tesco juz 2 miechy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 15:54
            Prosze o adres na jaki trzeba wysłac CV lub strone dotyczacą pracy w tesco
            • Gość: A Re: tesco juz 2 miechy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 17:29
              www.chce.byc.bialym.murzynem.w.tesco.uk
              • Gość: Pan Dariusz Re: tesco juz 2 miechy IP: 81.102.15.* 13.11.05, 14:11
                hahahha dobre, w miescie w ktorym jestem (Cambridge) Polacy pracujacy w Tesco
                mowili mi ze oszczedzaja srednio po ok. 100£ na miesieac ale nie chcialo mi
                sie zbytnio w to wierzyc, ale jednak to prawda...
                • Gość: artur Re: tesco juz 2 miechy IP: 195.144.130.* 16.11.05, 10:43
                  to powiem ci ze w innych miastach jest lepiej bo ja dymajac w tesco spokojnie
                  oszczedzam 100£ ale jak wysle 300£ do Polski:))
            • Gość: mak Re: tesco juz 2 miechy IP: w3cache.* / *.2-0.pl 30.08.05, 00:01
              wejdz na strone tesco.pl zakladka praca
          • veronetta Re: tesco juz 2 miechy 10.11.05, 15:31
            mak popieram:)
            • Gość: dragon Re: tesco juz 2 miechy IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 13.11.05, 06:46
              Jestem w Tesco juz prawie pol roku. Nie moge narzekac na nic. Mieszkanie mamy
              nowe, przestronne w swietnej lokalizacji (do pracy 15 min, do centrum 10min). W
              pracy traktuja nas dobrze i juz pojawily sie propozycje programow rozwojowych
              (team lider, kurs menadzerski). Ekipe w pracy tez mamy swietna - wiec narzekac
              nie bede, bo mi sie udalo..
              • Gość: bluevelvet Re: tesco juz 2 miechy IP: *.dbln.cable.ntl.com 13.11.05, 16:03
                ja nie pracuje w Tesco ale moj chlopak pracuje i tez nie narzeka.Ma zajebista ekipe, dwa dni wolnego na tydzien, moze i zarobki nie sa najlepsze ale w Polsce nie dostawal miesiecznie nawet polowy tego co tutaj!!!
                • 1spag Re: tesco juz 2 miechy 16.11.05, 12:11
                  nie jest zle
                  mnie zlecial juz miesiac troche dostalismy druga wyplate mniejsza ale to moze
                  wynikac ze pierwsza zaplacili czzesciowo "z gory" i wyrownali zeby sobie pewnie
                  lepiej po angielsku rozliczyc, ale reszta jest bez zmian, nie ma co narzekac
                  nadgodziny ostatnio "obowiazkowe" czyli robimy 6 dni w tygodniu ale to dobrze
                  bo czasem lepiej isc i troche wiecej bedzie na koncie co tydzien plus mozna
                  robic overtime na tzw.home shopping zasuwajac wozkiem przez 3h dziennie i
                  zbierajac towar dla klientow ktory pozniej rozwoza kierowcy, w sumie niezle ja
                  mam piechota ok 45-50minut w jedna strona w zaleznosci od humoru :)) autobusem
                  +piechota ok 20-25 minut gdyz jedyny ktory dojezdza do sklepu odjezdza o 19 a
                  prace zaczynamy 22 lub 23,travelka na autobusy w CALYM LONDYNIE kosztuje 11 £
                  wiec nie uwazam to za wygorowany koszt szczegolnie ze pojedynczy przejazd to od
                  0,80 do 1,20 (w zaleznosci czy ma sie Oyster-prepaida czy placi sie gotowka) ja
                  jade w jedna strone jednym wracam z przesiadka moze to troche zawile ale tu
                  cholera sa rano korki nawet w tej "dziurze" pod londynem gdzie jestesmy, wiec
                  jak kolega oszczedza na bilecie to musi szybciej kupic obuwie :)) jak ktos chce
                  wiecej info prosze o majla, jak wejde na internet (czasem trudne bo w domu nie
                  mam) to odpowiem, aha gdyby 2 wyplata byla normalna to w sumie jak ktos
                  wczesniej napisal zostaloby mi 100£ po wyslaniu 300 do PL pozdrawiam wszystkich
                  teskaczy jak chcecie to napiszcie na moj adres moze sie spotkamy w celu wypicia
                  slabego carslberga 8szt za godzine pracy ;)))
                  • Gość: iza Re: tesco juz 2 miechy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 13:34
                    Chciałam cie zapytac ile udało ci się odłożyć pienążków na konto z tego co tej
                    pory zarobiłeś?
                    • Gość: dragon odkładanie kasy.. IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 18.11.05, 10:43
                      odkładanie na konto to sprawa bardzo indywidualna..

..bo niektórzy więcej wydają na tzw życie
                      (tj. wycieczki, jedzenie, gadżety elektoniczne).
                      Jeśli ktoś lubi ciułać to kasę na pewno odłoży.
                      Znajomy po 5 miesiącach spłacił wszystkie długi w kraju
                      - a żył normalnie (tzn. nie jadł najtańszego żarcia i pił też normalnie :))

Smutne podsumowanie:
                      nawet pracując za jedną z najniższych stawek w UK życie wydaje się łatwiejsze

• Gość: mak Re: odkładanie kasy.. IP: *.cable.ubr04.croy.blueyonder.co.uk 18.11.05, 12:10
                        zgodze sie mozna tu sporo odlozyc
                        nawet sporo wiecej niz pisza koledzy
                        oczywisciezalezy odtego jak zyjesz ;)

ale z jednym sie nie zgodze ponad siedem funtow to nie jest prawie najnizsza
                        stawka tutaj,bardzo duzo ludzi pracuje za 5,05 a czasem nawet za jeszcze mniej
                        wiadomo ze nie jest to rewelacyjna placa ale jest naprawde przyzwoita, zwlaszcza
                        ze nie wymaga zadnych kwalifikacji a nawet poziom jezyka wystaarcza minimalny !!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka