ewcio2 01.03.06, 17:52 Wyjeżdżał ktoś już z tą firmą?? Jak tak to proszę o opinie. Zastanawiam się nad wyjazdem właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robson1302 Re: LSJ Szczecin??? 01.03.06, 18:08 hej o firmie nie mam zielonego pojecia ale tu masz kilka opini, www.ang.pl/LSJ_Szczecin_ktos_wyjezdza_do_pracy_21033.html ja bym nie jechal :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jazz-use1 Re: LSJ Szczecin??? 01.03.06, 19:05 uuuu....... czyli, wałki kręcą i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doris Re: LSJ Szczecin??? IP: 83.168.96.* 05.03.06, 01:19 ja z nimi bylam. nie powiem, ze by bylo wszystko super. maja dosc duzy balagan. ale o takich przekretach nie slyszalam. a ilosc godzin od nich nie zalezy. tylko od pracodawcy, o czym kazdy pracownik wiedziec powinien. chcesz wiedziec czegos wiecej to napisz doris257@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ewcio2 Re: LSJ Szczecin??? 02.05.06, 20:31 Wiec napisze ze wlasnie jestem w UK z tego biura i jest swietnie. Trafilam do ciekawego miejsca. Pracuje narazie nieduzo (55 godz w tygodniu) ale to jeszcze nie sezon. Kasa taka jaka miala byc. Z biletem przegieli bo od cholery kasy, mozna bylo leciec samolotem :/ ale coz zrobic. Ogolnie jestem zadowolona :) chociaz w autokarze po 20 godz jazdy nie bylam ;P Trzeba sie przyzwyczaic ze maja balagan w biurze i tyle. Pozdro 4 all!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta G. Re: LSJ Szczecin??? IP: *.toya.net.pl 08.05.06, 11:36 Ewcio2 - jeśli możesz to podaj mi jakieś namiary na swojego maila lub gadu-gadu bo miałabym kilka pytań dot. Twojego wyjazdu Pozdrawiam Marta (marta-024@o2.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
ewcio2 Re: LSJ Szczecin??? 15.05.06, 00:02 Mail: saganek@vp.pl Gadu-gadu: 1186640. A co tam: kto chce niech pisze. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beti Re: LSJ Szczecin??? IP: *.icpnet.pl 30.05.06, 15:11 czesc, a czy ktos z was byl moze z lsj z samym zakwaterowaniem?? bo ja chcialam wykupic razem z chlopakiem pokoj w londynie, ale po przeczytaniu tych wszystkich opinii to juz sama nie wiem. my chcielismy wziasc pokoj na tydzien a poznije szukac czegos na miejscu, doradzcie cos!!!! beti Odpowiedz Link Zgłoś