Dodaj do ulubionych

ile na życie?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 15:46
no własnie ile średnio (tygodniowo) wydajecie na "życie" (bez mieszkania)
Obserwuj wątek
    • musti10 Re: ile na życie? 29.12.05, 15:49
      za zarcie 100 - tak troche oszczednie
    • Gość: tia Re: ile na życie? IP: 212.44.10.* 29.12.05, 16:03
      Na zycie gdzie? Na ksiezycu, w Londynie, na wsi, w Irlandi?? Wiecej szczegolow.
      Poza tym wydatki na zycie zaleza od zarobkow wydajacego ;)
    • dhasiaehl Re: ile na życie? 29.12.05, 16:39
      Hehe :) Troche zbyt ogolnie, ale biorac pod uwage Irlandie Polnocna i zarobek
      230 funtow/tyg na reke to jakies 60 :) I prawde piszac da rade wyzyc nawet za
      mniej jezeli ktos przyjechal tutaj po to zeby zaoszczedzic a nie wydawac. Swoja
      droga warto zwracac uwage na promocje w marketach :)
      • Gość: mariano Re: ile na życie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 17:05
        ile???60f na jedzenie???człowieku za 25 funtów to ja mam 5 siatek
        jedzenia,owoce ,warzywa ,mieso,chleb i jeszcze na jakieś piwko wystarczy...Mój
        kolega ma 4 dzieci i zone ,wydaje jakieś 80 na tydzień...skądś ty sie urwał z
        księżyca????
        • Gość: iw Re: ile na życie? IP: 80.94.35.* 29.12.05, 17:33
          na calkiem fajne swieta przepuscilam 140.
          Normalnie do 100 na 4-5 osob.
          • Gość: palejo Re: ile na życie? IP: *.server.ntli.net 29.12.05, 20:09
            ok 40f. na calkiem przyzwoite zycie 2 osob. Z zalozeniem, ze gotuje sie samemu.
            • Gość: scottie Re: ile na życie? IP: *.server.ntli.net 29.12.05, 20:13
              mieszkam z dziewczyna i na zycie wydajemy ok.40-50f tygodniowo, kupujemy w
              marketach typu Lidl czy Netto, nie zalujemy sobie specjalnie na jedzeniu,
              wiadomo miesko, jakies piwko, slodycze itp
              • reallondoner Re: ile na życie? 30.12.05, 12:23
                Wraz z wiekszymi zarobkami najczesciej wzrastaja wydatki, w tym na jedzenie :)

Zdarza mi sie zrobic zakupy na 2 tygodnie za 50 funtow (Iceland z dostawa do
                domu) ale takze 50 funtow na tydzien :) (jakies kurczaczki tez z dostawa do
                domku).
                Poza tym jakis pub, disco itp. ale to oddzielny koszt.
                • Gość: matt Re: ile na życie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 19:10
                  no włąsnie za tydzień będę w GB no i mam na jedzonko przeznaczone 40 f
                  (/tydzień) na 2 osoby:)powinno wystarczyć...
                  • Gość: Cameron Re: ile na życie? IP: *.lond-th.dynamic.dial.as9105.com 31.12.05, 01:17
                    Starczy Ci.
                    Ale specjalnie to sobie nie użyjesz.
                    • Gość: VOLLMOND Re: ile na życie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.05, 11:23
                      DZIWNI JESTEŚCIE... JEDNI MÓWIĄ ZE 100GBP NA MIESIĄC, INNI ZE (BUAHAHAHAHA) ZE
                      150, JESZCZE INNI ICH ZJEBUJĄ ZE ZA 70 MIESIĘCZNIE(NA OSOBE) TO SOBIE PEŁNE
                      SIATY ZARCIA NAKUPUJĄ I TO NIE W TESCO... JA TAM WAS QR** NIEROZUMIEM.... A
                      POZATYM.. RÓBCIE NADGODZINY... ZA MINIMALNĄ STAWKĘ RÓB 10 ZAMIAST 8 GODZIN
                      DZIENNIE I 2 DNI WEEKEND TO CI WYJDZIE OK 1200 GBP... TO TO POŻYJESZ I SPORO
                      ODŁOZYSZ... AHA.. I ILE TEN NASZ POP...LONY US BIERZE PODATKU?? BO JA SŁYSZAŁEM
                      (!!!) ZE 30% ZA UJA IM TYLE NIEDAM.. LICZYŁEM ZE TO BY BYŁO OK 24,000 ZŁ... ICH
                      JESLI MAM TYLE ODDAĆ TO JA TU NIEWARCAM...
                      • Gość: M Re: ile na życie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 10:52
                        JAK PISZESZ Z POLSKI I TU NIE WRACASZ? TO JEST DZIWNE
                      • Gość: VOLLMOND Re: ile na życie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.06, 16:14
                        CIZESSSSSSSSSS........ PO WYJEŹDZIE NIEWRACAM.. MYŚL TROCHE CZŁOWIEKU!!
                • john_williams Re: ile na życie? 02.01.06, 22:53
                  reallondoner napisał:

> Wraz z wiekszymi zarobkami najczesciej wzrastaja wydatki, w tym na jedzenie :)
                  >
                  > Zdarza mi sie zrobic zakupy na 2 tygodnie za 50 funtow (Iceland z dostawa do
                  > domu) ale takze 50 funtow na tydzien :) (jakies kurczaczki tez z dostawa do
                  > domku).
                  > Poza tym jakis pub, disco itp. ale to oddzielny koszt.

Odnosnie cytatu:

" pod gruzami stali" ? nie podoba mi sie to
        • john_williams Re: ile na życie? 02.01.06, 22:51
          widze ze pani obrotna kobieta....i zakupy potrafi zrobic...tanio.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka