Gość: mona IP: *.autocom.pl 07.01.06, 13:32 Planuję wyjazd za granicę do pracy. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z programem WORK UK? Jakie są inne pewne organizacje, ktore załatwią pracę, zakwaterowanie, i nie zrobią mnie w konia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mona Re: program WORK UK IP: *.autocom.pl 08.01.06, 16:37 Pytam raz jeszcze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VOLLMOND Re: program WORK UK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.06, 17:48 ĆIZES... CZŁOWIEKU NIEJEDŹ Z NIMI.. ONI BIORĄ KUPE KASY... www.sr.net.pl/ praca.low.pl/?ak=po&bid=19&pbid=88&zasieg= TU LEPIEJ POSZUKAJ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lemur1071 Re: program WORK UK IP: *.ds.ae.katowice.pl 09.01.06, 22:49 Zdecydowanie nie polecam. Organizator jest do d... . Jest to bardzo drogie, a w zamian nie dostaje sie praktycznie nic. Nie ma co liczyc, ze wyjedzie sie w pierwszych tygodniach okreslonych w umowie, choc oczywiscie zapewniaja, ze tak bedzie. Wiem, ze nie tylko ja mialem pecha, wiec uwazajcie. I o jakiejkolwiek pomocy z ich strony jak bedziecie w UK mozecie zapomniec. Odpowiedz Link Zgłoś