Dodaj do ulubionych

Ubezpieczenie samochodu w GB???

IP: *.dsl.pipex.com 23.01.06, 13:00
Hej,
Czy ktos mi moze doradzic, gdzie najlepiej (tj najtaniej) ubezpieczyc auto? Z
internetowych poszukiwan wyszlo mi, ze w Tesco/Virgin, ale nie wiem czy to sa
wiarygodne firmy?? Chodzi mi o ubezp. comprehensive. W sumie za bardzo sie na
tym nie znam..
Obserwuj wątek
    • Gość: ghrom Re: Ubezpieczenie samochodu w GB??? IP: *.static.dsl.as9105.com 23.01.06, 14:10
      ROTFL, jesli te dwie nie sa wiarygodne, to nie wiem ktore sa :D

Ja mam w Virgin.

Zdrowko,
      ghrom.com/index.php?go=faq
      • Gość: iza Re: Ubezpieczenie samochodu w GB??? IP: *.range86-145.btcentralplus.com 23.01.06, 14:25
        Moj maz ma w Tesco
    • Gość: Aga Re: Ubezpieczenie samochodu w GB??? IP: *.dsl.pipex.com 23.01.06, 14:52
      Sprawdzilam, nie moge sie tam ubezpieczyc bo trzeba byc rezydentem GB, w tesco
      przynajmniej rok a w virgin 3 :(
      • Gość: ghrom Re: Ubezpieczenie samochodu w GB??? IP: *.static.dsl.as9105.com 23.01.06, 15:26
        He? w Virgin 3? A gdzie to wyczytalas?

Zdrowko,
      • ghrom Re: Ubezpieczenie samochodu w GB??? 23.01.06, 16:53
        Bzdura, dzwonilem wlasnie do Virgin i przy okazji sie upewnilem, nie trzeba byc
        zadnym rezydentem.

Zdrowko,
    • Gość: gosc Re: Ubezpieczenie samochodu w GB??? IP: 82.139.176.* 23.01.06, 15:28
      ja jaksie ubezpieczalem to comprehensive wyszlo minajdrozej
      lepijej od fire and thieft
      • ewika-uk Re: Ubezpieczenie samochodu w GB??? 23.01.06, 15:37
        polecam....
        www.directline.com/..jedyne czego wymagaja to ang lub polskie zamienione
        na ang prawo jazdy...albo Asda tam z tego co wiem tez maja tanio
        • Gość: ewika-uk poprawny link IP: *.lns4-c12.dsl.pol.co.uk 23.01.06, 15:38
          www.directline.com/
    • Gość: Aga Re: Ubezpieczenie samochodu w GB??? IP: *.dsl.pipex.com 23.01.06, 17:45
      No w Virgin tak mi powiedzieli na infolini,ze trzeba byc rezydentem od 3 lat,
      ale nie wazne, wlasnie sie ubezp. w National Farmers Community :) maja calkiem
      przyzwoite ceny.
      • Gość: Aga Re: Ubezpieczenie samochodu w GB??? IP: *.dsl.pipex.com 23.01.06, 17:50
        ups, tj w National Farmer Union
    • Gość: s. Re: Ubezpieczenie samochodu w GB??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.06, 21:12
      www.autotrader.co.uk
      Sprawdz tam w wyszukiwarce, ja mam w churchil'u www.churchill.com , nie jest
      najtanszy: Rover 414 '96 na raty: pierwsza rata z kaucja 108f nastepne 40f/mies.

Tak żeby nie zaśmiecać: czy ktoś się orientuje czy anglika można zarejestrować w
      PZU i czy to ubezpieczenie będzie ważne na terenie Wlk. Brytanii??

• Gość: v-tec Re: Ubezpieczenie samochodu w GB??? IP: *.server.ntli.net 24.01.06, 22:50
        Anglika nie można ubezpieczyć w Polsce, zresztą po co tutaj jest taniej Ł300 za
        pełne ubezpieczenie w churchill.com
        • ewika-uk do v-tec... 24.01.06, 23:31
          niestety nie moge sie z toba zgodzic,owszem moze ty zaplaciles za ubezpieczenie
          300 £,jak najbardziej sie zgadzam, ale nie mozesz pisac ze kazde ubezpieczenie
          tyle kosztuje,kazdy samochod jest inny,inna poj.silnika,milaz,wiek
          ubezpieczajacego,znizki,itd..kilka lat temu wlasnie najtaniej ubezpieczylam
          samochod w prawie najdrozszej ubezpieczalni(mimo ze polecano mi te naprawde
          najtansze tak i tak wychodzilo najdrozej w uk),ale mialam duze znizki z PL,poza
          tym prawko robilam w uk,na takie sprawy duzo rzeczy sie sklada,trzeba
          szukac,przejrzec kazda ubezpieczalnie...niestety toszke to trwa ale kto
          szuka....pozdrawiam
      • ewika-uk Re: Ubezpieczenie samochodu w GB??? 24.01.06, 22:51
        piszac anglika domyslam sie ze chodzi o samochod???jesli tak to niestety,nie
        ubezpiecza,bo zeby ubezpieczyc musialbys miec polski dowod,zeby miec polski
        dowod musisz zrobic przekladke w samochodzie bo nie zarejestruja z kierownica
        po drugiej stronie..itd reszty nie chcialo mi sie sluchac i sobie poszlam z
        urzedu..zreszta panie Urzedniczki( przed swietami )byly tak skore do pomocy ze
        niech ich szl....ale tak bylo w moim urzedzie(lubelskie)pozdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka