Dodaj do ulubionych

Dziewczyny

IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 22.03.06, 23:28
Czy wszyscy Anglicy chca sie calowac na pierwszej randce?
Obserwuj wątek
    • Gość: chlopak Re: Dziewczyny IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 23.03.06, 01:15
      Ze wschodnio-europejkami pewnie wszyscy ;)
    • walesa4 [...] 23.03.06, 02:14
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: magda_lon Re: Dziewczyny IP: 62.6.139.* 23.03.06, 11:58
      Natalio czy ja mam zyc w Anglii w celibacie..??
      • Gość: spinka Re: Dziewczyny IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 23.03.06, 12:03
        Ja wam tylko powiem, ze naserjo tu ludzie (faceci)maja w glowach nasrane
        ostatni taki jeden zaprosil mnie na kawe....i kuuu.. mac normalnie centralnie
        nieznajomy mi chlop z ktorym gadam10 min probowal mnie calowac bleeeeee. nie to
        zebym byla jakas nadzwyczaj cnotliwa bo caluje sie na pierwszej randce -ale
        tylko z Polakami i to zalezy :)ale tu ludzie maja manie wpychania jezyka
        ASAP:) na serjo!!!masakra Polacy sa jacys tacy bardziej taktowni!!!!pozdro
        • Gość: Namiętny Re: Dziewczyny IP: *.chello.pl 23.03.06, 12:20
          Spinko... daj do siebie numer:))
          • Gość: directory Re: Dziewczyny IP: *.in-addr.btopenworld.com 23.03.06, 12:22
            nul nul eins, acht nul ...
          • Gość: spinka tee namientny IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 23.03.06, 13:17
            ha ha ha ja tu powaznie a tu kolega mi z numerem wyjezdza :)) no bo szczeze to
            kto koorwwa w dzisiejszych czasach ma cos przeciwko calowaniu sie na 1 randce(
            ja stanowczo NIE:))ale przynajmnie wypada zachowac pozory;) a Anglicy ich nie
            zachowuja:))tylko mowia otwarcie czego chca i od razu zaczynaja dzialac by to
            osiagnac !Nie daja szansy by to dziwczyna poczula sie "zdobywana" ani tez nie
            daja sie " zdobyc" bo od razu przechodza do rzeczy!i znowu nie to zebym miala
            cos przeciwko ale trzeba to robic z klasa , romantyzmem a nie NACHALANIE :))
            pozdro4 POLISH MENS:))))
            • Gość: directory Re: tee namientny IP: *.in-addr.btopenworld.com 23.03.06, 13:20
              A potrzymanie 5 minut za raczke wystarczy? A potem slina? He? Nie chce wyjsc na
              narwanego.
              • Gość: spinka Re: tee namientny IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 23.03.06, 13:32
                nie ma tak zle wkoncu Polak jestes :)2 minuty za renke 2 za noge 3 za.....:)
                rozmowa zchodzi na inny tor niz powinna .To o czym to bylo...aaaaaa o calowaniu
                ale te czesc programu pomine i przejde od razu do rzeczy....:)
                W ten wlasnie sposob drodzy widzowie zademonstrowalismy redke polsko-angielska
                randka polsko-polska nie zawiera "wstepu":) A Polacy moze czesto sa "narwani"
                ale anglicy zdesperowani i az mi ich zal ,ale z litosci to ja doopy nie daje:)
                ha ha pozdro znad Tamizy
                • martin_sutton Re: tee namientny 23.03.06, 13:38
                  Troche z ta desperacja przesadzasz. Tu mowia ze w Londynie wolnego faceta nie
                  uswiadczysz ;). Im mniej zalezy na kobietach niz polakom, nie da ta to da inna,
                  wash and repeat.
                  • Gość: spinka do marttin sutton IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 23.03.06, 13:55
                    no niewiem czy przesadzam z desperacja ale w ich oczach nie ma " namietnosci"
                    tylko blaganie (jak ten kot w Shreku:))albo maja takie sposoby na wyrywanie
                    panien??? Chociaz chyba wiecej kobiet preferuje spontanicznosc i poczucie
                    humor.Ale to swiete slowa ze im mniej alezy na kobietach niz Polaka! a czy da
                    ta czy inna.....ktos sie kiedys musi zlitowac nie TA to TEN:)) a z desperacja
                    chodzilo mi o to ze zrobia WSZYSTKo BY ZACIAGNOAC LASKE DO LUZKA asap:) napewno
                    nie wszyscy sa tacy...sama niewieze w to co pisze:))ale ale np ludzie z
                    Australi (mialam przyjemnosc "poznac sie" z nimi...maja inne podejscie sa
                    bardziej spontaniczni ,bezposredni i wyluzowani ....ale i tak to nie to co
                    POLACY RULEZ:)
                    • Gość: magda_lon Re: do marttin sutton IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 23.03.06, 15:04
                      Hihi z tym blaganiam to masz calkowita racje - teraz zdalam sobie z tego
                      sprawe :) Kiss...me...Kisss meee Why not...:(( Bellaaa ..:( i oczy jak u
                      bulldoga :))))
                      • martin_sutton Re: do marttin sutton 23.03.06, 15:05
                        Bella? to chyba gadalas z wlochem ;).
                        • Gość: magda_lon Re: do marttin sutton IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 23.03.06, 15:08
                          oho... sie zaczyna, schodzimy na temat czarnych :). Nie Wloch, Anglik, ale zna
                          jezyki obce:)
                          • martin_sutton Re: do marttin sutton 23.03.06, 15:14
                            Wloch to nie czarny, a tak sie sklada ze trafilas na "nie rasiste". Kolor skory
                            nie ma dla mnie zadnego znaczenia :).
                            • natalia.brzeska Spinko. 23.03.06, 15:19

ile Ty masz lat i w jakim wieku są ci chłopcy, którzy tak bardzo chcą się z
                              Tobą całowac? I gdzie Ty ich poznajesz?

• Gość: spinka Re: Spinko. IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 23.03.06, 15:23
                                mam wystarczajaco duzo latek zeby zabawiac sie z chlopakami :)))a
                                gdzie ...poznaje ich wszedzie w autobusie ,sklepie na ulicy (i to nie pod
                                latarnia)):)))pozdrawiam
                                • natalia.brzeska Re: Spinko. 23.03.06, 15:24

nie pytam, czy masz wystarczająco, tylko ILE.

Bo faceci, z którymi ja obcuję (wiek ok 35 lat) raczej tak się nie zachowują...

Być może jest to fenomen innego przedziału wiekowego...
                                  • Gość: namiętny Re: Spinko. IP: *.chello.pl 23.03.06, 15:26
                                    ja mam 33 lata i bys sie calowal non stop

z zakolczykowaną
                                    bez kolczyków
                                    z czarną
                                    z białą

i z Tobą NATALKO tez (a moze przede wszystkim)

• natalia.brzeska Re: Spinko. 23.03.06, 15:32
                                      Gość portalu: namiętny napisał(a):

> ja mam 33 lata i bys sie calowal non stop
                                      >
                                      > z zakolczykowaną
                                      > bez kolczyków
                                      > z czarną
                                      > z białą
                                      >
                                      > i z Tobą NATALKO tez (a moze przede wszystkim)
                                      >

Moje pełne i soczyste usta są już zajęte ;-)
                                      • Gość: namiętny Re: Spinko. IP: *.chello.pl 23.03.06, 15:35
                                        mam nadzieje ze nie kartoflami???
                                        :)))
                                  • Gość: spinka Re: Spinko. IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 23.03.06, 15:29
                                    no ja mam troszeczke mniej i napewno roznica w zachwaniach jest zdeterminowana
                                    przez mlody wiek ludzi z ktorymi ja obcuje.Nic na to nie poradzimy to sie
                                    nazywa mlodosc:)))pozdrawiam
                            • Gość: magda_lon Re: do marttin sutton IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 23.03.06, 15:20
                              Ja tez nie jestem rasistka, dlatego juz sie pogubilam kogo nazywacie czarnym, a
                              kogo nie, dla mnie to tez nie ma znaczenia.
                            • Gość: spinka tak do czarnych to.. IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 23.03.06, 15:21
                              jeszcze taki motyw ze jak poznaje jakiegos czarnego ( rasistka nie jestem ,
                              mieszkam z czarnymi i jest zajebiscie)i mowie mu :look u r nice guy but i dont
                              think that its gone work out I'VE GOT A BOYFRIEND(polak oczywisie:) to 1
                              pytanie jest : bo jestem czarny???? i tlumacztakiemu ze masz kolesia to z
                              ciebie zrobi rasiste i wciepni ci jak bym byl bialy to pewnie bys chciala ,
                              taaaaaaa a jak ja byl byla z marsa to ty bys nie chcial!!!!!!!a jak mowie ze
                              lubie murzynow i mi sie oni podobaja to zaczyna znowu wkrecac i kolko sie
                              zamyka:)))
                              • martin_sutton Re: tak do czarnych to.. 23.03.06, 15:35
                                Uparciuch :P
                      • Gość: spinka Re: do marttin sutton IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 23.03.06, 15:08
                        aaaa ha ha czyli nie ja jedna:)) ha ha a no i jeszcze te teksty: mmmmmm masz
                        kolczyk na jezyku nigdy jeszcze sie nie calowalem z klczykiem" nie kooorwa??
                        to se sam przekuj!!!!!!!!!!ale te why not why not to ich staly tekst i jeszcze
                        to czemu nie bedzie fajnie it's not big deal:)))daaremneeeee bleeeee nudyyyy
                        zawsze to samo:))))
                  • reallondoner Re: tee namientny 23.03.06, 19:20
                    Sledzac analitycznie tok myslowy i pisownie spinki stwierdzam bez problemu, ze
                    spinka to facet i chyba lubi sie lizac na pierwszej randce z facetami :P
                    • Gość: directory Re: tee namientny IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 23.03.06, 23:15
                      Watpie. To dziewczyna, ale z meskim podejsciem do seksu :)
                      • Gość: spinka Re: tee namientny IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 23.03.06, 23:31
                        no to okreslenie bardziej mi sie podoba:)zdecydowanie :)pozdrawiam
                • Gość: directory Re: tee namientny IP: *.in-addr.btopenworld.com 23.03.06, 13:44
                  Dziewczyno, podobasz mi sie! Za 'bezposredniosc' i naruralnosc ;)

Zywy, chodzacy przyklad z teorii Walesy4.
                  • Gość: SPINKA Re: tee namientny IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 23.03.06, 14:09
                    dzienki
                    to milo ze ktos mi nie pojechal jeszcze dzis na tym forum:)pozdrawiam
                    • martin_sutton Re: tee namientny 23.03.06, 14:48
                      na szczescie peat obcial brudny jezyk walesie4 bo cos tam sie wychylal

Nie ma za co po tobie pojechac, jakbys tu zaczela propagowac wstrzemiezliwosc
                      do oltarza to pewnie by sie paru krytykow znalazlo ;)
                      • Gość: Namiętny Gra wstępna IP: *.chello.pl 23.03.06, 15:19
                        Kurcze....Spineczko

Ja gdy podaje ręke kobiecie, mówie "żeby potraktowała to jako gre wstępną"

czasami dziala:)))

lub odrobine subtelniej

"myj sie babo!!! będe cię używał"
                        :))

tez dziala

pozdrawiam
                        namietny
                        • Gość: spinka Re: Gra wstępna IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 23.03.06, 15:25
                          kule moge tu cos niecenzuralnego napisac ???a znasz to 3 magiczne slowa?? waz
                          mi do buzi:)))ha ha tez dziala:)albo juz centralnie obrzydliwe :pobaw sie moim
                          pulokiem:))ha ha jak ja z tego sie smialam:)))pewnie zaraz mi ten post skasuja:
                          (((((
                          • Gość: Namiętny Re: Gra wstępna IP: *.chello.pl 23.03.06, 15:30
                            :)))

mam nadzieje ze w tej Irlandii do której jade za tydzien poznam taką dziewczyne
                            jak Ty:))))
                            • Gość: spinka Re: Gra wstępna IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 23.03.06, 15:32
                              no niewiem ja bym sie bala na twoim miejscu:))pamietaj o 3 magicznych slowach :)
                              zawsze dzialaja---przynajmniej na mnie ha ha ha ha pozdrawiam i zycze
                              powodzenie za granicami ukochanej POLSKI
                              • Gość: namietny Re: Gra wstępna IP: *.chello.pl 23.03.06, 15:38
                                Spinko bede pamietal o tym puloku:))))
                                to powiedz chociaz jakim autobusem jezdzisz:)))
                                moze nie tu bo sie zdobi tłok na tej linii autobusowej:)))
                                dawid6921@wp.pl
                              • walesa4 Spinka jak jest jesteś spięta, to się rozepnij, he 23.03.06, 16:00
                                hehehe........., a nie przynoś Narodowi wstydu
                                • martin_sutton Re: Spinka jak jest jesteś spięta, to się rozepni 23.03.06, 16:15
                                  Nikt nie musi przynosic temu narodowi wstydu, tu wystarczasz nie tylko za
                                  polsce ale za cala europe
                                  • walesa4 a ty se jkup,gieroju, słownik języka polskiego: 23.03.06, 16:48
                                    Naród, Polska, Europa, co nawet zawodowki się nie skończyło?
                                    • martin_sutton Re: a ty se jkup,gieroju, słownik języka polskieg 23.03.06, 16:52
                                      Jak na to wpadles, zeczywiscie nie skonczylem zawodowki, zastanawiam sie jakim
                                      cudem tobie sie udalo.
                                    • Gość: spinka do walesa 4wales4 IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 23.03.06, 17:01
                                      stary wyluzuj taki ladny dzien sloneczko swieci ptaszki spiewaja po choooj tak
                                      se jechac jak zycie jest takie piekne??? ne serjo :)no to moze wlnij se konia i
                                      napiecie sie rozladuje;)???? jak bym mogla to bym ci pomogala...dla rodakow
                                      wszystko:) stary troche luzzzzzzu
                                      • walesa4 a jesteś może w Londynie? 23.03.06, 17:03
                                        • martin_sutton Re: a jesteś może w Londynie? 23.03.06, 17:06
                                          hahaha desperacja, przezabawne :P
                                          • Gość: spinka Re: a jesteś może w Londynie? IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 23.03.06, 17:12
                                            raczej raczej LONDYN:)a w jakiej jestes dzielnicy?? i czy to poludnie ,polnoc
                                            czy costam:)))
                                            • walesa4 publicznie umawiać się nie będę,podaj jakiś 23.03.06, 17:29
                                              email (chyba najlepiej), albo inny kontakt, mój znasz na GW. Do świąt i tak się
                                              raczej nie spotkamy, koło 20 kwietnia, ale pisałaś że zlitości nie idziesz z
                                              nikim, więc dlaczego niby chcesz ze mną, żeby się popatrzyć na frajera?
                                              • Gość: spinka Re: publicznie umawiać się nie będę,podaj jakiś IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 23.03.06, 18:01
                                                ale ty dziwny .Uwazasz sie bie za frajera??ale to dobze ze publicznie sie do
                                                tego przyzajesz ha ha zarcik a z ta litoscia ..wiesz nadchodza swieta trzeba
                                                zrobic cos dobroego co nie??? pozdrawiam poludnie londynu
                                                • walesa4 No i co spineczko, nie zostawiłaś żadnego kontaktu 23.03.06, 20:52
                                                  , nieładnie tak żartować z potrzebujących, hehehe
                                                  • Gość: spinka Re: No i co spineczko, nie zostawiłaś żadnego kon IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 23.03.06, 20:56
                                                    a jak ci mam na forum zostawic??podaj mi mail bo ja sie boje:))a ty mi na
                                                    odwarznego hopa wygladasz:))))
                                                  • walesa4 Już ci pisałem, że na Gazecie Wyborczej mam 23.03.06, 21:05
                                                    czyli walesa4@gazeta.pl, tam mi wyślij swój jakiś kontakt, byle żeby był
                                                    prawdziwy....
                                                  • Gość: spinka Re: Już ci pisałem, że na Gazecie Wyborczej mam IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 23.03.06, 21:14
                                                    no te tera se to sprawdz :)pozdrooooo
                                                  • walesa4 dzięki, odpisałem z nr gg 23.03.06, 21:39
                                                  • Gość: spinka Re: dzięki, odpisałem z nr gg IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 23.03.06, 21:44
                                                    ale ja nic nie dostalam!!!!!!!!!!!!!!
                                                  • walesa4 poczekaj chwilę, czasami jest tak, że w odległości 23.03.06, 21:49
                                                    10km drogą internetową idzie nawet koło 1 godziny...., żeby było śmieszniej,
                                                    czasami nawet przez satelitę, normalka to około 10-15 minut, jak nic nie
                                                    dostaniesz tak do 2 godzin to napisz, to wyśle ponownie, w adresie się nie
                                                    pomyliłem bo clickąłem na odpowiedź, hehehe
                                      • Gość: spinka Re: do walesa 4wales4 IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 23.03.06, 23:30
                                        nie ma ciagle!!!!pozdro
                                        • walesa4 ponieważ nie moge spać, wysłałem ponownie z GW 24.03.06, 03:09
                                          i również z onetu :), wiec chyba cos dostaniesz??
                                  • Gość: spinka Re: Spinka jak jest jesteś spięta, to się rozepni IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 23.03.06, 16:51
                                    ja sie nie spinam:) luuuzik a rozpinac tez sie lubie jestem tylko czlowiekiem i
                                    nic co ludzkie nie jest mi obce:) nierozumie twoich agresywnych postow ale moze
                                    lubisz tak agresywnie -ja np lubie w luzku agresywnie:)) a moze ci seksu brak???
                                    i czemu to przynosze wstyd???a ty co nie lubisz sie zabawic??przyjemnosci nigdy
                                    za wiele a od jutra juz weekend:)) luzik luzik aaa ide sie porozpinac POZDRO
                                    • martin_sutton Re: Spinka jak jest jesteś spięta, to się rozepni 23.03.06, 16:54
                                      walesa ma drobny problem widzisz. Co sie w jakiejs dziewczynie zakocha to ona
                                      zachodzi w ciaze... z innym...
                                    • walesa4 zabawiać to się możesz jak chcesz,z kim chcesz i 23.03.06, 16:58
                                      kiedy chcesz, problem w tym żeby się z tym nie obnosić tak jak cykliści
                                      • martin_sutton Re: zabawiać to się możesz jak chcesz,z kim chces 23.03.06, 17:09
                                        Masz z tym problem walesa? Mowilem ci juz ze powinienes udac sie do psychologa
                                        bo wyrosniesz na zwyrodnialca.
                      • Gość: directory Re: tee namientny IP: *.in-addr.btopenworld.com 23.03.06, 15:24
                        Obiac moze i mu obcial, ale i tak kazdy przeczytal ;) A moze busy w pracy i nie
                        pisze. Nie 'jedzie', znaczy sie ;)
                        • Gość: milosz Re: tee namientny IP: 82.153.166.* 23.03.06, 18:37
                          Następna panna z rozpalonym metalem między udami a wy chłopaki dajecie się
                          nabrać fuj!

Pozdrawiam
                          • Gość: spinka Re: tee namientny IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 23.03.06, 18:49
                            pewnie nie takie fuj -jeszcze nikt nie nazekal a moze sam jestes fuj stary
                            zgrzybialy wypierdku.Niechce mi sie po tobie jechac bo ladny dzis dzien
                            sloneczko swieci cieplo i mam dobry humorek :) wiec pozdrawiam z tymi udami to
                            ok ale zeby fuj?????:)))) ha ha
                            • Gość: milosz Re: tee namientny IP: 82.153.166.* 23.03.06, 19:07
                              fuj w sensie naiwności rozpalonych chłopaczków. A co do ud nie mam nic przeciwko

Pozdr.
                              • Gość: spinka Re: tee namientny IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 23.03.06, 20:50
                                no to kapa jeszcze mi tego nikt nie zrobil zeby do kolesie mnie porownac ha ha
                                ha ale spoko podoba mi sie ale to ze co jakas meska jestem ??i co z moim tokiem
                                myslowym ?cholera od 20 lat to ja sie fizycznie i psychicznie czuje jak baba
                                ale moze to tylko zludzenie i rodzice od malego mnie w blad wprowadzali ??ha ha
                                pozdro
                              • Gość: directory Re: tee namientny IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 23.03.06, 23:26
                                Chlopaczku, kto tu sie nabiera? ;)
                                A poza tym, co tobie do tego.
                                • Gość: to bylo do milosza Re: tee namientny IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 23.03.06, 23:27
                                  ...oczywiscie.., nie do Ciebie, spinka.
    • walesa4 przeczytałem twojego zasranego porannego posta 23.03.06, 16:47
      • martin_sutton Re: przeczytałem twojego zasranego porannego post 23.03.06, 16:51
        to nastepnym razem trzymaj brudny jezyk za zebami bo ci go peat obetnie przy
        samej dupie
        • walesa4 peat wie,że ze mną nie wygra...,hehehe, jakby mi 23.03.06, 16:56
          zależało, kilka razy się już o tym przekonał i wie też że takie posty może
          kasować, bo się nie wkurzę.......
          • martin_sutton Re: peat wie,że ze mną nie wygra...,hehehe, jakby 23.03.06, 17:08
            to tu sie da wygrac i przegrac? bardzo ciekawe ROFL
            • walesa4 to mało wiesz, hehehe 23.03.06, 17:10
              • martin_sutton Re: to mało wiesz, hehehe 23.03.06, 17:13
                Pochwal sie walesa co tu mozna wygrac i ile juz wygrales? :P
                • Gość: magda_lon Re: to mało wiesz, hehehe IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 23.03.06, 23:12
                  Wygral pare razy lot w kosmos :)
                  • walesa4 co niektorzy tu to chyba sa na speedzie 24.03.06, 03:36
    • Gość: spinka do walesa4!!! IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 24.03.06, 08:40
      dostalam :)) dzienki za kwiatki :)) kto by pomyslal ze masz gest:))))))
      zostawilam ci wiadomosc na gg pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka