Gość: Jez IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 31.08.05, 07:52 Czy są wśród Was ludzie z Yorkshire? A może z okolic Doncaster? Opowiedzcie, jak sobie radzicie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agniecha75 Re: Yorkshire 31.08.05, 11:27 hej, jeszcze nie jestem, wybieram się jednak chyba bardziej w celach turystycznych. A ty?? Jedziesz ?? Pzdr, Aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jez Re: Yorkshire IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 31.08.05, 12:10 Ano, jadę, motyle szaleją w brzuchu.... Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha75 to tak jak mi :) 31.08.05, 13:41 a-ha i tez jestem z Wrocka - świat jest cholernie mały. Pogromca motyli jest anglikiem ?? moze sie spotkamy gdzieś tam ... kiedy się wybierasz? Bo ja raczej gdzieś koło października, listopada. aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jez Re: to tak jak mi :) IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 31.08.05, 14:12 Planuję wyjazd na połowę października.... what will be, will be.... scared but full of hope.... Spotkanie? Będzie mi miło, ale póki co, sza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha75 Re: to tak jak mi :) 31.08.05, 14:45 Czy mozesz sie do mnie odezwać na prive'a? Jeszcze zanim wyjedziesz ? Chciałabym Cie o coś zapytać, a nie bede tego robić na forum. Aga Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha75 Re: Yorkshire 31.08.05, 15:38 a powiedz mi, jak tam sytuacja wygląda z pracą. Trudno znaleść?? Też tak wielu Polaków??? Wybieram sie, ale nie chce do Londynu, Manchester moze, Liverpool mi odradzają. Okolice Yorku odpowiadają mi też z innych względów. Moze tam ??? Dzięki, Aga Odpowiedz Link Zgłoś
lukjach Re: Yorkshire 31.08.05, 16:01 Dokladnie ja jestem pod Yorkiem, 20min pociagiem. Jak tam z praca jest to nie wiem, bo bylem tam tylko turystycznie i na zakupach;-) Ja polski jezyk gdzie niegdzie slyszalem, ale na pewno jest o wiele mniej rodakow tu niz na poludniu. > Okolice Yorku odpowiadają mi też z innych względów... jakich??? Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha75 Re: Yorkshire 31.08.05, 20:34 :)) osobistych, serducho zgubilam w okolicach :) Odpowiedz Link Zgłoś
eunika Re: Yorkshire 31.08.05, 17:58 no wlasnie napiszcie wiecej o york.... dostalam oferte pracy w tej okolicy, niedlugo drugie interviev, a ja ciagle nie wiem jak tam jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pavs Re: Yorkshire IP: *.in-addr.btopenworld.com 05.09.05, 13:54 york jest mily i przyjemny bardzo, wlasnie bylem tam w drodze z edynburga, dosc sporo rodakow w samym miescie, wiekszosc wygladala na uczniow/studentow wiec sadze ze ludzie pracuja tam w ogolnie rozumianym przemysle turystycznym w wakacje. O ile wiem to z praca nie jest ogolnie za rozowo choc na pewno lepiej niz w PL (choc to nie jest trudne:), Leeds ktore jest obok nie sprawia najlepszego wrazenia ale widzialem je przede wszystkim z okna auta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Yorkshire IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.09.05, 20:44 Potrzebuję pokoju dla młodego małżeństwa od 18 października w Doncaster lub w pobliżu!!! Proszę o informacje i wszelką pomoc!!! Dzięki!!! Mieliśmy niby załatwione mieszkanko, ale nie wypaliło, więc szukamy od nowa... Odpowiedz Link Zgłoś