Gość: maxim IP: *.tsk.trzebnica.pl / *.tsk.trzebnica.pl 02.01.06, 17:08 Prosze opomozcie mysle o zaciagnieciu kredytu pod hipoteke w uk mam konto w banku karte kredytowa mieszkam pol roku w uk stala praca dziekuje za wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: g Re: kredyt w uk IP: *.ipt.aol.com 02.01.06, 20:54 jakiej wypowiedzi oczekujesz? o czym konkretnie? Odpowiedz Link Zgłoś
pocominowymail Re: kredyt w uk 03.01.06, 00:34 ja mieszkam w uk 18 miesiecy i wiem ze kredytu hipotecznego nie dostane. z tego co wiem to starac sie mozna po trzech latach zamieszkania w uk (przynajmniej w tych wiekszych instytucjach). moze warto szukac mniejszych instytucji, ktore moga dac kredyt ale na wyzszym oprocentowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
pak76 Re: kredyt w uk 03.01.06, 09:23 Plotki, ja po niecalych dwoch latach tutaj nie mialem problemu aby uzyskac hipoteke (HSBC). A pewnie moglbym probowac i wczesniej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: kredyt w uk IP: *.ipt.aol.com 03.01.06, 11:25 czas pobytu nie ma wiekszego znaczenia przy braniu kredytu licza sie roczne zarobki i depozyt Odpowiedz Link Zgłoś
natalia.brzeska Re: kredyt w uk 03.01.06, 11:42 Mój brat po pół roku dostał. Jak już ktoś wcześniej wspomniał, liczą się zarobki (pewnie i rodzaj pracy/umowy) i ile depozytu możesz wpłacić. Odpowiedz Link Zgłoś
elaweybridge Re: kredyt w uk 04.01.06, 14:54 nie ma znaczenia ile mieszkasz w UK. mi i mezowi HSBC chcial dac mortgage £150,000 w maju 2005 kiedy to konto w banku w UK mielismy dopiero od 7 miesiecy. i licza sie stale dochody tez, a historia kredytowa - ktora mozna sobie wyrabiac uzywajac zwyklej karty kredytowej - tez pomaga (jesli jest CO brac pod uwage ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R2 Re: kredyt w uk IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 04.01.06, 18:08 Jestem tu z zona od roku i tez myslimy o wzieciu pozyczki i zakupie wlasnego kata, ale sprawdzlem na kalkulatorze na stronie banku (NatWest), ze ten moze nam pozyczyc jakies £66000, a za te pieniadze to niewiele mozna kupic, ale liczymy, ze moze sie cos kiedys zmieni... Odpowiedz Link Zgłoś