Dodaj do ulubionych

Swiatowy Dzien Mlodziezy w Toronto

IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 03.02.02, 20:55
Wybiera sie ktos?
Obserwuj wątek
    • Gość: Mineta Re: Swiatowy Dzien Mlodziezy w Toronto IP: *.tpl.toronto.on.ca 03.02.02, 21:34
      Wybiera sie moja siostra lat 64 z Polski .Wylatujemy z Warszawy razem 26 czerwca .Ja bede 3
      tygodnie na wczasach w Grecji i 10 dni w Polsce i wracam z Polski z siostra ktora specjalnie
      przylatuje zobaczyc Papieza w Toronto .
      • Gość: karol w. Re: Swiatowy Dzien Mlodziezy w Toronto IP: *.sympatico.ca 04.02.02, 04:10
        64 letnia pani na dzien mlodziezy ? toz jej nie wpuszcza, a prosciej kup jej
        obrazek starego karula jak jeszcze nie byl koslawy i bedzie miala taniej. och
        ci katolicy to takie pojebusy !
        • Gość: WC Re: Swiatowy Dzien Mlodziezy w Toronto IP: *.sympatico.ca 06.02.02, 22:07
          Gość portalu: karol w. napisał(a):

> 64 letnia pani na dzien mlodziezy ? toz jej nie wpuszcza, a prosciej kup jej
          > obrazek starego karula jak jeszcze nie byl koslawy i bedzie miala taniej. och
          > ci katolicy to takie pojebusy !

Sam jestes pojebus - idz sie leczyc debilu
        • Gość: a psik Re: Swiatowy Dzien Mlodziezy w Toronto IP: 192.168.1.* 06.02.02, 23:05
          czy tytul "pojebus" na wizytowce, mam sobie postawic przed czy za nazwiskiem ?
      • magazyn1 Re: Swiatowy Dzien Mlodziezy w Toronto 06.02.02, 17:36
        Kiedy to bedzie?
        Mam brata w Misiasiadzie, moze cos zarobi na "ogladacach" p.Papieza?
        Tutaj w Szikago narazie cicho.Nie wiedzom o tem?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka