Gość: matt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 15:46 no własnie ile średnio (tygodniowo) wydajecie na "życie" (bez mieszkania) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tia Re: ile na życie? IP: 212.44.10.* 29.12.05, 16:03 Na zycie gdzie? Na ksiezycu, w Londynie, na wsi, w Irlandi?? Wiecej szczegolow. Poza tym wydatki na zycie zaleza od zarobkow wydajacego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dhasiaehl Re: ile na życie? 29.12.05, 16:39 Hehe :) Troche zbyt ogolnie, ale biorac pod uwage Irlandie Polnocna i zarobek 230 funtow/tyg na reke to jakies 60 :) I prawde piszac da rade wyzyc nawet za mniej jezeli ktos przyjechal tutaj po to zeby zaoszczedzic a nie wydawac. Swoja droga warto zwracac uwage na promocje w marketach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariano Re: ile na życie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 17:05 ile???60f na jedzenie???człowieku za 25 funtów to ja mam 5 siatek jedzenia,owoce ,warzywa ,mieso,chleb i jeszcze na jakieś piwko wystarczy...Mój kolega ma 4 dzieci i zone ,wydaje jakieś 80 na tydzień...skądś ty sie urwał z księżyca???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iw Re: ile na życie? IP: 80.94.35.* 29.12.05, 17:33 na calkiem fajne swieta przepuscilam 140. Normalnie do 100 na 4-5 osob. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palejo Re: ile na życie? IP: *.server.ntli.net 29.12.05, 20:09 ok 40f. na calkiem przyzwoite zycie 2 osob. Z zalozeniem, ze gotuje sie samemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scottie Re: ile na życie? IP: *.server.ntli.net 29.12.05, 20:13 mieszkam z dziewczyna i na zycie wydajemy ok.40-50f tygodniowo, kupujemy w marketach typu Lidl czy Netto, nie zalujemy sobie specjalnie na jedzeniu, wiadomo miesko, jakies piwko, slodycze itp Odpowiedz Link Zgłoś
reallondoner Re: ile na życie? 30.12.05, 12:23 Wraz z wiekszymi zarobkami najczesciej wzrastaja wydatki, w tym na jedzenie :) Zdarza mi sie zrobic zakupy na 2 tygodnie za 50 funtow (Iceland z dostawa do domu) ale takze 50 funtow na tydzien :) (jakies kurczaczki tez z dostawa do domku). Poza tym jakis pub, disco itp. ale to oddzielny koszt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matt Re: ile na życie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 19:10 no włąsnie za tydzień będę w GB no i mam na jedzonko przeznaczone 40 f (/tydzień) na 2 osoby:)powinno wystarczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cameron Re: ile na życie? IP: *.lond-th.dynamic.dial.as9105.com 31.12.05, 01:17 Starczy Ci. Ale specjalnie to sobie nie użyjesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VOLLMOND Re: ile na życie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.05, 11:23 DZIWNI JESTEŚCIE... JEDNI MÓWIĄ ZE 100GBP NA MIESIĄC, INNI ZE (BUAHAHAHAHA) ZE 150, JESZCZE INNI ICH ZJEBUJĄ ZE ZA 70 MIESIĘCZNIE(NA OSOBE) TO SOBIE PEŁNE SIATY ZARCIA NAKUPUJĄ I TO NIE W TESCO... JA TAM WAS QR** NIEROZUMIEM.... A POZATYM.. RÓBCIE NADGODZINY... ZA MINIMALNĄ STAWKĘ RÓB 10 ZAMIAST 8 GODZIN DZIENNIE I 2 DNI WEEKEND TO CI WYJDZIE OK 1200 GBP... TO TO POŻYJESZ I SPORO ODŁOZYSZ... AHA.. I ILE TEN NASZ POP...LONY US BIERZE PODATKU?? BO JA SŁYSZAŁEM (!!!) ZE 30% ZA UJA IM TYLE NIEDAM.. LICZYŁEM ZE TO BY BYŁO OK 24,000 ZŁ... ICH JESLI MAM TYLE ODDAĆ TO JA TU NIEWARCAM... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: ile na życie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 10:52 JAK PISZESZ Z POLSKI I TU NIE WRACASZ? TO JEST DZIWNE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VOLLMOND Re: ile na życie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.06, 16:14 CIZESSSSSSSSSS........ PO WYJEŹDZIE NIEWRACAM.. MYŚL TROCHE CZŁOWIEKU!! Odpowiedz Link Zgłoś
john_williams Re: ile na życie? 02.01.06, 22:53 reallondoner napisał: > Wraz z wiekszymi zarobkami najczesciej wzrastaja wydatki, w tym na jedzenie :) > > Zdarza mi sie zrobic zakupy na 2 tygodnie za 50 funtow (Iceland z dostawa do > domu) ale takze 50 funtow na tydzien :) (jakies kurczaczki tez z dostawa do > domku). > Poza tym jakis pub, disco itp. ale to oddzielny koszt. Odnosnie cytatu: " pod gruzami stali" ? nie podoba mi sie to Odpowiedz Link Zgłoś
john_williams Re: ile na życie? 02.01.06, 22:51 widze ze pani obrotna kobieta....i zakupy potrafi zrobic...tanio. Odpowiedz Link Zgłoś